Se hoteller (17)

  Rejser til Playa de Palma

  Playa de Palma er perfekt for dig, der vil bo ved stranden og også gerne vil være tæt på Palmas shoppingmuligheder, kultur og forlystelsesliv.

  Hele vejen langs Playa de Palma er velordnede internationale ferieområder som Arenal og Can Pastilla skudt op. Det var her i pinjeskovene oven for stranden, at mange mallorcinere tidligere byggede sommerhuse, og det varede ikke længe, før også udenlandske turister begyndte at strømme til Playa de Palma. Landsbyen Can Pastilla har formået at bevare sin autentiske atmosfære og er den mest "spanske" af de to badebyer med spændende restauranter og et charmerende lokalt folkeliv, mens Arenal er en mere international ferieby med et tysk islæt. I hotelområdet oven for stranden i Arenal ligger der et hav af restauranter, barer, diskoteker og andre fornøjelser, og på strandpromenaden og i dens sidegader finder du alt, hvad du behøver for at få en god ferie - udendørscafeer, pubber, diskoteker og butikker. I højsæsonen er nattelivet intenst, da folk fra hele Europa rejser hertil for at nyde solen, stranden og den gode stemning.

  Strandliv med klasse

  Den lange, velholdte sandstrand Playa de Palma er den bedste i hele Palmabugten. 5 km lang og bred som en fodboldbane strækker den sig hele vejen fra udkanten af Palma og 5 km væk. Parallelt med stranden løber en stemningsfuld strandpromenade, som er et skønt sted til en frisk morgenløbetur - eller måske bare en hyggelig spadseretur. At stranden er så pæn og velholdt skyldes, at den er opdelt i mindre områder, såkaldte balnearios. Hver balneario har sine egne barer, omklædningsrum og brusere, og de servicemindede bademestre gør alt for, at lige præcis deres stykke af stranden er det mest attraktive.

  Sunprime Hotels - til dig, der rejser uden børn

  I Playa de Palma tilbyder Spies et Sunprime-hotel - det bedste valg for dig, der rejser uden børn. På voksenhotellet Sunprime Waterfront kan du forkæle dig selv med lækker mad og gode vine, og så bor du tæt på både stranden, seværdighederne og shoppingmulighederne i Palma.

  Kort transfer og tæt på Palma

  Mange af Spies' gæster vælger at rejse til Playa de Palma, fordi de vil bo ved stranden og samtidig være tæt på Palma., som det er nemt og billigt at komme til med de lokale busser. Derudover slipper du for lang transfer, eftersom Playa de Palma ligger mindre end en halv times kørsel fra lufthavnen.

  Tips og nyttig info
  • Sunprime Hotels
  • Kilometerlange sandstrande
  • Lang strandpromenade
  • Gode restauranter
  • Kort transfertid
  Filtrér og søg rejse

  Spies' gæster om Playa de Palma

  Strand
  Playa de Palma har en cirka 5 km lang strand med fint sand. I Can Pastilla findes en 400 meter lang sandstrand, og stranden i Arenal er cirka 200 meter lang. Får du lyst til en badeudflugt, findes den fine strand Es Trenc i nærheden af byen Campos cirka 47 km syd for Playa de Palma. Stranden er 7 km lang og byder på herligt sand og krystalklart vand.

  Strande i Playa de Palma

  Den lange og velholdte sandstrand Playa de Palma er den bedste i hele Palmabugten. Den 50 til 100 meter brede strand strækker sig over 5 km fra udkanten af Palma. At her er så pænt, rent og velholdt skyldes, at stranden er opdelt i 15 mindre områder, de såkaldte balnearios. Hver balneario har sine egne barer, omklædningsrum, toiletter og brusebade. De servicemindede bademestre gør alt for, at netop deres bid af stranden skal være den mest attraktive. Ved stranden kan du prøve vandsportsaktiviteter som windsurfing, vandcykler og jetski. Her er desuden mulighed for at leje liggestole og parasoller. På strandpromenaden og på dens sidestrøg finder du udeserveringer, pubber, butikker og diskoteker.

  Strande på Mallorca

  Alle badestrande i Spanien er offentlige, så du har alle chancer for at finde din egen favoritstrand blandt Mallorcas mange små og store bugter. Ud over strandene på dit rejsemål er der mange andre, som er et besøg værd. Nedenfor følger navnene på nogle populære strande, men spørg gerne os hvis du ønsker yderligere forslag.

