Se hoteller (12)

Rejser til Cala'n Bosch

På en rejse til Cala'n Bosch får du smukke strande, en hyggelig marina og masser af afslappet atmosfære på et af Menorcas mest populære rejsemål.

Cala'n Bosch har alt: en hyggelig marina, fine strande, et afslappet forlystelsesliv og et vandland med egen gokartbane. Desuden kan man i Cala'n Bosch gå rundt til alt - eller blot tage det lille minitog mellem byens seværdigheder. Fra marinaen i Cala'n Bosch er der kun en kort gåtur ned til den fine strand, som ligger i en lavvandet bugt, omgivet af klipper og godt beskyttet mod bølger og strømme - perfekt hvis du rejser med børn. Ti minutters gang fra byen ligger stranden Son Xoriguer, som er mere åben mod havet og byder på vandsport og andre forlystelser.

Bo godt med Spies

Spies tilbyder både lejligheder og hotelværelser i Cala'n Bosch, og eftersom byen ikke er særlig stor, bor du aldrig langt fra hverken stranden eller marinaen. Vil du bo lidt mere luksuriøst, så tag et kig på Signature-hotellet La Quinta Resort Hotel Spa, som har en aldersgrænse på 18 år og ligger et lille stykke vej fra marinaen. Rejser du med børn og ønsker at bo i lejlighed, anbefaler vi i stedet Family Comfort-hotellet Paradise Club & Spa. All Inclusive indgår i prisen, og på hotellet er der både børneklub og pools med vandrutsjebane.

Afslappende aftener i Cala'n Bosch

I den hyggelige marina i Cala'n Bosch har en kanal sit udløb i havet, og langs kajen ligger en perlerække af restauranter med det meste på menuen, ikke mindst fisk og skaldyr. Det er gerne her i marinaen, at man indleder aftenen med en god middag og afslutter den med et barbesøg med udsigt over folkelivet og bådene, som ligger og vugger i nedenfor. Du kan også shoppe lidt på aftenmarkedet eller nyde underholdningen på en af barerne, der byder på levende musik.

Udforsk Menorca

Cala'n Bosch er et perfekt udgangspunkt, hvis du vil rundt og udforske Menorca på din ferie. Et par gange i timen afgår der busser til øens hovedby Mahón, hvor du f.eks. kan spise en god frokost ved havnen, shoppe lidt eller besøge Xoriguer gindestilleri, hvor øens aromatiske gin fremstilles. Du kommer også nemt til den smukke gamle by Ciutadella, som ligger blot 20 minutters kørsel fra Cala'n Bosch. Rejser du med børn, vil en tur til vandlandet Aquarock, som ligger blot fem minutters gang fra marinaen, være et stort hit. En lidt anderledes forlystelse for større børn er rideruterne langs de gamle vandrestier, der løber rundt om øen: Cami des Cavalls.

Tips og nyttig info
 • Fine strande
 • Hoteller for voksne
 • Hoteller for familier
 • All Inclusive
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Cala'n Bosch

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
14°7°
5
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • februar
14°7°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • marts
15°8°
6
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • april
17°10°
7
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • maj
21°13°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • juni
25°17°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • juli
28°20°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • august
28°20°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • september
26°18°
8
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • oktober
22°15°
6
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • november
18°11°
5
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • december
15°9°
4
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
Strand
Der er to strande i Cala'n Bosch. En af dem hedder ganske enkelt Cala'n Bosch og er ca. 100 m lang og lavvandet med lyst, finkornet sand turkisblåt vand. Stranden Son Xoriguer ligger et stykke uden for byen. Den er mere åben mod havet og tilbyder derfor flere vandsportsaktiviteter som f.eks. windsurfing, paddling og sejlads. På begge strandene kan du leje liggestole og parasoller.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 4½ time.

Afrejse

Du kan rejse til Menorca hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde. Flyet lander i Menorca Lufthavn. Der er afrejse hver dag med mellemlanding undervejs.
Du kan rejse til Cala'n Bosch hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde. Flyet lander i Menorca Lufthavn. Der er afrejse hver dag med mellemlanding undervejs. Den bedste periode at rejse hertil er maj-september.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Menorca Lufthavn til Cala'n Bosch er ca. 50 minutter (ca. 55 km) .
Mad, drikke og natteliv
Ved marianen er der omkring 20 restauranter med et varieret udvalg bestående af fisk, skaldyr, pizza, asiatisk mad og meget andet.
Cala'n Bosch er en livlig by, men ikke ligefrem et feststed. Ved marinaen finder du et levende og aktivt natteliv, som dør ud et stykke efter midnat.
Shopping
Shoppingmulighederne i Cala'n Bosch er ikke særligt omfattende, men her er dog en række butikker, hvor du kan købe souvenirs, tøj, kunsthåndværk etc. Hver aften er der marked ved marinaen.
Aktiviteter og seværdigheder
Foruden sol og strand er her forskellige aktiviteter at bruge tiden på. Der er bl.a. et vandland i nærheden samt mulighed for at vandre, ride og spille golf.
Sådan kommer du omkring
Det er nemt at komme omkring på Menorca med taxi. I dagtimerne går der også busser til øens hovedstad Mahón og andre byer på øen to gange i timen.
Fakta

Vores service

Opholdet i Cala'n Bosch er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdet. Visumfrit i indtil 90 dage. Forlængede danske pas samt danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse. Kontakt eventuelt Spaniens ambassade på telefon 35 42 22 66 for yderligere information.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den spanske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der fører til nægtet indrejse i Spanien.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat på Menorca

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Valuta og kreditkort

Euro. Hæveautomater findes.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse til Cala'n Bosch