Spil golf i Egypten

Golf i Egypten

Spil golf i Egypten

Vil du spille golf om vinteren, er Egypten med sit behagelige klima et perfekt rejsemål til en golfrejse. Her kan du spille på herlige golfbaner, uanset om du er ny eller garvet golfspiller.

Greenfee365

I samarbejde med Greenfee365 kan vi tilbyde dig at bestille starttider i Tyrkiet. Du vælger selv, hvor meget du vil spille, og hvilke baner du vil spille på. Planlægger du en golfrejse til Tyrkiet, kan du bestille flere starttider.

Golf i Egypten

Spil golf i eksklusive El Gouna, der byder på fine kvalitetsbaner med udfordende design. Det behagelige klima gør, at du kan spille golf her hele vinteren - perfekt, hvis du vil holde dit golfspil ved lige, når det er koldt og vådt i Danmark.

El Gouna Golf Course er designet for alle spillere - fra nybegynderne til de mest garvede golfentusiaster - og rummer både udfordrende bunkere og søer, varriererede niveauer og tricky sidevinde, der også er en udfordring for selv de mest erfarne spillere. Klubbens fina driving har plads til op til 30 spillere.

El Gouna Ancient Sands Course er en bane i verdensklasse med et design, der følger den naturlige topografi med vekselvirkninger mellem ørkenlandskaber og frodige fairways og vanskelige vandforhindringer skabt af laguner. En skøn bane for alle typer af spillere, uanset niveau.

Uanet om du vil på golfrejse eller blot vil spille et par runder i badeferien i Egypten, er det vigtigt at bo godt, og i både Makadi Bay og Hurghada findes en række fine hoteller med et stort udbud af faciliteter. Vil du bo i Makadi Bay, er Makadi Spa et godt valg; et elegant All Inclusive-hotel for voksne beliggende direkte ud til stranden og med fantastiske muligheder for snorkling, når du ikke spiller golf.

I Hurghada anbefaler vi The Grand Palace, som er et lækkert All Inclusive-hotel med et stort poolområde, der strækker sig ned til strandpromenaden og hotellets egen del av stranden - perfekt til afslapning mellem golfrunderne.

El Gouna ligger cirka 40 minutters bilkørsel fra Hurghada og godt en time i bil fra Makadi Bay. Tiderne kan varierer alt efter trafikken.

ANBEFALEDE GOLFHOTELLER

Grand Waterworld Makadi

Grand Waterworld Makadi

Børnevenligt hotel, som ligger ved stranden og er en spændende blanding af et orientalsk designerhotel og alle vandglade børns drøm: at bo midt i et vandland.

Mere information til dig, der skal på golfrejse

Golfbags

På flyet regnes golfbags som specialbagage, og flyselskaberne opkræver derfor et tillæg for disse. Beløbet kan variere meget fra flyselskab til flyselskab, så forhør dig altid hos flyselskabet, hvad der gælder for netop din rejse. Golfbags må normalt højst veje 15 kg og må kun indeholde golfkøller og golfbolde.
Transport af golfbags mellem lufthavnen og hotellet indgår ikke og bekostes af den enkelte. Golfbags kan medbringes i transferbussen, hvis der er plads og i så fald mod betaling.

Golfvogne

Af hensyn til pladsen ombord på flyet må golfvogne ikke medbringes. De kan dog lejes på alle baner, der tillader golfvogne.

Lej en bil og få en nemmere golfferie

Vil du spille golf i ferien? Så gør det nemt for dig selv og lej en bil. Med en lejebil kan du køre til lige præcis den bane, du har lyst til - på det tidspunkt, der passer dig. Og golfbaggen er der altid plads til.