Se hoteller (18)

Rejser til Bilbao

Bilbao, Spanien
En rejse til Bilbao byder på masser af indtryk - fra det glitrende Guggenheim-museum over den livlige havn til den gamle bydel Casco Viejo.
Bilbao har en livlig og blomstrende bykerne med brede boulevarder, grønne oaser og et hav af gode, billige restauranter og barer. Guggenheim-museet er et must at besøge, men byen byder også på mange andre seværdigheder, der er mindst lige så interessante, deriblandt markedshallen La Ribera, kunstmuseet Museo de Bellas Artes med værker af malere som Goya og El Greco samt de fashionable butikker langs Gran Via. Bilbao opleves bedst på gåben, for det er først, når man spadserer rundt, at man rigtig lægger mærke til den smukke arkitektur, de hyggelige små barer og de spændende butikker.

Bo centralt i Bilbao

Spies tilbyder hoteller i forskellige prisklasser - fra enkelt til luksuriøst - og flere har en central beliggenhed, tæt på den gamle bydel, Guggenheim-museet, katedralen og andre seværdigheder.

Spis godt i Bilbao

Restaurantscenen i Bilbao er både spændende og nyskabende med en god blanding af husmandskost, mere eksperimenterende retter og traditionelle pintxos; små stykker brød toppet med alskens lækkert fyld. Man kan sagtens tilbringe en hel aften med at gå fra bar til bar og nyde et par hapser skyllet ned med et glas lokal vin. Eller man kan prøve en af de mange restauranter, der serverer robust, baskisk husmandskost med især fisk og skaldyr. Til maden drikker man gerne lokal cider eller baskisk vin som den tørre, let sprudlende hvidvin, Txakoli.

Madvandring i Bilbao

Der tilbydes madvandringer i Bilbao med forskellige temaer som baskisk kogekunst, gourmetmad og madmarkeder - et godt tip er at deltage i et par stykker og på den måde få et lidt anderledes indblik i byens kulinariske muligheder.

Bilbao med Spies

Bestiller du en rejse til Bilbao med Spies, flyver du med rutefly og bestemmer dermed selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.
Tips og nyttig info
  • Hoteller i forskellige prisklasser
  • Gode restauranter

Spies' gæster om Bilbao

Find din rejse til Bilbao