Se hoteller (21)

Rejser til Bilbao

Bilbao, Spanien

En rejse til Bilbao byder på masser af indtryk - fra det glitrende Guggenheim-museum over den gamle bydel, Casco Viejo, til den livlige havn.

Bilbao har en livlig og blomstrende bykerne med brede boulevarder, grønne oaser og et hav af gode, billige restauranter og barer. Guggenheim-museet er et must at besøge, men byen byder også på mange andre seværdigheder, der er mindst lige så interessante, deriblandt markedshallen La Ribera, kunstmuseet Museo de Bellas Artes med værker af malere som Goya og El Greco samt de fashionable butikker langs Gran Via. Bilbao opleves bedst på gåben, for det er først, når man spadserer rundt, at man rigtig lægger mærke til den smukke arkitektur, de hyggelige små barer og de spændende butikker.

Bo centralt i Bilbao

Spies tilbyder hoteller i forskellige prisklasser - fra enkelt til luksuriøst - og flere har en central beliggenhed, tæt på den gamle bydel, Guggenheim-museet, katedralen og andre seværdigheder.

Spis godt i Bilbao

Restaurantscenen i Bilbao er både spændende og nyskabende med en god blanding af husmandskost, mere eksperimenterende retter og traditionelle pintxos; små stykker brød toppet med alskens lækkert fyld. Man kan sagtens tilbringe en hel aften med at gå fra bar til bar og nyde et par hapser skyllet ned med et glas lokal vin. Eller man kan prøve en af de mange restauranter, der serverer robust, baskisk husmandskost med især fisk og skaldyr. Til maden drikker man gerne lokal cider eller baskisk vin som den tørre, let sprudlende hvidvin, Txakoli.

Bilbao med Spies

Bestiller du en rejse til Bilbao med Spies, flyver du med rutefly og bestemmer dermed selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Tips og nyttig info
 • Kulturelle oplevelser
 • Hoteller i forskellige prisklasser
 • Gode restauranter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Bilbao

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
11°4°
3
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • februar
13°4°
3
Solskinstimer pr. dag
12°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • marts
14°5°
4
Solskinstimer pr. dag
12°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • april
16°7°
4
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • maj
19°9°
5
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • juni
22°12°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • juli
25°14°
7
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • august
24°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • september
24°13°
5
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • oktober
20°10°
4
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • november
15°7°
3
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • december
12°5°
2
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
Strand
Bilbao er ikke et baderejsemål, men der findes strande godt 20 km uden for byen.
Fly og transfer

Afrejse

Spies tilbyder rejser med rutefly til Bilbao året rundt.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Bilbao Lufthavn til centrum er ca. 20 minutter (ca. 13 km).
Mad, drikke og natteliv
Mange restauranter med både lokale specialiteter og international mad.
Livligt aften- og natteliv med mange barer, klubber, koncerter og andre forestillinger.
Shopping
Modebutikkerne ligger som perler på en snor langs Gran Via. I markedshallen Mercado de la Ribera sælges kunsthåndværk og lokal vin.
Aktiviteter og seværdigheder
Shopping. Sightseeing.
Sådan kommer du omkring
Du kan komme rundt i hele byen med bus og metro.
Fakta

Vores service

Opholdet i Bilbao er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdet. Visumfrit i indtil 90 dage. Forlængede danske pas samt danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse. Kontakt eventuelt Spaniens ambassade på telefon 35 42 22 66 for yderligere information.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den spanske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der fører til nægtet indrejse i Spanien.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Euro. Der findes hæveautomater overalt.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, priser m.m.
Find din rejse til Bilbao