  Es Trenc

  En stort set ubebygget strand på sydkysten. 7 km herlig sandstrand med turkisblåt vand nær byen Campos.

  Cala Deia

  Lille stenstrand neden for den hyggelige by Deia. Egner sig godt til snorkling.

  Cala Sant Vicenc

  Tre små bugter med fint sand og fantastisk turkisblåt og krystalklart vand. Lettilgængelige for bilister og med mange faciliteter såsom barer, restauranter og hoteller.

  Cala Mondragó

  Smuk badebugt med både klipper og sand på østkysten i nærheden af Cala d'Or. Egner sig til snorkling.

  Cala Torta

  Den smukkeste af de mange ubebyggede strande i området. Stranden er formet som en vid bue af sand omgivet af sanddyner og tørt landskab. Nær byen Arta.

  Cala Tuent

  En velbevaret hemmelighed ved den stærkt trafikerede Sa Calobra-vej. Storslået udsigt og klart vand. Egner sig godt til snorkling.
  Mad, drikke og natteliv
  I Playa de Palma er der et stort udbud af restauranter med mallorcinsk, tysk og international mad. Langs strandpromenaden og i hotelområdet oven for stranden i Arenal finder du flere barer, caféer, restauranter og udeserveringer. Den tyske indflydelse er tydelig i Playa de Palma. De fleste restauranter skilter på tysk med tyske specialiteter som schnitzel og "Kaffe und Kuchen" samt en række tyske ølmærker. Her findes til og med en Biergarten, hvor man kan nyde et hav af kølige øl til tonerne af glade, tyske schlagere.

  Mad og drikke på Mallorca

  Spanierne elsker at spise på restaurant. De spiser meget og gerne sent. Mallorcinerne er dygtige til at lave mad og har adgang til fine råvarer. Ud over restauranternes internationale menukort er det absolut værd at prøve nogle af øens specialiteter. De spanske spisetider til frokost og middag er ca. kl. 13.30-15.30 og kl. 20-24, men eftersom hele Mallorca er rettet ind efter turisterne, har de fleste restauranter på feriestederne åbent efter "vores" skandinaviske spisetider. Drikkepenge er ikke inkluderet i prisen, men lægges oveni af gæsterne selv.

  Tapas

  Tapas og Spanien hører uløseligt sammen. Spanierne spiser selv tapas som en forret, men det er let at komponere et helt måltid ved at bestille mange forskellige småretter. Der er masser af forskellige tapasretter at vælge mellem. En god måde at prøvesmage tapas på er ved at bestille un variado. Så får du en lidt større tallerken med lidt af hvert på.

  Vin

  De spanske vine er blandt de fineste i verden. Landets mest kendte vine kommer fra regionerne La Rioja, Navarra og Penedès. Alle regioner fremstiller deres egen vin, således også Mallorca, hvor vinen har sin egen betegnelse: Binissalem.
  Øens vincentrum ligger netop i Binissalem, men rundt omkring på øen er der flere vinhuse, som gerne åbner dørene for interesserede besøgende. I mange af dem kan du få en rundvisning med prøvesmagning, eller om ikke andet så et besøg i butikken.

  Spansk kaffe

  Kaffe er meget populært i Spanien, og den spanske kaffe er stærk. Vil du gerne have det, der svarer til dansk kaffe, skal du nok bestille en café melitta eller café americano. En café solo er en lille kop espresso, og med lidt mælk oveni bliver det til en cortado. En café con leche er en stor kop med stærk kaffe og varm mælk.
  I Playa de Palma er der en række diskoteker og dansesteder med levende musik. Flere af de største hoteller arrangerer ligeledes dans til livemusik nogle aftener. En stor del af byens barer og diskoteker finder du langs stranden og ved hotelområdet i Arenal. Playa de Palmas natteliv er præget af sit største feriepublikum, tyskerne. Her lyder der tyske schlagere fra stort set samtlige højttalere, og alle skilte er på to sprog; spansk og tysk. Omkring balneario fem og seks ligger de fleste diskoteker samt den kendte Megapark, som er én gigantisk tysk Biergarten. Her ligger også de berømte gader, som uofficielt er blevet oversat fra deres spanske navne til Schinkenstrasse og Bierstrasse. Er du ude efter noget mere spansk, skal du hellere tage til udkanten af Playa de Palma. I den nordre ende ligger Can Pastilla, hvor en del af barejerne kun taler spansk. Mange spaniere besøger selv på barerne og diskotekerne på strandpromenaden i nærheden af balneario to og tre.
  Shopping
  Præcis som på de fleste andre rene turistrejsemål på Mallorca er shoppingmulighederne ikke specielt imponerende i Playa de Palma. Her sælger butikkerne primært strandartikler, spiritus og en del tøj. I Playa de Palma kan du højst regne med at falde over en T-shirt eller to og måske et par badesandaler samt lidt frugt til at tage med ned til stranden. Ønsker du rigtig gode shoppingmuligheder, skal du i stedet begive dig til Palma eller shoppingområdet FAN Mallorca Shopping, som ligger ca. fem minutters kørsel fra Playa de Palma.

