Se hoteller (19)

  Rejser til Playa de Palma

  Playa de Palma er perfekt for dig, der vil bo ved stranden og også gerne vil være tæt på Palmas shoppingmuligheder, kultur og forlystelsesliv.
  Hele vejen langs Playa de Palma er velordnede internationale ferieområder som Arenal og Can Pastilla skudt op. Det var her i pinjeskovene oven for stranden, at mange mallorcinere tidligere byggede sommerhuse, og det varede ikke længe, før også udenlandske turister begyndte at strømme til Playa de Palma. Landsbyen Can Pastilla har formået at bevare sin autentiske atmosfære og er den mest "spanske" af de to badebyer med spændende restauranter og et charmerende lokalt folkeliv, mens Arenal er en mere international ferieby med et tysk islæt. I hotelområdet oven for stranden i Arenal ligger der et hav af restauranter, barer, diskoteker og andre fornøjelser, og på strandpromenaden og i dens sidegader finder du alt, hvad du behøver for at få en god ferie - udendørscafeer, pubber, diskoteker og butikker. I højsæsonen er nattelivet intenst, da folk fra hele Europa rejser hertil for at nyde solen, stranden og den gode stemning.

  Strandliv med klasse

  Den lange, velholdte sandstrand Playa de Palma er den bedste i hele Palmabugten. 5 km lang og bred som en fodboldbane strækker den sig hele vejen fra udkanten af Palma og 5 km væk. Parallelt med stranden løber en stemningsfuld strandpromenade, som er et skønt sted til en frisk morgenløbetur - eller måske bare en hyggelig spadseretur. At stranden er så pæn og velholdt skyldes, at den er opdelt i mindre områder, såkaldte balnearios. Hver balneario har sine egne barer, omklædningsrum og brusere, og de servicemindede bademestre gør alt for, at lige præcis deres stykke af stranden er det mest attraktive.

  Sunprime Hotels - til dig, der rejser uden børn

  I Playa de Palma tilbyder Spies et Sunprime-hotel - det bedste valg for dig, der rejser uden børn. På voksenhotellet Sunprime Waterfront kan du forkæle dig selv med lækker mad og gode vine, og så bor du tæt på både stranden, seværdighederne og shoppingmulighederne i Palma.

  Kort transfer og tæt på Palma

  Mange af Spies' gæster vælger at rejse til Playa de Palma, fordi de vil bo ved stranden og samtidig være tæt på Palma., som det er nemt og billigt at komme til med de lokale busser. Derudover slipper du for lang transfer, eftersom Playa de Palma ligger mindre end en halv times kørsel fra lufthavnen.
  Tips og nyttig info
  • Sunprime Hotels
  • Kilometerlange sandstrande
  • Lang strandpromenade
  • Gode restauranter
  • Kort transfertid
  Filtrér og søg rejse

  Spies' gæster om Playa de Palma

  Strand
  Playa de Palma har en cirka 5 km lang strand med fint sand. I Can Pastilla findes en 400 meter lang sandstrand, og stranden i Arenal er cirka 200 meter lang. Får du lyst til en badeudflugt, findes den fine strand Es Trenc i nærheden af byen Campos cirka 47 km sydøst for Playa de Palma. Stranden er 7 km lang og byder på herligt sand og krystalklart vand.

