Hoteller (56)

Rejser til Ibiza

Ibiza lokker med et trendy natteliv, god shopping, skønne sandstrande, spændende udflugtsmål, smuk natur og en afslappet atmosfære.
Ibiza er nok mest kendt for sit festlige natteliv og hektiske natklubber, men øen har meget mere at byde på. Her er masser af landlig charme, en venlig lokalbefolkning og små, naturskønne badebugter. Du behøver ikke tage langt væk fra civilisationen for pludselig at befinde dig midt imellem velduftende urter og frugtplantager.

Fine sandstrande

På Ibiza er der strande for enhver smag. Mange af Ibizas fine sandstrande ligger i afskærmede bugter, og takket være det rolige, klare vand er her gode snorkelforhold. Uanset om du foretrækker du en lang, lavvandet strand med masser af restauranter og vandsportsaktiviteter eller en isoleret og stille strand, kan du finde den her. Kunne du tænke dig lidt caribisk stemning, kan vi også anbefale en udflugt til den lille ø Formentera, der byder på fantastiske strande med klart og fint vand.

Restauranter og natteliv

På din rejse til Ibiza kan du vælge blandt et stort udbud af restauranter, caféer og barer - her findes noget for enhver smag og tegnebog. Her er masser af trendy natklubber, hvoraf nogle ligger i byerne, mens andre ligger rundt omkring på øen. Fra midnat til tidlig morgen går der diskoteksbusser til klubberne, som ligger mere afsides. Pacha er en af øens mest kendte klubber beliggende ved havnen i Ibiza by, mens Ushuaïa, Space og flere andre kendte klubber ligger i Playa d'en Bossa. I livlige San Antonio finder du den legendariske Café del Mar foruden en række andre barer, pubber og natklubber.

Spies' hoteller på Ibiza

Når du bestiller en rejse til Ibiza med Spies, kan du vælge mellem hoteller i forskellige prisklasser - fra prisvenlige budgethoteller til velindrettede luksushoteller. Skal ferien være ekstra bekvem, tilbyder vi også hoteller med All Inclusive. På Ibiza ligger flere af vores hoteller direkte på stranden, og blandt dem er der både børnevenlige hoteller med børneklub og hoteller kun for voksne. Vill du bo i en lidt mere fredelig by med afslappet stemning, kan vi anbefale hyggelige Santa Eulalia.
Find dit hotel
Find din rejse til Ibiza

Rejser til Ibiza

Ibiza by
 • Shopping
 • Restauranter og barer
 • Aktiviteter og oplevelser
På en rejse til Ibiza by har du adgang til det meste: seværdigheder, shopping, restauranter og rigtig gode hoteller.
Playa d'en Bossa
 • Børnevenligt
 • Natteliv
 • Aktiviteter og oplevelser
I Playa d'en Bossa venter en ferie fyldt med sol, strand og natklubber. Her finder du også nogle af øens mest spektakulære hoteller.
San Antonio
 • Børnevenligt
 • Restauranter og barer
 • Shopping
San Antonio er øens partyhovedstad, men bestil gerne en lejebil sammen med rejsen og oplev mere af denne smukke ø.
Santa Eulalia
 • Strande
 • Restauranter og barer
 • Shopping
Santa Eulalia ligger på Ibizas østkyst og er et godt rejsemål for dem, der vil opleve det ægte Spanien. Vi kan varmt anbefale at bestille en lejebil sammen med rejsen.