  Supermarkeder

  Bor du på lejlighedshotel, er det en god ide at handle stort ind i starten af ferien i et af de store supermarkeder (supermercado). Her er priserne lavere og udvalget større. Der findes store supermercados i Can Pastilla og Arenal. Det gigantiske Carrefour ligger ca. 10 minutters kørsel i taxi i retning mod Palma. De fleste supermercados har lukket om søndagen med undtagelse af i højsæsonen, hvor de ofte har åbent til omkring frokosttid. Supermarkederne i hotelområderne har generelt højere priser.

  Marked i Playa de Palma

  Både i Arenal og i Can Pastilla afholdes der marked, som er et besøg værd. Selvom man måske ikke ønsker at købe noget, så er det spændende blot at gå rundt og kigge. I Arenal afholdes der marked på Plaza Mayor hver torsdag og i Can Pastilla på Plaza Pio IX hver tirsdag og torsdag. Markederne har normalt åbent frem til frokosttid.

  Shopping på Mallorca

  På Mallorca kan man hurtigt købe sig fattig. Spansk design regnes som førende, både når det gælder tøj og indretning. Her på øen finder du bl.a. lædervarer i form af jakker og tasker, keramik og mallorcinske tekstiler med specielle mønstre, Majorica-perler fra Manacor og sko.

  Det største udvalg finder du naturligt nok i Palma. Her er alt fra små enkle forretninger til eksklusive boutiques. Besøg det store og elegante varehus El Corte Inglés, hvor du kan få det meste, eller C&A, der er et stort varehus med tøj til relativt lave priser.

  I ferieområderne har de fleste butikker åbent fra morgen til aften alle ugens dage. I de større byer og i Palma gælder de officielle åbningstider dog, dvs. hverdage kl. 10-13 og kl. 16.30-20, lørdage kun om formiddagen og lukket søndage. De store varehuse i Palma har derimod åbent hele dagen uden siesta.

  Markeder på Mallorca

  De fleste landsbyer og større byer afholder marked en gang eller to om ugen. Her handler de lokale indbyggere, og der tilbydes alt mellem himmel og jord - fra frugt, grøntsager og husgeråd til tøj og sko.

  Normalt prutter man ikke om prisen på Mallorca, men på markederne kan man godt forsøge at forhandle lidt. Stadeholderne stiller som regel deres varer frem ved ottetiden om morgenen og er i gang til siestaen.

  Gode køb på Mallorca

  Sko
  Der er mange skobutikker på Mallorca. Især udvalget af sandaler, klipklapper og andre sommersko til kvinder er stort. Oftest er de også lidt billigere end derhjemme.

  Keramik
  Hvor du end kommer hen på Mallorca, er der keramik og smukke krukker at købe. De bliver fremstillet efter gamle traditionen, og hvis du er heldig, kan du finde virkelig fine ting til gode priser.

  Alkohol
  Både vin, spiritus og ø er billigt at købe i supermarkederne på Mallorca, specielt i de større supermarkeder.

  Perler
  I Manacor fremstilles verdens tredje fineste perle, Majoricaperlen, af fiskeskæl. Besøg fabrikken og husk endelig at købe perler med hjem til en god pris.

  Lædervarer
  På Mallorca kan du købe lædervarer af god kvalitet til gode priser, først og fremmest jakker og bælter. De bedste køb gør du i byen Inca, som er læderindustriens højborg på øen. Tag dertil en torsdag, hvor der er marked.

  Olivenolie
  Mange mener, at Mallorcas olivenolie er en af de bedste i Middelhavsområdet. Der er flere steder, hvor du kan finde lokalproduceret olivenolie og købe et par flasker med hjem.
  Sport og træning
  Playa de Palma byder på mange muligheder for træning i ferien, uanset om du vil dyrke motion på land, på vandet eller under havoverfladen.