  Strande i Playa de Palma

  Den lange og velholdte sandstrand Playa de Palma er den bedste i hele Palmabugten. Den 50 til 100 meter brede strand strækker sig over 5 km fra udkanten af Palma. At her er så pænt, rent og velholdt skyldes, at stranden er opdelt i 15 mindre områder, de såkaldte balnearios. Hver balneario har sine egne barer, omklædningsrum, toiletter og brusebade. De servicemindede bademestre gør alt for, at netop deres bid af stranden skal være den mest attraktive. Ved stranden kan du prøve vandsportsaktiviteter som windsurfing, vandcykler og jetski. Her er desuden mulighed for at leje liggestole og parasoller. På strandpromenaden og på dens sidestrøg finder du udeserveringer, pubber, butikker og diskoteker.
  Læs mere om strande på Mallorca.
  Mad, drikke og natteliv
  Playa de Palma har et stort udbud af restauranter med mallorcinsk, tysk og international mad. Langs strandpromenaden og i hotelområdet oven for stranden i Arenal findes flere barer, caféer, restauranter og udeserveringer. Den tyske indflydelse er tydelig i Playa de Palma. De fleste restauranter skilter på tysk med tyske specialiteter som schnitzel og "Kaffe und Kuchen" samt en række tyske ølmærker. Her er til og med en Biergarten, hvor man kan nyde en kølig øl til tonerne af tyske schlagere.
  I Playa de Palma findes en række diskoteker og dansesteder med levende musik, og flere af de største hoteller arrangerer også dans til livemusik et par aftener om ugen. En stor del af byens barer og diskoteker finder du langs stranden og ved hotelområdet i Arenal. Playa de Palmas natteliv er præget af sit største feriepublikum; tyskerne. Her lyder der tyske schlagere fra stort set samtlige højttalere, og alle skilte er på to sprog; spansk og tysk. Omkring balneario fem og seks ligger de fleste diskoteker samt den kendte Megapark, som er en gigantisk tysk Biergarten. Her ligger også de berømte gader, som uofficielt er blevet oversat fra deres spanske navne til Schinkenstrasse og Bierstrasse. Er du ude efter noget mere spansk, skal du hellere tage til udkanten af Playa de Palma; i den nordlige ende ligger Can Pastilla, hvor en del af barejerne kun taler spansk. Mange spaniere går selv i byen på barerne og diskotekerne langs strandpromenaden i nærheden af balneario to og tre.
  Shopping
  Ligesom på de fleste andre rene ferierejsemål på Mallorca er shoppingmulighederne begrænsede i Playa de Palma, og butikkerne sælger primært strandartikler, souvenirs og tøj. De bedste shoppingmuligheder findes i Palma og i shoppingkomplekset FAN Mallorca Shopping, som ligger cirka fem minutters kørsel fra Playa de Palma.

  Supermarkeder

  Bor du på lejlighedshotel, er det en god ide at handle stort ind i starten af ferien i et af de store supermercados, hvor priserne er lavere og udvalget større end i hotellernes minimarkeder. Der findes store supermercados i Can Pastilla og Arenal, og det gigantiske Carrefour ligger cirka 10 minutters kørsel i taxi i retning mod Palma. De fleste supermercados har lukket om søndagen med undtagelse af i højsæsonen, hvor de ofte har åbent til omkring frokosttid. Supermarkederne i hotelområderne har generelt højere priser.

  Marked i Playa de Palma

  Både i Arenal og i Can Pastilla afholdes der marked, som er et besøg værd. Selvom man måske ikke ønsker at købe noget, så er det spændende blot at gå rundt og kigge. I Arenal afholdes der marked på Plaza Mayor hver torsdag og i Can Pastilla på Plaza Pio IX hver tirsdag og torsdag. Markederne har normalt åbent frem til frokosttid.
  Læs mere om shopping på Mallorca.
  Sport og træning
  Playa de Palma byder på mange muligheder for træning i ferien, uanset om du vil dyrke motion på land, på vandet eller under havoverfladen.

  Golf

  Playa de Palma er et godt udgangspunkt for at spille golf i ferien, og i nærheden findes populære Son Antem Resort Course, som byder på to golfbaner. Son Antem ligger på Carretera Lluchmajor på vejen mod Lluchmajor.

  Lidt uden for Playa de Palma ligger også golfbanen Maioris, og lidt tættere på Palma findes Golf Park Mallorca Puntiró.

  Du kan læse mere om Mallorcas golfbaner og bestilling af starttider her.

