Se hoteller (27)

Rejser til Salou

Salou er en af Costa Doradas største badebyer, og her kan du nyde godt af fantastiske, gyldne sandstrande og en palmekantet strandpromenade.
Salou er et rigtigt ferieparadis for os nordboere med sit milde klima og en af Spaniens længste turistsæsoner, hvilket gør, at du kan rejse hertil året rundt. De lavvandede strande gør Salou særlig populær blandt børnefamilier. I centrum er der masser af liv og mange restauranter, barer og caféer. Salou er i dag vokset sammen med nabobyen Cambrils, som har en lille malerisk havn og en charmerende gammel bydel. Desuden findes her PortAventura World, som er den sjette mest besøgte forlystelsespark i Europa. Vil du opleve storbypulsen i Barcelona, kommer du nemt dertil med direkte tog på cirka halvanden time. Den historieinteresserede kan besøge Tarragonas amfiteater, som ligger cirka 13 km væk og er et imponerende, forholdsvis velbevaret romersk fortidslevn.

Børnevenligt i Salou

Salou er kendt for sine fine og brede strande med finkornet sand, hvilket passer perfekt til en rejse med børn. På den venstre side af havnen ligger den kilometerlange Playa Ponent, som kantes af mange hyggelige caféer. På højre side ligger den lidt længere strand, Playa Llevant, som bl.a. har motionsrum, beach volley og legeplads. Hvis du har lyst til at være aktiv, er der masser af vandsport på begge strande.

Mad og drikke

I Salou finder du et stort udbud af restauranter med mad fra alle verdenshjørner. Specialiteten er naturligvis middelhavsmaden med masser af skaldyr og frisk fisk, men du kan også nyde traditionelle tapas, eventuelt sammen med et glas lokal vin fra et af områdets kendte vindistrikter, hvor bl.a. Cava og Priorat bliver fremstillet.

Børnevenlige hoteller i Salou

Skal du med rejse med børn til Salou, anbefaler vi hotellerne H10 Mediterranean Village og Hotel Blaumar, som begge ligger få minutter fra stranden, har fine poolområder og tilbyder både hotelværelser og lejligheder.

Forlystelsesparker

I sommerhalvåret holder en af Europas bedste forlystelsesparker åbent med et hav af forlystelser for alle aldre. Kan du lide rutsjebaner og sus i maven, er PortAventura World det helt rigtige sted at besøge - her finder du nemlig nogle af Europas største og længste rutsjebaner. Er du mere til leg og vandpjask, kan du besøge det store vandland PortAventura Caribe Aquatic, som byder på masser af pools og vandrutsjebaner.

Salou med Spies

Du kan rejse til Salou hele året med Spies. Vi tilbyder rejser med rutefly og valgfri rejselængde, så du kan tilrettelægge ferien helt efter dit eget hoved. Du kan bestille alt fra tre dage og op.
Tips og nyttig info
  • Fine strande
  • Familiehoteller
  • Gode restauranter
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Salou

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Salou