Se hoteller (23)

Rejser til San Antonio

På din rejse til San Antonio på Ibiza kan du forvente dig fest døgnet rundt, og lidt til. Flot landskab, smukke byer og et livligt natteliv - her er der noget for alle.
Aftenen starter ved solnedgang - et smukt syn, der bedst beundres fra den legendariske Café del Mar eller fra en de yngre nabocaféer. Herfra fortsætter festen, lige så længe du ønsker det. For nogen slutter den først, når det er tid til morgenmad. Fra omkring midten af juni til midten af september er her masser af partyliv - fra de helt store diskoteker Es Paradis og Eden til de mange mindre natklubber inde i byen og langs den elegante strandpromenade. Og hvis det ikke er nok, kører barbusserne fra omkring kl. 24 rundt til alle de store diskoteker på øen, f.eks. Amnesia, Privilege og Pacha.

San Antonio i dagslys

Dem, der ikke vil feste hele natten og sove hele dagen, kan slå sig ned på stranden i Badia de San Antoni, blot et stenkast fra centrum. Der er god plads langs den kilometerlange strand, og skulle det blive for varmt ude i solen, kan man slå sig ned på en af de lækre lounge-barer, der byder på behagelig chill-out-musik og noget koldt at drikke. Et godt tip er at tage en båd ud til badebugterne nord og syd for San Antonio - en skøn afveksling fra byens intensitet. Gå heller ikke glip af et besøg til øens hovedby, som er større, ældre og med endnu bedre shoppingmuligheder. Busserne kører flere gange om dagen, tager kun 20 minutter og koster kun et par euro.

San Antonio med Spies

Når du bestiller en rejse til San Antonio med Spies, kan du vælge, om du vil bo på et mere enkelt hotel i centrum eller i fredeligere omgivelser lidt uden for byen. Et godt tip er at bestille en lejebil sammen med rejsen - Ibiza er perfekt at udforske på egen hånd, og du behøver ikke at bestille en bil i hele ferien - et par dage er formentlig nok.
Tips og nyttig info
 • Hotelværelse eller lejlighed
 • Hoteller tæt på stranden
 • Godt natteliv
 • Valgfri rejselængde
 • Lang strandpromenade
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om San Antonio

Strand
Stranden i San Antonio strækker sig langs hele Badia San Antonio, blot et stenkast fra centrum. Stranden er alt mellem 10 og 30 meter bred og flere kilometer lang. Langs hele stranden løber der en nybygget og attraktiv strandpromenade, som kantes af en masse barer og flere beach clubs. På stranden tilbydes der også ferskvandsbrusere, og ca. midt på stranden er der ramper til kørestolsbrugere. Har du lyst til en løbetur, kan du passende starte på strandpromenaden og fortsætte så langt i sydlig retning, som kræfterne rækker til.
Mad, drikke og natteliv
I San Antonio ligger restauranterne som perler på en snor, og de spænder fra fast food til hvide duge og aircondition. På det åbne torv i San Antonio er der flere udendørsserveringer, og fortsætter du mod marinaen har mange af restauranterne desuden en formidabel udsigt over havet. Café del Mar er et af de helt store knudepunkter, hvor mange folk sidder, og nyder en kølig drink i solnedgangen. At øen er blevet påvirket af den engelske kultur, ses tydeligt i form af meatpies, sandwiches, scones m.m. De forskellige restaurationer tilbyder dog også andre internationale retter.
Hvis du starter på Passeig de ses Fonts, er det bare at fortsætte, indtil du finder et spisested, som passer smagsløgene og budgettet.