  Golf

  Playa de Palma er et godt udgangspunkt for at spille golf i ferien, og i nærheden findes populære Son Antem Resort Course, som byder på to golfbaner. Son Antem ligger på Carretera Lluchmajor på vejen mod Lluchmajor.

  Lidt uden for Playa de Palma ligger også golfbanen Maioris, og lidt tættere på Palma findes Golf Park Mallorca Puntiró.

  Du kan læse mere om Mallorcas golfbaner og bestilling af starttider her.

  Surfing og windsurfing

  Kunne du tænke dig at surfe i ferien, tilbyder Bonaona blandt andet lektioner og udlejning af bræt.

  Yoga

  Vil du dyrke yoga i ferien, kan du i Playa de Palma tilmelde dig holdundervisning eller bestille privatundervisning hos Gyana Yoga.

  Cykling

  Playa de Palma er et perfekt rejsemål til cykling med fine landeveje og cykelstier, hvoraf mange har smuk udsigt over havet.

  Har du ikke medbragt din egen cykel, kan du leje forskellige slags cykler her.

  Dykning og snorkling

  Kunne du tænke dig at opleve livet under havoverfladen i ferien, tilbyder Diving & Adventure prøvdyk, snorkling, PADI-kurser og meget andet.
  Udflugter
  Grottetur med besøg i Puerto Cristo
  Grottetur med besøg i Puerto Cristo
  En hel dag med underjordisk mystik og besøg i den charmerende by Puerto Cristo. Vi skal også prøvesmage nogle af øens klassiske likører.
  Læs mere om udflugten
  Marked, vin og tapas - fra syd
  Marked, vin og tapas - fra syd
  Oplev mere af smukke Mallorca! Tag med på en heldagsudflugt til den nordlige del af øen og Puerto de Pollensa, hvor vi besøger det lokale marked og indsnuser byens atmosfære, før vi begiver os til en hyggelig vinbodega med vinsmagning og tapas. Mad og drikkevarer indgår.
  Læs mere om udflugten
  Katamaranen Life & Sea - formiddagstur
  Katamaranen Life & Sea - formiddagstur
  Nyd en skøn dag på havet ombord på katamaranen Life & Sea, når vi sejler uden for Palmabugten.
  Læs mere om udflugten
  Katamaranen Life & Sea i solnedgangens skær
  Katamaranen Life & Sea i solnedgangens skær
  Tag med Life & Seas flotte katamaran og glæd dig til vind i håret og masser af afslapning ombord, når vi sejler uden for Palmabugten og nyder en uforglemmelig solnedgang over havet.
  Læs mere om udflugten
  Sådan kommer du omkring
  En lejebil er en bekvem måde at opleve Mallorca på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

  Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
  Lokaltrafikken i Playa de Palma fungerer udmærket. Der kører busser til Palma flere gange i timen. Det er hurtigst at tage bus nummer 23 eller 25, som kører fra Arenal, langs Playa de Palmas strand og via motorvejen direkte ind til Palma. Man kan også tage bus nummer 15 ind til byen. Det tager dog lidt længere tid, da den kører langs kysten. Desuden er der et lille turisttog, som tøffer frem og tilbage langs strandpromenaden. Skal du til lufthavnen, skal du tage bus nummer 21 fra Playa de Palma. For at komme til andre dele af Mallorca er det oftest nemmest at tage ind til Palma først. Busstationen ligger ved siden af togstationen og dejligt tæt ved turistinformationen, hvor du kan hente en køreplan. For information om de nøjagtige tider, spørg på dit hotel eller på turistinformationen.

  Cykel

  Du kan leje cykel i Playa de Palma. Det er muligt at cykle ned til strandene syd for Playa de Palma, f.eks. Cala Blava, men der er dog ret langt.

  Scooter

  Der er flere steder i Playa de Palma, hvor du kan leje scooter og motorcykel. Husk hjelmen - den er lovpligtig! Der foretages af og til spirituskontrol, så lad køretøjet stå, hvis du skal feste.

  Sådan kommer du rundt på Mallorca

  Busnettet på Mallorca fungerer godt, og i løbet af højsæsonen kører de lokale busser i pendulfart mellem de større turistrejsemål. Vejene på Mallorca er generelt gode, skiltningen er fin, og bortset fra selve Palma er trafikken moderat. Hvis du gerne vil se lidt mere af øen og tage rundt på egen hånd, kan vi anbefale at leje en bil hos et af de større udlejningsfirmaer. Prisen for billeje er ikke særlig høj, specielt hvis du reserverer bilen hjemmefra.

