Se hoteller (21)

Rejser til Marbella

Rejser du til Marbella, får du det meste af det bedste. Den spanske solkyst har en nærmest magisk tiltrækningskraft - ikke kun på golfspillere.
Marbella er et klassisk rejsemål, som efter en større ansigtsløftning er blevet smukkere end nogensinde. Her er et hav af stilfulde restauranter, barer, natklubber og kasinoer, og du kan bl.a. shoppe i stormagasinet El Corte Inglés. Den gamle bydel charmerer virkelig sine gæster med smalle hyggelige stræder omgivet af gamle, hvidkalkede huse med balkoner af smedejern og farverige blomster. Her er også mange restauranter. Vil du have mere luksus og glans, kan du slentre rundt i lystbådehavnen i Puerto Banus, der byder på en bred vifte af restauranter, caféer og luksusbutikker. Natten kan tilbringes på et diskotek eller på en af byens musikbarer.

Spies' rejser til Marbella

Rejser du med Spies, kan du vælge at bo på et luksuriøst hotel i hjertet af Marbella, i en lejlighed tæt på stranden eller på et stort internationalt golfhotel. Rejser du med børn, bor du bedst på vores Top Selection-hotel Gran Meliá Don Pepe, som ligger lige ud til stranden og tæt på den summende bystemning i centrum. Du vælger selv, hvilken dag du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Fantastiske udflugtsmål

På din rejse til Marbella opdager du hurtigt, at Andalusien har alle ingredienserne til en fantastisk ferie - uanset om du er vild med golf, skønne strande, fest, kultur eller fantastiske madoplevelser. Her er mere end 50 golfbaner samt et enormt kulturudbud, og det vrimler med udflugtsmuligheder på solkysten. Besøg maleriske, hvide bjerglandsbyer, mægtige katedraler og mauriske paladser. Begiv dig ud på en spændende udflugt til Gibraltar, Granada, Sevilla, Ronda eller Màlaga - eller tag båden til Marokko!
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Luksushoteller
  • Hoteller i forskellige prisklasser
  • Lang strandpromenade
  • Fine strande
  • Mange restauranter

Spies' gæster om Marbella

Find din rejse til Marbella