Se hoteller (7)

Rejser til Santa Eulalia

Det er ikke umuligt, at du forelsker dig i Santa Eulalia i løbet af din ferie. Byen har nemlig charme, særeje og sin helt egen stil.
Santa Eulalia er Ibizas tredjestørste by og lever ikke udelukkende af turisme, hvilket giver byen en hyggelig atmosfære - perfekt for dig, der gerne vil opleve det ægte Spanien. Her venter dig en hverdag med torvehandel, små lokale butikker og spansk folkeliv.

Strandliv i Santa Eulalia

Stranden i Santa Eulalia er bekvemt kantet af en lang strandpromenade, så du aldrig har langt til en kop eftermiddagskaffe eller en fadøl. Men når stranden slutter ved marinaen, forandres atmosfæren - her ligger de kostbare og prangende lystyachter tæt, og butikkerne og barerne er vant til et helt andet klientel end dem, der bor i byen. Som feriegæst kan du frit vælge imellem marinaens elegante miljø eller den mere jordnære stemning inde i byen - eller nyde det bedste fra begge verdener.

Bo godt med Spies

Når du rejser til Santa Eulalia med Spies, kan du vælge imellem flere forskellige hoteller, alle med sine fordele. Vil du bo centralt i byen, så tag et kig på Invisa Hotel La Cala. Hotellet ligger i centrum af byen, og har en aldersgrænse på 18 år.
Eftersom Santa Eulalia ikke er nogen specielt stor by, kan du vælge at bo lige hvor du vil, og stadig have en bekvem afsted til det meste - uanset om du har lyst til en drink på en af byens beach clubs ved floden, en god frokost på havnen eller lidt shopping i bykernen.

Rejs til Santa Eulalia med Spies

Eftersom du flyver til Ibiza og Santa Eulalia med rutefly, kan du skræddersy din rejse, så den bliver, som du ønsker. Du bestemmer med andre ord helt selv afrejsedag, samt hvor længe du ønsker at være væk. Du kan også kombinere flere rejsemål, så du på de måde får flest mulige oplevelser ud af din ferie.
Tips og nyttig info
  • Hoteller tæt på stranden
  • Gode shoppingmuligheder
  • Kombinér rejsemål
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Santa Eulalia

Find din rejse til Santa Eulalia