Se hoteller (10)

Rejser til Cala'n Bosch

På en rejse til Cala'n Bosch får du smukke strande, en hyggelig marina og masser af afslappet atmosfære på et af Menorcas mest populære rejsemål.
Cala'n Bosch har alt: en hyggelig marina, fine strande, et afslappet forlystelsesliv og et vandland med egen gokartbane. Desuden kan man i Cala'n Bosch gå rundt til alt - eller blot tage det lille minitog mellem byens seværdigheder. Fra marinaen i Cala'n Bosch er der kun en kort gåtur ned til den fine strand, som ligger i en lavvandet bugt, omgivet af klipper og godt beskyttet mod bølger og strømme - perfekt hvis du rejser med børn. Ti minutters gang fra byen ligger stranden Son Xoriguer, som er mere åben mod havet og byder på forskellig slags vandsport. Der er også mange fortidslev på øen, og de fleste ligger i køreafstand fra Cala'n Bosch, for eksempel Poblat talaiòtic de Montefi og Poblat de Son Catlar.

Bo godt med Spies

Spies tilbyder både lejligheder og hotelværelser i Cala'n Bosch, og eftersom byen ikke er særlig stor, bor du aldrig langt fra hverken stranden eller marinaen. Vil du bo lidt mere luksuriøst, så tag et kig på Top Selection-hotellet La Quinta Menorca By PortBlue Boutique, som har en aldersgrænse på 18 år og ligger et lille stykke vej fra marinaen. Rejser du med børn og ønsker at bo i lejlighed, anbefaler vi i stedet Family Selection-hotellet MarSenses Paradise Club & Spa, som har både børneklub og pools med vandrutsjebane, og hvor All Inclusive kan tilkøbes.

Afslappende aftener i Cala'n Bosch

I den hyggelige marina i Cala'n Bosch har en kanal sit udløb i havet, og langs kajen ligger en perlerække af restauranter med det meste på menuen, ikke mindst fisk og skaldyr. Det er gerne her i marinaen, at man indleder aftenen med en god middag og afslutter den med et barbesøg med udsigt over folkelivet og bådene, som ligger og vugger i nedenfor. Du kan også shoppe lidt på aftenmarkedet eller nyde underholdningen på en af barerne, der byder på levende musik.

Udforsk Menorca

Cala'n Bosch er et perfekt udgangspunkt, hvis du vil rundt og udforske Menorca på din ferie. Et par gange i timen afgår der busser til øens hovedby Mahón, hvor du f.eks. kan spise en god frokost ved havnen, shoppe lidt eller besøge Xoriguer gindestilleri, hvor øens aromatiske gin fremstilles. Du kommer også nemt til den smukke gamle by Ciutadella, som ligger blot 20 minutters kørsel fra Cala'n Bosch. Rejser du med børn, vil en tur til vandlandet Aquarock, som ligger blot fem minutters gang fra marinaen, være et stort hit. En lidt anderledes forlystelse for større børn er rideruterne langs de gamle vandrestier, der løber rundt om øen: Cami des Cavalls.
Tips og nyttig info
  • Fine strande
  • Hoteller for voksne
  • Hoteller for familier
  • All Inclusive

Spies' gæster om Cala'n Bosch

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Cala'n Bosch