Se hoteller (23)

Rejser til San Antonio

På din rejse til San Antonio på Ibiza kan du forvente dig fest døgnet rundt, og lidt til. Flot landskab, smukke byer og et livligt natteliv - her er der noget for alle.
Aftenen starter ved solnedgang - et smukt syn, der bedst beundres fra den legendariske Café del Mar eller fra en de yngre nabocaféer. Herfra fortsætter festen, lige så længe du ønsker det. For nogen slutter den først, når det er tid til morgenmad. Fra omkring midten af juni til midten af september er her masser af partyliv - fra de helt store diskoteker Es Paradis og Eden til de mange mindre natklubber inde i byen og langs den elegante strandpromenade. Og hvis det ikke er nok, kører barbusserne fra omkring kl. 24 rundt til alle de store diskoteker på øen, f.eks. Amnesia, Privilege og Pacha.

San Antonio i dagslys

De, der ikke vil feste hele natten og sove hele dagen, kan slå sig ned på stranden i Badia de San Antoni, blot et stenkast fra centrum. Der er god plads langs den kilometerlange strand, og skulle det blive for varmt ude i solen, kan man slå sig ned på en af de lækre lounge-barer, der byder på behagelig chill-out-musik og noget koldt at drikke. Et godt tip er at tage en båd ud til badebugterne nord og syd for San Antonio - en skøn afveksling fra byens intensitet. Gå heller ikke glip af et besøg til øens hovedby, som er større, ældre og med endnu bedre shoppingmuligheder. Busserne kører flere gange om dagen, tager kun 20 minutter og koster kun et par euro.

San Antonio med Spies

Når du bestiller en rejse til San Antonio med Spies, kan du vælge, om du vil bo på et mere enkelt hotel i centrum eller i fredeligere omgivelser lidt uden for byen. Et godt tip er at bestille en lejebil sammen med rejsen - Ibiza er perfekt at udforske på egen hånd, og du behøver ikke at bestille en bil i hele ferien - et par dage er formentlig nok.
Tips og nyttig info
  • Hotelværelse eller lejlighed
  • Hoteller tæt på stranden
  • Godt natteliv
  • Valgfri rejselængde
  • Lang strandpromenade

Spies' gæster om San Antonio

Find din rejse til San Antonio