  Busser

  Mallorca har et velfungerende busnet, og i højsæsonen kører der lokalbusser i pendulfart mellem de større ferierejsemål. Lokalbusserne i Palma er blå og hedder EMT. På resten af øen er de røde og gule og hedder TIB. Billet købes direkte i bussen og gælder kun for en enkelt tur. Tænk på, at chaufføren ikke kan veksle store sedler.
  Køreplanerne varierer, så husk at tjekke tiderne, inden du begiver dig afsted. Husk på, at busserne som regel ikke kører så ofte på helligdage og i weekenderne som på hverdage. Vi tager forbehold for ændringer i både køreplaner og ruter. Du kan kontakte hotellets reception eller din Spies-guide for mere information.

  Færger

  Der er færgeforbindelse mellem Mallorca og Barcelona og mellem Mallorca og Valencia. I sommermånederne sejler der desuden færger mellem Alcudia og Menorca samt mellem Mallorca og Ibiza. Det er lettest at bestille billetter via internettet eller nede på havnen i Palma hos agenterne. Her kan du også se sejltider og priser for de forskellige bådoverfarter.

  Fly

  Der er daglige flyforbindelser til naboøerne Menorca og Ibiza samt til det spanske fastland. Det er også nemt og enkelt at flyve til flere europæiske storbyer.

  Taxi

  Taxi kan bestilles via hotellets reception, men der er også taxiholdepladser i de fleste områder, hvor taxierne holder og venter på kunder. Du kan selvfølgelig også bare stoppe en taxi direkte på gaden. Normalt kører taxichaufførerne efter taxameter og fastlagte takster. Skal du ud på en længere tur, så aftal prisen med chaufføren i forvejen. Så slipper du for at betale en pris, som var meget højere end forventet.

  Tog

  Der er tre toglinjer på øen. De udgår allesammen fra Plaza España i Palmas centrum. Den ene toglinje går til Sóller på vestkysten, mens den anden går til Inca midt på øen. Fra Sóller kan du køre med den lille sporvogn ud til Puerto de Sóller. Den tredje toglinje går via Inca til Manacor.
  Rejs med børn
  Man kan sagtens tage børnene med til Playa de Palma, selv om rejsemålene på den nordlige del af øen er mere familievenlige. Men også i Playa de Palma kan flere hoteller tilbyde lejligheder, og man bor aldrig langt fra havet. Desuden er Playa de Palma et trygt rejsemål med et minimum af trafik og en bred strand. Bleer kan købes på apoteket og i velassorterede levnedsmiddelbutikker.

  Strande

  Stranden i Playa de Palma er tilpas børnevenlig, specielt for lidt ældre børn, men som altid skal man holde opsyn, når børnene er i vandet. Desværre er der ikke så mange muslingeskaller og andet til at dekorere sandslotte med. Vandet er meget rent.

  AquaLand

  Over 200.000 m² med vandforlystelser, restauranter, liggestole, butikker og andre fornøjelser. Børn under tre år har gratis entre. I nærheden af Palma Nova og Magaluf finder du også flere forlystelsesparker, som egner sig godt til børn.

  Rejs med børn til Mallorca

  Mallorca er et populært rejsemål for børnefamilier, og det er nemt at rejse rundt - også med familiens yngste. Spanierne er meget glade for børn, og det er aldrig et problem at tage børnene med på restauranter og lignende. Tværtimod ender børnene sandsynligvis med at få mere opmærksomhed end dig!
  Nedenfor får du informationer, der er gode at kende til, sammen med lidt tips til aktiviteter for hele familien.

  Mad

  De fleste restauranters menukort byder på internationale retter, som er populære hos de mindste. Mange har også særlige børnemenuer med burgere, pastaretter, kylling m.m. inkl. drikkevarer og is. Der er et begrænset antal barnestole på de fleste restauranter.

  Babymad og bleer

  Du kan købe babymad i de fleste fødevareforretninger (supermercados) og på de lokale apoteker. Det billigste er at handle i de forskellige supermarkeder. Sammenlignet med Danmark er udvalget af babymad på glas en hel del mindre. Grødpulver og de fleste frugtpuréer indeholder ofte sukker. Bleer kan købes overalt, og priserne varierer på samme måde som med babymaden.

