Vi åbner for salget af fodboldpakker til alle hjemmebanekampe her på vores website i midten af juli.
Se Real Madrid spela live

Fodboldtur til Real Madrid

Vores fodboldpakker består af hotelophold og officielle billetter, og med vores forskellige pakker kan du selv bestemme, hvor gode pladser du vil have. Fodboldrejserne sælges kun til Real Madrid-fans, da alle kampbilletterne er til hjemmetribunen på Santiago Bernabéu.

På fodboldrejse til den spanske hovedstad

Den spanske hovedstad er altid et besøg værd, men er man fodboldfan, er det næsten et must at lægge vejen forbi Real Madrids stadion Santiago Bernabéu. Arenaen er opkaldt efter klubbens tidligere præsident, der stod i spidsen for klubben i mere end tredive år. Her har tilskuerne kunnet opleve en lang række af magiske fodboldben, vigtige mål og nervepirrende øjeblikke gennem tiderne. Real Madrid er det mest vindende spanske fodboldhold nogensinde og har en kæmpe fanbase verden over – også i Danmark. De fans har kunnet se tre danskere i aktion for førsteholdet: Henning Jensen, Thomas Gravesen og naturligvis Michael Laudrup. Sidstnævnte kom som bekendt fra de catalanske ærkerivaler FC Barcelona. Et skifte, der var mere populært blandt fans i hvide trøjer end dem i blårøde.

Fra Galácticos til La Decimocuarta

Luís Figo, Zinedine Zidane, David Beckham og Ronaldo (den brasilianske af slagsen). Hvad har disse navne til fælles? Ud over at være legendariske fodboldspillere blev de også alle en del af Galácticos-æraen i Real Madrid. Præsident Florentino Pérez havde hang til stjernenavne, og hovedstadsklubben er stadig den dag i dag et sted, de fleste professionelle kun kan drømme om at havne. Siden grundlæggelsen i 1902 har Real Madrid formået at vinde hele 35 nationale mesterskaber – klart flest af alle spanske klubber. Samtidig er de hvide gået hele vejen i den fornemste europæiske turnering, Champions League, hele 14 gange – det er dobbelt så mange gange som nummer to på listen. Det er med andre ord en imponerende historie, Real Madrid kan prale af, og trofækampen fortsætter sæson efter sæson. Skal du se kongeklubben med egne øjne? Så skal du se den med Spies.

Billetter til Real madrid med Spies

Spies' agent i Madrid er officiel partner med klubben, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at dine billetter er ægte. Du bor på et godt, centralt hotel med lækker morgenmad, så du får det bedste udgangspunkt for en uforglemmelig fodboldtur til den spanske hovedstad – så skal du bare huske din Real Madrid-trøje og dit halstørklæde.

Vælg kamp og bestil

Hvis du ønsker flere overnatninger end dem, der indgår i pakken, eller hvis du har andre ønsker, så send en mail til fodbold@spies.dk og oplys dit bestillingsnummer. Så kontakter vi dig med et tilbud.

Filtrér

FRE.
16
AUG.2024
La Liga - Season 24/25
LaLiga

Mere om vores fodboldrejser til Real Madrid

Fodbold på Stamford Bridge

Vigtigt om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløbige. Endelig kampdato bekræftes cirka en måned før kickoff. Vi ved af erfaring, at lørdagskampe ofte bliver flyttet til søndag, så vi anbefaler dig at bestille en 3-nætters pakke fra fredag til mandag.

Læs mere under Vigtigt at vide

Derfor skal du tage på fodboldrejse med Spies

  • Officielle kampbilletter
  • Centralt hotel inkl. morgenmad
  • Vi informerer dig, hvis kampen flyttes
    • Skulle det ske, ændrer vi overnatningerne til datoer, der passer – uden beregning
  • Du er dækket af pakkerejseloven
  • Du kan altid komme i kontakt med os

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål om vores fodboldrejser.

E-mail: fodbold@spies.dk
Telefon: 70 10 42 00