Golfrejser til Mauritius

Golf på Mauritius

Spil golf på Mauritius

På Mauritius kan du spille golf på flotte baner af høj kvalitet og med udfordrende design. Tag din partner, dine venner eller din familie med på en golfrejse til Mauritius.

Greenfee 365

Takket være vores samarbejde med Greenfee365 kan du allerede hjemmefra bestille starttider på to af øens golfbaner.

Golbana på Mauritius

Når man tænker på Mauritius, vil krystalklart vand, smukke koralrev og eksotiske strande kantet af palmer uvægerligt dukke op i tankerne. Men Mauritius er så meget mere end det, og på Belle Mare Plage Golf Club, kan du blandt andet spille golf på to veldesignede 18-hullers baner af meget forskellig karakter. Legends er med sine vandforhindringer en bane for den erfarne golfspiller, hvorimod Links med sine brede fairways er en bane for alle spillere.

Planlægger du en golfrejse til Mauritius, eller vil du kombinere badeferien med et par runder på golfbanen, anbefaler vi, at du bor på luksuriøse Constance Belle Mare Plage på østkysten. Her kan du have en aktiv ferie, og ud over golf har du mulighed for at spille tennis samt deltage i holdtræning og yoga. Du kan også prøve forskellig slags vandsport og træne på egen hånd i motionsrummet. Her findes desuden en spaafdeling, hvor du kan nyde lidt ekstra selvforkælelse med en velgørende behandling. Hotellet har naturligvis også en række restauranter og barer, og for at ferien skal være ekstra bekvem, indgår halvpenion i rejsens pris. Kunne du tænke dig ekstra bekvemmelighed, kan du tilkøbe All Inclusive - så indgår ubegrænset spil på hotellets to golfbaner.

Foretrækker du at bo på den vestlige del af øen, anbefaler vi vores førsteklasses hotel LUX* Le Morne Mauritius, som ligger i fredelige omgivelser lige ved stranden. Hotellet tilbyder sportsfaciliteter som tennis, motionsrum og vandsport, og her findes også et godt udbud af restauranter med både lokale og internationale retter.

Anbefalede golfhoteller på Mauritius

Belle Mare Plage

Belle Mare Plage

Eksklusivt hotel beliggende lige ved stranden på Mauritius' østkyst. Belle Mare Plage er et mekka for golfentusiaster - hotellets to golfbaner regnes for at være øens bedste.

Mere information til dig, der skal på golfrejse

Golfbags

På flyet regnes golfbags som specialbagage, og flyselskaberne opkræver derfor et tillæg for disse. Beløbet kan variere meget fra flyselskab til flyselskab, så forhør dig altid hos flyselskabet, hvad der gælder for netop din rejse. Golfbags må normalt højst veje 15 kg og må kun indeholde golfkøller og golfbolde.
Transport af golfbags mellem lufthavnen og hotellet indgår ikke og bekostes af den enkelte. Golfbags kan medbringes i transferbussen, hvis der er plads og i så fald mod betaling.

Golfvogne

Af hensyn til pladsen ombord på flyet må golfvogne ikke medbringes. De kan dog lejes på alle baner, der tillader golfvogne.

Lej en bil og få en nemmere golfferie

Vil du spille golf i ferien? Så gør det nemt for dig selv og lej en bil. Med en lejebil kan du køre til lige præcis den bane, du har lyst til - på det tidspunkt, der passer dig. Og golfbaggen er der altid plads til.