  Surfing og windsurfing

  Kunne du tænke dig at surfe i ferien, tilbyder Bonaona blandt andet lektioner og udlejning af bræt.

  Yoga

  Vil du dyrke yoga i ferien, kan du i Playa de Palma tilmelde dig holdundervisning eller bestille privatundervisning hos Gyana Yoga.

  Cykling

  Playa de Palma er et perfekt rejsemål til cykling med fine landeveje og cykelstier, hvoraf mange har smuk udsigt over havet.

  Har du ikke medbragt din egen cykel, kan du leje forskellige slags cykler her.

  Dykning og snorkling

  Kunne du tænke dig at opleve livet under havoverfladen i ferien, tilbyder Diving & Adventure prøvdyk, snorkling, PADI-kurser og meget andet.
  Aktiviteter og seværdigheder
  Playa de Palma ligger tæt på Palma, og der er et stort udbud af aktiviteter hele vejen langs kysten.
  Mange vælger at rejse til Playa de Palma for at bo ved stranden og samtidig have kort afstand til bylivet og seværdighederne i Palma.
  Udflugter
  Grottetur med besøg i Puerto Cristo
  Grottetur med besøg i Puerto Cristo
  En hel dag med underjordisk mystik og besøg i den charmerende by Puerto Cristo. Vi skal også prøvesmage nogle af øens klassiske likører.
  Læs mere om udflugten
  Marked, vin og tapas - fra syd
  Marked, vin og tapas - fra syd
  Oplev mere af smukke Mallorca! Tag med på en heldagsudflugt til den nordlige del af øen og Puerto de Pollensa, hvor vi besøger det lokale marked og indsnuser byens atmosfære, før vi begiver os til en hyggelig vinbodega med vinsmagning og tapas. Mad og drikkevarer indgår.
  Læs mere om udflugten
  Rancho Grande
  Rancho Grande
  Tag med til Rancho Grande og vær cowboy for en aften! Gården ligger smukt i Son Serra de Marina, en charmerede by cirka 20 minutters kørsel fra Alcudia. En festlig udflugt for både store og små. Middag indgår.
  Læs mere om udflugten
  Valldemossa og Sóller
  Valldemossa og Sóller
  Tag med til to af Mallorcas måske mest stemningsfulde byer: Valldemossa og Sóller. En heldagsudflugt med natur, kultur og historie. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten kører i perioden april-september.
  Læs mere om udflugten
  Katamaranen Life & Sea - eftermiddagstur
  Katamaranen Life & Sea - eftermiddagstur
  Nyd et par skønne timer på havet ombord på katamaranen Life & Sea, når vi sejler uden for Palmabugten.
  Læs mere om udflugten
  Katamaranen Life & Sea - formiddagstur
  Katamaranen Life & Sea - formiddagstur
  Nyd en skøn dag på havet ombord på katamaranen Life & Sea, når vi sejler uden for Palmabugten.
  Læs mere om udflugten
  Katamaranen Life & Sea i solnedgangens skær
  Katamaranen Life & Sea i solnedgangens skær
  Tag med Life & Seas flotte katamaran og glæd dig til vind i håret og masser af afslapning ombord, når vi sejler uden for Palmabugten og nyder en uforglemmelig solnedgang over havet.
  Læs mere om udflugten
  Sådan kommer du omkring
  En lejebil er en bekvem måde at opleve Mallorca på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

  Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
  Lokaltrafikken i Playa de Palma fungerer udmærket. Der kører busser til Palma flere gange i timen. Det er hurtigst at tage bus nummer 23 eller 25, som kører fra Arenal, langs Playa de Palmas strand og via motorvejen direkte ind til Palma. Man kan også tage bus nummer 15 ind til byen. Det tager dog lidt længere tid, da den kører langs kysten. Desuden er der et lille turisttog, som tøffer frem og tilbage langs strandpromenaden. Skal du til lufthavnen, skal du tage bus nummer 21 fra Playa de Palma. For at komme til andre dele af Mallorca er det oftest nemmest at tage ind til Palma først. Busstationen ligger ved siden af togstationen og dejligt tæt ved turistinformationen, hvor du kan hente en køreplan. For information om de nøjagtige tider, spørg på dit hotel eller på turistinformationen.

