Se hoteller (13)

Rejser til Sitges

Badebyen Sitges byder på lavvandede strande, fine golfbaner samt pulserende forlystelsesliv og er velegnet til alle slags feriegæster i alle aldre.
Sitges er en malerisk badeby med en ældre del bestående af små gågader kantet af smukke blomsterdekorationer. Ud over 300 soldage om året byder Sitges også på rigtig gode restauranter, trendy tøjbutikker og en flot strandpromenade med palmer. Det meste af året hersker her en afslappet atmosfære, men i højsæsonen udvikler Sitges sig til en livlig ferieby med masser af barer og natklubber. Takket være sin åbne attitude er Sitges blevet et populært rejsemål i homokredse, og mange steder i byen vajer regnbueflaget uden for hoteller og barer. Vil du opleve storbypulsen i Barcelona, kommer du nemt dertil med direkte tog fra Sitges på ca. 45 minutter.

Mad og drikke i Sitges

Sitges er et mekka for madelskere, og den veltilberedte middelhavsmad er en specialitet, som har fået gourmeter fra hele verden til at få øjnene op for Sitges. Prøv også de traditionelle spanske tapas på en af restauranterne langs strandpromenaden. Vil du smage lokal spansk vin, ligger der flere kendte vindistrikter i området, hvor bl.a. Cava og Priorat bliver fremstillet.

Forlystelseslivet i Sitges

Sitges er kendt for sit pulserende natteliv. Start aftenen med et glas på en af de mange udeserveringer langs strandpromenaden. Hen på aftenen kan du så begive dig til den legendariske partygade "Street of Sin" (Carrer del Pecat), hvor natklubberne ligger på rad og række. Mange af barerne ligger omkring Carrer Sant Bonaventura blot fem minutter fra stranden.

Golf, cykling, tennis og vandsport

I Sitges er der masser af give sig til, hvis du ønsker en aktiv ferie. Området er velegnet til cykling, så lej gerne en cykel og udforsk omgivelserne. Her findes også flere fine golf- og tennisbaner. Og for vandhunden tilbydes forskellige slags vandsport ved de største strande.

Sitges med Spies

Du kan flyve til Sitges hele året med Spies. Vi tilbyder rejser med rutefly og valgfri rejselængde, så du kan sammensætte din ferie helt efter dit eget hoved.
Tips og nyttig info
  • Fine strande
  • Gode restauranter
  • Livligt forlystelsesliv
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Sitges

Find din rejse til Sitges