Se hoteller (4)

Rejser til Son Bou

Bestiller du en rejse til Son Bou, kan du glæde dig til en ferie i fred og ro på en af Menorcas længste strande - perfekt til dig, som rejser med børn.
Son Bou er meget populær blandt børnefamilier, som søger et roligt rejsemål med gode hoteller og en børnevenlig strand i naturskønne omgivelser. Mange vælger at bo i lejlighed på ferien i Son Bou, så de selv kan bestemme tempoet for dagens oplevelser. Eftersom en del af hotellerne ligger et stykke vej fra stranden, kører et lille minitog rundt i Son Bou for at aflaste små, trætte fødder. Dagene i Son Bou tilbringes gerne på stranden, hvor der bl.a. er mulighed for at snorkle og leje vandcykler. Når aftenen falder på, kan du smage den lokale gastronomi på en af restauranterne efterfulgt af en kold drink på en af byens barer. Her er endda en lille bowlingbane til dem, der stadig har lidt energi tilbage efter en lang dag i solen.

Spies' rejser til Son Bou

De fleste hoteller i Son Bou ligger et stykke vej fra stranden, omgivet af frodige haver og fri for forstyrrende trafik. Rejser du med Spies, kan du vælge mellem at bo i lejlighed eller på et af vores familievenlige Family Selection-hoteller. På Club Royal Son Bou bor du tæt på stranden og har adgang til flere børnevenlige faciliteter som eksempelvis børneklub, legeplads og poolområde med vandrutsjebaner og sørøverskib.

Se mere af Menorca

Det er nemt at komme rundt på Menorca, og der er meget at se på din rejse til Son Bou. Blot et kvarters kørsel fra Son Bou ligger middelalderbyen Alaior, som byder på masser af restauranter og butikker til dig, der gerne vil have lidt afveksling fra det lavere tempo i Son Bou. Endnu et stykke vej væk ligger øens hovedby Mahón, og kører du i den anden retning, kommer du til den smukke gamle by Ciutadella, hvor der bl.a. ligger et vandland. Menorca og Son Bou har meget at byde på for både store og små.
Tips og nyttig info
  • Kilometerlange sandstrande
  • Børnevenlige strande
  • Hoteller for familier
  • Hoteller tæt på stranden

Spies' gæster om Son Bou

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Son Bou