Se hoteller (46)

Rejser til Madrid

Bestiller du en rejse til Madrid, får du en skøn blanding af alt det, som Spanien har at tilbyde. Her venter alt fra spændende kulturoplevelser og shopping til delikate tapasretter og bløde, krydrede rioja-vine.
Vælg gerne et af vores centralt beliggende hoteller, når du bestiller din rejse til Madrid. Så bor du i gåafstand til byens store seværdigheder, plazaer og kulturelle oplevelser. I området er der et utal af hyggelige, stemningsfulde restauranter, og du kan praktisk talt hoppe fra den ene tapasbar til den anden i byens centrum. Det er også her, du finder Madrids shoppinggader med et hav af butikker og varehuse. De mest eksklusive butikker ligger langs Calle Serrano, mens du finder de lidt billigere forretninger i Puerto del Sol-kvarteret.

Oplev Madrid

Uanset hvor du går hen, har Madrid altid noget spændende at se og opleve. Alt det bedste af Spanien findes nemlig lige her, hvad end det gælder kultur, gastronomi eller forlystelsesliv. Store, berømte pladser ligger næsten på hvert gadehjørne i Madrids centrum, og skal du nå at se allesammen, får du travlt. Du bør dog som minimum afsætte tid til at se Plaza Mayor og Puerta del Sol.
Plaza Mayor er et torv helt tilbage fra middelalderen, som tidligere fungerede som tyrefægtningsarena, teaterscene og henrettelsesplads. I dag er det dog bare et stort torv, som er fyldt med hyggelige udeserveringer. Torvet Puerta del Sol er hele Spaniens midtpunkt; på en inskription i fortovet står der "0 km", hvilket betyder, at man kan måle alle afstande i Spanien herfra. Gran Via er en af byens største gader, som oprindeligt var kendt for sine mange biografer, men herudover finder du også en del musikteatre og shoppingmuligheder.

El Retiro – en stor park, der ligger ved Pradomuseet. Her slapper både lokale og turister af, mens de kigger på menneskemyldret og gadeartister.

Fodbold og flamenco

Spanierne er vilde med fodbold, og i Madrid er topholdet Real Madrid naturligvis favoritten. Fan eller ej bør du unde dig selv at overvære en hjemmekamp på Estadio Santiago Berbanéu, hvor stemningen er intens, farverig og medrivende. Rejser du også for nattelivets skyld, kommer du ikke til at kede dig i byen, der aldrig sover. Her er barer, pubber og natklubber for enhver smag, og hvis du vil opleve ægte spansk feststemning, skal du besøge en af flamencoklubberne. Natten er lang, og er du ikke klar til at se dyner ved femtiden, når de fleste steder lukker, er der heldigvis også natklubber, som først slukker lyset kl. ti om formiddagen. Madrids indbyggere afslutter gerne en festlig aften i byen med at spise morgenmad, inden de går hjem.

God shoppingby

Tøj, sko og lædervarer er gode køb. Her findes et enormt udbud af trendy butikker med favorable priser. Ved Puerta del Sol finder du varehuset El Corte Inglés, og på gaderne Gran Via og Princesa ligger der flere tøj- og skobutikker, bl.a. Zara, der er Spaniens svar på H&M. På Calle Serano ligger de lidt dyrere og mere eksklusive butikker.

Med Spies til Madrid

Når du bestiller din rejse til Madrid hos Spies, kan du vælge mellem hoteller i alle prisklasser. Spies tilbyder alt fra enkle og prisvenlige hoteller til ekstravagant luksus på eksempelvis Urban Grand Luxe Hotel eller det populære Top Selection-hotel Meliá Madrid Princesa. Spies' rejser til Madrid foregår med rutefly, og du kan derfor selv bestemme, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk - alt lige fra en weekend til flere uger.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Centralt beliggende hoteller
  • Gode shoppingmuligheder
  • Restauranter og natteliv
  • Behageligt klima
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Madrid

Find din rejse til Madrid

Rejsetips og inspiration

Santiago Bernabeu - se Real Madrid live

Oplev Real Madrid på Santiago Bernabeu

Bestil en fodboldrejse til Madrid og Santiago Bernabeu og oplev fodboldmagien på stadion. Køb kampbilletter til La Liga og hotel med eller uden flyrejse hos os.

Bellas Artes Madrid

Marikas Madrid

Madrid er for dig, der elsker delikatesser, shopping, kunst og fodbold. Men hvilke seværdigheder er rent faktisk værd at se i Madrid? Vores rejseekspert, Marika, viser dig rundt i Madrid og guider dig til de bedste seværdigheder, restauranter og shopping.

Ingrid Osa i Madrid

Dette bør du opleve i Madrid

Ingrid Osa og datten Maria tog til Madrid på en mor og datter-tur - og hvilken tur! Madrid har uendeligt meget at byde på fra velsmagende gastronomi til kunstneriske mesterværker.