Golfrejser til Spanien

Spil golf i Spanien

Vil du spille golf i Spanien, tilbyder vi flere golfrejsemål med dejligt klima, gode baner, smuk natur og hoteller af høj kvalitet.

Skræddersy en golfrejse eller golfweekend med familie og venner hos Spies. Du bestiller fly og hotel gennem os og kan - takket være vores samarbejde med Greenfee365 - bestille golftider på et stort antal golfbaner i Spanien allerede hjemmefra.

Den spanske golfsæson strækker sig over hele året, og vil du spille golf i sommerhalvåret, er Mallorca det perfekte golfrejsemål. På Gran Canaria, Tenerife og La Gomera kan du takket være det behagelige klima spille golf året rundt.

Også på det spanske fastland findes en lang række rejsemål velegneede til golfrejser og golfweender; blandt andet Costa del Sol og Costa Blanca har et bredt udbud af forskellige typer golfbaner med varierende sværhedsgrad.

Vi tilbyder direkte fly med vores eget flyselskab, Sunclass Airlines, til både Mallorca, Tenerife og Gran Canaria, og til det spanske fastland tilbyder vi rejser med rutefly året rundt.

Bestil fly til Spanien hos Spies og spil golf på skønne rejsemål med fine, udfordrende og varierede baner.

Tip til golfrejsemål i spanien

Anbefalede golfhoteller i Spanien

Hoteltip til golfferien på Mallorca, Gran Canaria eller Tenerife.

Sunprime Waterfront
Sunprime

Sunprime Waterfront

Hotel direkte ved stranden og strandpromenaden i Playa de Palma i området Can Pastilla, som minder om det gamle Mallorca, men med et moderne strejf.

Salobre Hotel Resort & Serenity

Lækkert og luksuspræget golfhotel med god service. Her bor du i Salobre, højt oppe i bjergene oven for Costa Meloneras og har gode muligheder for både at slappe af og være aktiv.

Jardin Tecina på La Gomera

Jardin Tecina

La Gomeras bedste hotel bygget i klassisk, kanarisk stil. Hotellet ligger i rolige omgivelser på en tange højt over havet og byder på en fantastisk udsigt.

Mere information til dig, der skal på golfrejse

Golfbags

På flyet regnes golfbags som specialbagage, og flyselskaberne opkræver derfor et tillæg for disse. Beløbet kan variere meget fra flyselskab til flyselskab, så forhør dig altid hos flyselskabet, hvad der gælder for netop din rejse. Golfbags må normalt højst veje 15 kg og må kun indeholde golfkøller og golfbolde.
Transport af golfbags mellem lufthavnen og hotellet indgår ikke og bekostes af den enkelte. Golfbags kan medbringes i transferbussen, hvis der er plads og i så fald mod betaling.

Golfvogne

Af hensyn til pladsen ombord på flyet må golfvogne ikke medbringes. De kan dog lejes på alle baner, der tillader golfvogne.

Lej en bil og få en nemmere golfferie

Vil du spille golf i ferien? Så gør det nemt for dig selv og lej en bil. Med en lejebil kan du køre til lige præcis den bane, du har lyst til - på det tidspunkt, der passer dig. Og golfbaggen er der altid plads til.