Hoteller (28)

Rejser til Menorca

Bestil en rejse til Menorca og glæd dig til langstrakte sandstrande med turkisblåt vand, stemningsfulde havnebyer og bølgende grønne bakker.
Menorca, den næststørste ø i øgruppen Balearerne, ligger nordøst for Mallorca. Bestiller du rejsen til Menorca med Spies, kan du vælge mellem fem forskellige rejsemål, som alle ligger på øens vestlige eller sydlige kyst. Her ligger bl.a. den smukke gamle by Ciutadella, det populære rejsemål Cala'n Bosch og Santo Tomas, som byder på en af øens længste strande.

Gode restauranter

Menorca har masser af restauranter, og udvalget er varieret nok til, at alle kan finde noget, der lokker. Her er restauranter, som serverer pizza og andre internationale retter, men hovedparten af restauranterne er specialiseret i den lokale gastronomi. Middelhavskøkkenet har naturligvis en særlig plads i menorcanernes hjerte, og næsten uanset hvor du kommer hen, kan du få en velsmagende paella eller en klassisk spansk tapasret. Fisk og skaldyr finder du overalt, og du kan næsten ikke rejse til Menorca uden at smage det mindst én gang.

Med Spies til Menorca

Bestiller du en rejse til Menorca med Spies, bestemmer du selv, hvor længe du vil være væk. Du kan vælge mellem en lang række hoteller med enten lejligheder eller hotelværelser, og priserne ligger i forskellige ender af skalaen. Rejser du med børn, tilbyder vi en række børnevenlige hoteller, som alle ligger i kort gåafstand fra stranden. Hotellerne har børneklubber, som arrangerer underholdning og aktiviteter for børn i alle aldre.
Find dit hotel
Find din rejse til Menorca

Rejser til Menorca

Cala Galdana
Cala Galdana ligger helt inde i en bugt omgivet af høje klipper. Bestiller du en rejse hertil, kan du glæde dig til en lang, hvis strand, små butikker og gode restauranter.
Cala'n Bosch
På en rejse til Cala'n Bosch venter indbydende strande, en hyggelig marina og masser af afslappet atmosfære på et af Menorcas mest populære rejsemål. Her er desuden et vandland med egen gokartbane.
Ciutadella
  • Restauranter og barer
Ciutadella er en af øens største byer. På havnen kan du gå rundt mellem trendy restauranter og glitrende lystyachter, mens byens små, snørklede stræder er fyldt med spændende butikker.
Santo Tomas
Velkommen til en af øens længste strande. I Santo Tomas venter en ferie i fred og ro med spændende udflugtsmål inden for kort afstand. Byens lille hovedgade er indrammet af små restauranter og barer.
Son Bou
Bestiller du en rejse til Son Bou, kan du se frem mod en ferie i fred og ro på en af Menorcas længste strande - et perfekt rejsemål for dig, der rejser med børn.