  Cykel

  Der udlejes cykler i Playa de Palma, og det er muligt at cykle ned til strandene syd for Playa de Palma, for eksempel til Cala Blava, som er en tur på knap 10 km.

  Knallert

  Flere steder i Playa de Palma udlejer knallerter og motorcykler. Hjelm er lovpligtigt.
  Fakta

  Vores service på rejsemålet

  I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på SMS og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

  Rejser med omtanke

  Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

  Vaccinationer

  Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

  Love og normer

  Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

  Turistskat i Playa de Palma

  Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

  Skatten halveres fra og med den niende nat.

  Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

  Valuta og kreditkort

  Euro (EUR). Hæveautomater flere steder langs strandpromenaden samt i Can Pastilla og Arenal.
  Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

  Tidsforskel

  Ingen.

  El

  220 V. Adapter er ikke nødvendig.

  Sprog

  Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

  Øvrigt

  Flytrafikken kan opleves som forstyrrende.
  Udendørspools, som ikke er opvarmede, er normalt åbne i badesæsonen fra maj til oktober. Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
  Vejr og klima
  • januar
  14°6°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  14°
  Vandtemperatur
  18
  Regnfri dage
  • februar
  15°6°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  13°
  Vandtemperatur
  17
  Regnfri dage
  • marts
  17°8°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  14°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • april
  19°10°
  8
  Solskinstimer pr. dag
  15°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • maj
  22°13°
  9
  Solskinstimer pr. dag
  17°
  Vandtemperatur
  22
  Regnfri dage
  • juni
  26°17°
  10
  Solskinstimer pr. dag
  21°
  Vandtemperatur
  23
  Regnfri dage
  • juli
  29°19°
  11
  Solskinstimer pr. dag
  24°
  Vandtemperatur
  27
  Regnfri dage
  • august
  29°20°
  10
  Solskinstimer pr. dag
  25°
  Vandtemperatur
  25
  Regnfri dage
  • september
  27°18°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  24°
  Vandtemperatur
  22
  Regnfri dage
  • oktober
  23°14°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  21°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • november
  18°10°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  18°
  Vandtemperatur
  18
  Regnfri dage
  • december
  15°8°
  4
  Solskinstimer pr. dag
  15°
  Vandtemperatur
  17
  Regnfri dage
  Fly og transfer

  Flyvetid

  Ca. 3 timer.

  Afrejse

  Spies tilbyder charterrejser til Playa de Palma i sommerhalvåret.

  Du kan desuden rejse til Playa de Palma året rundt med rutefly.

  Flyet lander i Palma Lufthavn.
  Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Playa de Palma. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Palma Lufthavn til dit hotel er ca. 15-40 minutter (ca. 2-8 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

  Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

  Easy Travel

  Bor du på et af vores Sunprime-hoteller i Playa de Palma og flyver med Sunclass Airlines, indgår Easy Travel med bl.a. 10 kilo ekstra bagage og indtjekning af bagage på hotellet. Har du tilkøbt transfer, kører bussen desuden direkte til dit hotel uden stop ved andre hoteller.

  Tilbud til Playa de Palma

  Sunprime Waterfront
  sunprimehotels
  • Velegnet til voksne
  Sunprime Waterfront
  Playa de Palma, Mallorca, Spanien
  • Fly + Classic Room med balkon mod omgivelserne
  • 1 uge
  • Afrejse 8 okt 2022 fra København
  Fly + hotel, 1 uge
  8 okt 2022 fra København
  Find din rejse til Playa de Palma
  Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
  Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
  Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
  Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.