Se hoteller (29)

Rejser til Benidorm

Bestil en rejse til Benidorm og nyd det lækre klima, det varierende forlystelsesliv og de fantastiske strande.

Benidorm ligger i Alicante-provinsen på Costa Blanca på Spaniens østkyst. Hvert år tager folk fra hele Europa hertil for at nyde det solsikre klima, det uovertrufne forlystelsesliv og nogle af Europas absolut bedste strande. Derfor er Benidorm et rejsemål, som passer til alle. Strandene er børnevenlige, nattelivet er i verdensklasse, og her er mange restauranter, såvel internationale som mere lokalt prægede. Kan du lide at shoppe, bliver du heller ikke skuffet, da Benidorm byder på hundredvis af butikker med alt fra souvenirs til mærketøj.

Sol og strand

Strandene i Benidorm er helt i særklasse. De to hovedstrande, Levante og Poniente, er brede, lavvandede og dækket af finkornet sand. I højsæsonen kan der godt blive trangt i vandkanten, men da strandene er så brede, finder du nemt din egen plads i solen. På strandene finder du alle tænkelige typer vandsport lige fra fra beachvolley og vandski til windsurfing og parasailing.

Rejs til Benidorm uden børn

Hvis du rejser til Benidorm uden børn, har du flere gode hoteller at vælge mellem. Vi kan anbefale The Level At Meliá Villaitana, som ligger mellem to golfbaner lidt uden for Benidorm. Hotellet har bl.a. fem restauranter, poolområde og spaafdeling. Vil du bo tættere på stranden og centrum, anbefaler vi Sol Costa Blanca eller Flash Hotel, som begge også har faciliteter i topklasse og en mere voksen atmosfære.

Børnevenlige hoteller i Benidorm

Vi har naturligvis også hoteller til dig, som skal rejse med børn til Benidorm. Både Sol Pelícanos Ocas og det lidt mere eksklusive Meliá Villaitana byder store såvel som små gæster velkommen med lyse værelser, god plads og skønne poolområder.

Skræddersy din rejse til Benidorm

Når du bestiller en rejse til Benidorm med Spies, rejser du med rutefly, hvilket betyder, at du selv kan bestemme, hvornår du vil afsted, og hvor længe du vil være væk. En forlænget weekend? En uge? Eller måske bar et par dage? Du vælger det, der passer dig bedst.

At se og opleve

Benidorm er et mekka for golfspilleren. Her er mange baner at vælge imellem, og flere af dem ligger tæt på Spies' hoteller. Rejser du med familien, kan I besøge en af Benidorms temaparker, f.eks. Aqualandia, som er Spaniens største vandland med vandrutsjebaner og forlystelser af høj klasse eller Terra Natura, som er en zoo med over 1.500 dyr. På Mundamar kan du stifte bekendtskab med havdyr af enhver slags. Selv om Benidorm primært er bygget op omkring turismen, er her også en gammel bydel, som absolut er et besøg værd. Her er desuden mange udsigtspunkter, der byder på betagende vuer. Det er en god idé at leje bil, for der er meget at se i nærområdet. Får du lyst til en endagsudflugt, kan vi anbefale en tur til storbyerne Alicante og Valencia.

Tips og nyttig info
 • Valgfri rejselængde
 • Hoteller for voksne
 • Fine strande
 • Godt natteliv
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Benidorm

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
16°6°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
18°6°
6
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
20°8°
6
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • april
22°10°
8
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • maj
25°13°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • juni
29°17°
10
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • juli
32°19°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • august
32°20°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
30°18°
8
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • oktober
25°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • november
21°10°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • december
17°7°
5
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
Strand
I Benidorm er der flere strande. De to hovedstrande Levante og Poniente er brede, lange og børnevenlige.
Fly og transfer

Afrejse

Du kan rejse til Benidorm hele året med rutefly. Flyet lander i Alicante Lufthavn.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Alicante Lufthavn til Benidorm er ca. 50 minutter (ca. 55 km) .
Mad, drikke og natteliv
Der er en bred vifte af restauranter, lige fra enkle, lokale spisesteder til eksklusive internationale restauranter.
Nattelivet i Benidorm er i verdensklasse. Døgnet rundt!
Shopping
I Benidorm er der masser af butikker med shoppingmuligheder i alle ender af spektret, lige fra souvenirs til mærketøjsforretninger.
Aktiviteter og seværdigheder
Der er mange golfbaner at vælge mellem, og ved strandene kan du prøve alle tænkelige former for vandsport.
Sådan kommer du omkring
Transportmulighederne består primært af buser, sporvogne og taxier. At køre i taxi er forholdsvis billigt.
Fakta

Vores service

Opholdet i Benidorm er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdet. Visumfrit i indtil 90 dage. Forlængede danske pas samt danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse. Kontakt eventuelt Spaniens ambassade på telefon 35 42 22 66 for yderligere information.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den spanske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der fører til nægtet indrejse i Spanien.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Der findes hæveautomater.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse til Benidorm