Mad og drikke på Ibiza

Spanierne spiser gerne på restaurant, og det er ofte med hele familien i form af børn, børnebørn, kusiner, fætre, bedsteforældre osv. De spiser meget, og ofte spiser de ganske sent om aftenen, hvis man sammenligner med danske spisetider. Spanske forkost- og aftensmadstider er ca. i tidsrummene kl. 13.30-15.30 og kl. 20.00-00.00, men eftersom store dele af Ibiza er tilpasset turismen, holder de fleste restauranter i turistområderne åbent i forhold til vores "skandinaviske spisetider". De åbner omkring til frokost ca. ved 13-tiden og til aftensmad ved 19-tiden. Drikkepenge indgår ikke på regningen, og skal lægges til ved betaling.
San Antonio er Ibizas festby nummer et. Naturligvis er der også natklubber og diskoteker på de andre dele af øen, men I San Antonio dominerer nattelivet totalt. På gaderne bliver folk malet i neonfarver inden nattens fornøjelser, tøjet kan i mange tilfælde kaldes udfordrende, og musikken kan høres overalt. Men ikke desto mindre er stemningen og atmosfæren god, folk er imødekommende, og heldigvis er det ikke ofte, man bliver mødt af hverken politi eller ambulance. Det er en ganske god statistik, hvis man tager de tusinder af englændere, franskmænd, tyskere og skandinavere samlet på et sted i betragtning - alle lige opsatte på en god aften. Er du mere til en fredelig aften, er der masser af barer og mindre klubber inde i byen, som tilbyder alt fra cocktails til fodbold på storskærm.
Shopping
I San Antonio er shoppingmulighederne begrænset til bl.a. tøj, strand- og festartikler. De større og mere kendte tøjmærker skal du til Ibiza by for at finde. Om aftenen dukker der små, spændende boder op langs Passeig de ses Fonts, hvor der sælges smykker og andet håndværk.

Håndværk

Øens mange hippie lever af at sælge håndværk i form af tøj, kunst og meget andet. Flere af dem er så dygtige, at det sagtens kan måle sig med det, man finder i butikkerne i Europas hovedstæder. Tag eksempelvis en tur til markedet i Es Canar på onsdage, markedet i San Carlos om lørdagen eller besøg nogle af de mange boder som dukker op om aftenen i næsten hver eneste by. Meget af det der sælges, er håndlavet og unikt, men priserne er stadig meget rimelige.

Vin fra Ibiza

Mange af de vine, som bliver produceret lokalt, kan købes i Hacienda Agricol Cesar, en bodega som ligger lige ved hovedvej C-733 midt imellem Ibiza by og Santa Eulalia.
Aktiviteter og seværdigheder

Formentera

Formentera er Ibizas lille naboø, som dog ikke er lige så kendt og heller ikke lige så populær. Hvis du vælger at lægge vejen forbi, anbefaler vi, at du lejer en cykel. Øen er ikke større, end du nemt kommer rundt på to hjul, og så får du oplevet omgivelserne på en helt anden måde.

Aquarium Cap Blanc

Efter blot en lille gåtur langs kysten i nordlig retning fra San Antonio, kommer du til Aquarium Cap Blanc beliggende inde i en grotte. Grotten blev i sin tid brugt til at holde liv i fiskene, man fangede, indtil de skulle sælges. I dag fungerer grotten dog som et slags reservatet for de mange fisk og amfibier, som lever i havet lige ud for grottens åbning. Spændende og ganske informativt. Her er endda også et lille spisested.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Ibiza på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.
Ibiza er ingen stor ø, og det er nemt at komme rundt i området med både cykel, taxi, lokalbusser, lejebil eller færge. Vi anbefaler, at du lejer en bil, hvis du ønsker at opleve øen i eget tempo.

Lokalbusser

Der er flere forskellige lokalbusser, der kører til forskellige områder på øen, og hvis du vil en tur til Ibiza by, kan du tage bussen, som kører ca. hver halve time fra morgen til sen aften.

Færge

Der går en hurtigbåd til Formentera fra havnen i Ibiza by. Færgen går ca. hver halve time fra morgen til aften. Der er også flere både, som tilbyder udflugter til strande både nord og syd for San Antonio.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet i San Antonio er på egen hånd.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat på Ibiza

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Vejr og klima
 • januar
15°7°
5
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • februar
15°7°
6
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • marts
16°9°
6
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • april
19°11°
7
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • maj
22°14°
10
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • juni
26°18°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • juli
28°21°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • august
29°22°
10
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • september
27°20°
7
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • oktober
23°15°
6
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
19°12°
5
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • december
16°9°
5
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Du kan rejse til San Antonio året rundt med rutefly. Flyet lander i Ibiza Lufthavn.
Du kommer nemmest fra lufthavnen til hotellet ved at bestille privat transfer i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Køretiden fra lufthavnen til San Antonio er 30-45 minutter (ca. 20 km).

Find din rejse til San Antonio
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.