Se hoteller (10)

Rejser til Ibiza by

En rejse til Ibiza er en rejse til en sand klassiker i det smukke Middelhav - men en klassiker, der følger med tiden, og altid har meget at tilbyde sine gæster.
Fra Dalt Vilas mure højt oppe på klippen, som dominerer byen, kan man stå og kigge ned over Ibiza by. Herfra ser man havnen med de glitrende luksusskibe, arbejdsomme trawlere og færger, som sejler til og fra. Man ser Paseo Vara del Rey, byens centrum og hovedstrøg. Og man ser Puig des Molins med sine romerske ruiner og de møller, som engang forsynede hele byen med mel. Ibiza har mange facetter, og den bedste måde at opleve dem på, er simpelthen til fods. Bliver du træt i benene, er der aldrig langt til den nærmeste café eller en bar. Faktum er, at der aldrig er langt til noget som helst i Ibiza by. Det er ikke nogen stor by, og du kan gå til alt.

Ibiza by med Spies

Vælger du en rejse til Ibiza by uden børn, bør du tage et kig på Prime Select-hotellet THB Los Molinos, der ligger lige uden for centrum. Hotellet har en aldersgrænse på 18 år, og er beliggende blot en kilometer fra byens livlige natteliv.
Vil du bo ved stranden, er det Hotel Argos, du skal vælge, og du kommer nemt ind til byen med bus eller båd. Vil du bo på et trendy og chikt hotel, byder Destino Pacha Ibiza Resort på lækkert design og et stort forlystelsesudbud.

Udforsk Ibiza by

Dart Vila er den gamle muromkransede del af byen, højt beliggende på en klippe. Byggeriet af fæstningen påbegyndtes i 1200-tallet, men det meste af det, man ser i dag, er et par hundrede år yngre. Selv hvis man ikke er synderligt interesseret i historie, skal man ikke snyde sig selv for Dalt Vila med den storslåede katedral og de charmerende stræder med hyggelige restauranter, der byder på både god mad og fin udsigt. Marinaen bør du heller ikke gå glip af. Ibiza kan konkurrere med både Monte Carlo, Nice og Cannes, når det kommer til både i luksusklassen. Det er vildt og prangende - og på sin vis smukt. Lidt længere væk finder du bådene, der sejler i pendulfart mellem Ibiza og Formentera fra tidlig morgen til sen aften.

Figueretes, Playa d'en Bossa eller Talamanc

Der er ingen strande i Ibiza by, så man må begive sig uden for byen, hvis man vil bade. Det nemmeste er at tage bussen til Figueretes eller Playa d'en Bossa - det tager blot et kvarters tid fra centrum. Det er også her, flere af de berømte diskoteker ligger, f.eks. Ushuaia og Space. Hotel Argos ligger ved Talamancabugten nord for byen i en smuk badebugt, som er populær blandt såvel lokalbefolkning som feriegæster.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Hoteller for voksne
  • Centralt beliggende hoteller
  • Byliv og strand
  • Hoteller tæt på stranden
  • Shopping, restauranter og natteliv

Spies' gæster om Ibiza by

Find din rejse til Ibiza by