  Barnesæder

  Barnesæder kan lejes hos de fleste større biludlejningsfirmaer. Husk at bestille barnesædet samtidig med bilen.

  Legepladser

  De spanske legepladser minder meget om de danske. De er populære tilholdssteder, så bliv ikke overrasket, hvis dit barn eller dine børn overvinder sprogbarriererne i en sådan grad, at du må bære dem derfra.
  Fakta

  Vores service på rejsemålet

  I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

  Bæredygtig ferie

  Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

  Vaccinationer

  Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

  Love og normer

  Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

  Turistskat i Playa de Palma

  Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

  Skatten halveres fra og med den niende nat.

  Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

  Valuta og kreditkort

  Euro (EUR). Hæveautomater flere steder langs strandpromenaden samt i Can Pastilla og Arenal.
  Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

  Tidsforskel

  Ingen.

  El

  220 V. Adapter er ikke nødvendig.

  Sprog

  I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

  Øvrigt

  Flytrafikken kan opleves som forstyrrende.
  Udendørspools, som ikke er opvarmede, er normalt åbne i badesæsonen fra maj til oktober. Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
  Vejr og klima
  • januar
  14°6°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  14°
  Vandtemperatur
  18
  Regnfri dage
  • februar
  15°6°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  13°
  Vandtemperatur
  17
  Regnfri dage
  • marts
  17°8°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  14°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • april
  19°10°
  8
  Solskinstimer pr. dag
  15°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • maj
  22°13°
  9
  Solskinstimer pr. dag
  17°
  Vandtemperatur
  22
  Regnfri dage
  • juni
  26°17°
  10
  Solskinstimer pr. dag
  21°
  Vandtemperatur
  23
  Regnfri dage
  • juli
  29°19°
  11
  Solskinstimer pr. dag
  24°
  Vandtemperatur
  27
  Regnfri dage
  • august
  29°20°
  10
  Solskinstimer pr. dag
  25°
  Vandtemperatur
  25
  Regnfri dage
  • september
  27°18°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  24°
  Vandtemperatur
  22
  Regnfri dage
  • oktober
  23°14°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  21°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • november
  18°10°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  18°
  Vandtemperatur
  18
  Regnfri dage
  • december
  15°8°
  4
  Solskinstimer pr. dag
  15°
  Vandtemperatur
  17
  Regnfri dage
  Fly og transfer

  Flyvetid

  Ca. 3 timer.

  Afrejse

  Spies tilbyder charterrejser til Playa de Palma i sommerhalvåret.

  Du kan desuden rejse til Playa de Palma året rundt med rutefly.

  Flyet lander i Palma Lufthavn.
  Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Playa de Palma. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Palma Lufthavn til dit hotel er ca. 15-40 minutter (ca. 2-8 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

  Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

  Easy Travel

  Bor du på et af vores Sunprime-hoteller i Playa de Palma og flyver med Sunclass Airlines, indgår Easy Travel med bl.a. 10 kilo ekstra bagage og indtjekning af bagage på hotellet. Har du tilkøbt transfer, kører bussen desuden direkte til dit hotel uden stop ved andre hoteller.

  Tilbud til Playa de Palma

  Sunprime Waterfront
  sunprimehotels
  • Velegnet til voksne
  Sunprime Waterfront
  Playa de Palma, Mallorca, Spanien
  • Fly + mindre Classic Room,lille balkon,begrænset havudsigt
  • 1 uge
  • Afrejse 19 apr 2022 fra København
  Fly + hotel, 1 uge
  19 apr 2022 fra København
  Palma Beach (Ex Sunprime Palma Beach)
  • Velegnet til voksne
  Palma Beach (Ex Sunprime Palma Beach)
  Playa de Palma, Mallorca, Spanien
  • Fly + 1-værelses lejlighed med lille balkon og havudsigt
  • 1 uge
  • Afrejse 26 apr 2022 fra Billund
  Fly + hotel, 1 uge
  26 apr 2022 fra Billund
  JS Palma Stay
  primeselect
  • Velegnet til voksne
  JS Palma Stay
  Playa de Palma, Mallorca, Spanien
  • Fly + dobbeltværelse med balkon
  • 1 uge
  • Inkl. morgenmadsbuffet
  • Afrejse 19 apr 2022 fra Aalborg
  Morgenmadsbuffet
  Fly + hotel, 1 uge
  19 apr 2022 fra Aalborg
  Find din rejse til Playa de Palma
  Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
  Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
  Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
  Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.