Se hoteller (11)

Rejser til Alicante

Alicante har en perfekt beliggenhed ved Middelhavet og byder på både storbyens mange muligheder og fantastiske strande.
Alicante er en af Spaniens hurtigst voksende byer, ikke mindst grundet turismen. Flere og flere har fået øjnene op for den tiltrækkende kombination af sprudlende storbyliv og skønne strande, som kan måle sig med hvilken som helst strand ved Middelhavet. Når du rejser til Alicante med Spies, har du mere end 10 hoteller at vælge mellem; tæt på centrum, tæt på stranden, eller måske begge dele? Med Spies flyver du med rutefly til Alicante, så du bestemmer selv, hvor længe du vil være væk.

Sol og strand i Alicante

Både i og uden for Alicante er der kilometervis af hvide, finkornede sandstrande. Her er desuden strande for enhver smag: lavvandede og børnevenlige, blæsende og surfegnede, klippefulde og sværttilgængelige, store og små. Den nærmeste strand, Playa del Postiguet, ligger i selve Alicante, og du kan komme til de fleste af nærområdets mindre strande med bus eller sporvogn. Meget tæt på Alicante ligger f.eks. Playa de San Juan, som er blevet kåret til Spaniens bedste strand. Selv om den er hele 7 km lang, kan her godt blive trangt, så kom tidligt for at sikre dig en god plads. Ét er dog sikkert: Hvis du kan lide at tilbringe en stor del af ferien på stranden, bliver du ikke skuffet, når du rejser med Spies til Alicante.

Voksenferie

Hvis du rejser uden børn, bor du allerbedst på vores Top Selection-hotel Hospes Amérigo, som byder på både smagfuldt design, en hyggelig atmosfære og velsmagende mad. På Hospes Amérigo bor du i et gammelt dominikansk kloster i Alicantes gamle bykerne, blot nogle få hundrede meter fra stranden.

Golf og seværdigheder

Hvis du ønsker en aktiv ferie, er Alicante et godt valg. På strandene finder du alle tænkelige former for vandsport, og mange tager også til Alicante for at spille golf. El Pantio Golf Club ligger 5 km uden for centrum, og tager du endnu længere væk, er udvalget af golfbaner stort. Her er også mange seværdigheder som f.eks. borgen Santa Bárbara, der ligger på den 166 m høje klippe Benacantil og byder på en fantastisk udsigt over byen. På museet MACA kan du se værker af bl.a. Picasso, Dalí, Miró og Juan Gris.

Shopping og forlystelsesliv i Alicante

Kan du lide at shoppe, kan du besøge stormagasiner som f.eks. El Corte Inglés, mærkevarebutikker som Mango, Zara og Springfield eller et af de stemningsfulde lokale markeder. Hovedstrøget Avenida de Maisonnave er et godt udgangspunkt for shoppeturen. Forlystelseslivet i Alicante byder også på noget for enhver smag, lige fra små spanske barer med charmerende sydlandsk atmosfære til store diskoteker med de nyeste hits. Det samme gælder udbuddet af restauranter, som er meget varieret.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • By og strand
  • Lang strandpromenade
  • Hoteller tæt på stranden
  • Centralt beliggende hoteller

Spies' gæster om Alicante

Find din rejse til Alicante

Inspiration og rejsetips

Amalfikysten

Middelhavets perler

En rejse til en af Middelhavets perler betyder både smukke strande og kulturelle oplevelser. Besøg f.eks. Alicante, Malta eller Den Franske Riviera.