Hoteller (40)

Rejser til Costa Dorada

Rejs med Spies til Sitges og Salou; Costa Doradas mest populære badebyer med lavvandede strande og hoteller i alle prisklasser.
Både Sitges og Salou passer godt til en rejse med børn. De mest børnevenlige hoteller ligger i Salou, mens Sitges har et lidt livligere forlystelsesliv. Uanset hvilke af vores rejsemål på Costa Dorada, du vælger, står den på lange, skønne strande, fine vandlande og masser af muligheder for at spille golf og cykle.

Hoteller for alle

I Sitges og Salou kan du vælge mellem hoteller og lejligheder i forskellige prisklasser, så alle kan få en ferie, der tilgodeser både smag og budget. Vi har hoteller ved stranden, luksushoteller, hoteller inde i byen og hoteller, som ligger et stykke udenfor. Kort sagt: Du kan altid finde et hotel, der passer til dig og din rejse.

Skræddersy din rejse til Costa Dorada

Hvis du bestiller din rejse til Costa Dorada med Spies, kan du rejse, når du vil og blive væk, så længe du har lyst til - året rundt. Du vælger altså selv afrejsedag og rejselængde, og med kort flyvetid og transfer kan du f.eks. rejse over en forlænget weekend i september eller tage på en tidlig golfrejse i marts.
Find dit hotel
Find din rejse til Costa Dorada

Rejser til Costa Dorada

Salou
Salou er et af de største rejsemål langs Costa Dorada. Perfekt til en afslappet strandferie eller en forlænget weekend i varmen.
Sitges
  • Natteliv
  • Restauranter og barer
  • Shopping
Der er mange gode grunde til at holde ferie i Sitges: fine golfbaner, lækker mad, lokale vine og dejlige strande.