Se hoteller (28)

Rejser til Benidorm

Bestil en rejse til Benidorm og nyd det lækre klima, det varierende forlystelsesliv og de fantastiske strande.
Benidorm ligger i Alicante-provinsen på Costa Blanca på Spaniens østkyst. Hvert år tager folk fra hele Europa hertil for at nyde det solsikre klima, det uovertrufne forlystelsesliv og nogle af Europas absolut bedste strande. Derfor er Benidorm et rejsemål, som passer til alle. Strandene er børnevenlige, nattelivet er i verdensklasse, og her er mange restauranter, såvel internationale som mere lokalt prægede. Kan du lide at shoppe, bliver du heller ikke skuffet, da Benidorm byder på hundredvis af butikker med alt fra souvenirs til mærketøj.

Sol og strand

Strandene i Benidorm er helt i særklasse. De to hovedstrande, Levante og Poniente, er brede, lavvandede og dækket af finkornet sand. I højsæsonen kan der godt blive trangt i vandkanten, men da strandene er så brede, finder du nemt din egen plads i solen. På strandene finder du alle tænkelige typer vandsport lige fra fra beachvolley og vandski til windsurfing og parasailing.

Rejs til Benidorm uden børn

Hvis du rejser til Benidorm uden børn, har du flere gode hoteller at vælge mellem. Vi kan anbefale The Level At Meliá Villaitana, som ligger mellem to golfbaner lidt uden for Benidorm. Hotellet har bl.a. fem restauranter, poolområde og spaafdeling. Vil du bo tættere på stranden og centrum, anbefaler vi Sol Costa Blanca eller Flash Hotel, som begge også har faciliteter i topklasse og en mere voksen atmosfære.

Børnevenlige hoteller i Benidorm

Vi har naturligvis også hoteller til dig, som skal rejse med børn til Benidorm. Både Sol Pelícanos Ocas og det lidt mere eksklusive Meliá Villaitana byder store såvel som små gæster velkommen med lyse værelser, god plads og skønne poolområder.

Skræddersy din rejse til Benidorm

Når du bestiller en rejse til Benidorm med Spies, rejser du med rutefly, hvilket betyder, at du selv kan bestemme, hvornår du vil afsted, og hvor længe du vil være væk. En forlænget weekend? En uge? Eller måske bar et par dage? Du vælger det, der passer dig bedst.

At se og opleve

Benidorm er et mekka for golfspilleren med et stort udbud af baner, hvoraf flere ligger tæt på Spies' hoteller. Rejser du med familien, kan I besøge en af Benidorms temaparker, for eksempel populære Aqualandia, som er Spaniens største vandland med vandrutsjebaner og forlystelser af høj klasse. Selv om Benidorm primært er bygget op omkring turismen, er her også en gammel bydel, som absolut er et besøg værd. Her er desuden mange udsigtspunkter, der byder på betagende vuer. Det er en god idé at leje bil, for der er meget at se i nærområdet. Får du lyst til en endagsudflugt, kan vi anbefale en tur til storbyerne Alicante og Valencia.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Hoteller for voksne
  • Fine strande
  • Godt natteliv

Spies' gæster om Benidorm

Find din rejse til Benidorm