Hoteller (47)

Rejser til Korfu

Korfu er et godt rejsemål for dig, der søger en sol- og badeferie af høj klasse. Ud over fine strande byder øen på smuk natur, seværdigheder og små uopdagede byer. Du kan også vælge at kombinere Korfu med Albanien - en af sommerens nyheder.

De fine strande og grønne omgivelser har uden tvivl en stor tiltrækningskræft på turister, men der er mange andre grunde til at rejse til Korfu. Vil du opleve historiske seværdigheder på din ferie, bør du besøge klostret i Paleokastritsa, det arkæologiske museum i Korfu by eller det smukke palads Achilleion, som er prydet af statuer, kunstværker og fascinerende udsmykninger.

Fine strande

Der er mange gode strande på Korfu, både sandstrande og stenstrande. Skal du rejse med børn, eller leder du bare efter en god, lavvandet strand, kan vi anbefale Acharavi, hvor især den del af stranden, som ligger nærmest Roda, er meget børnevenlig. Foretrækker du at bade ved en stenstrand, som ligger i rolige, grønne omgivelser, er Dassia sikkert noget for dig.

Hoteller på Korfu

Mange rejser til Korfu for at bade og slappe af på stranden, så hvad kan være bedre end at bo direkte på stranden? Når du bestiller din rejse til Korfu med Spies, kan du vælge mellem flere hoteller, som ligger direkte på stranden, og derudover har vi en række hoteller med All Inclusive, hvor du er sikret en bekvem ferie uden økonomiske overraskelser. Rejser du med børn, kan vi anbefale et af vores hoteller med egen børneklub.

Korfu med Spies

Uanset om du søger afslapning og landlig charme eller liv og glade dage, kan du nemt finde det, du søger på Korfu. Skal rejsen gå til en lille lokal perle beliggende i naturskønne omgivelser tæt på stranden? Så kan vi anbefale et af vores hoteller på de roligere rejsemål Agios Gordios, Dassia, Kalami eller Moraitika. Søger du derimod aktiviteter og et bredt udvalg af restauranter, er Acharavi, Gouvia eller Korfus charmerende hovedby af samme navn nok et bedre bud.

Korfu og Albanien

Nu kan du kombinere din rejse til Korfu med en ferie i Albanien. Kun en kort sejltur fra Korfu ligger Saranda, en lille albansk kystby med fine strande, gode hoteller og mange restauranter. Med Spies kan du bestille en rejse, hvor du kombinerer en uge i Saranda med en uge på Korfu - transport til Saranda og tilbage til Korfu indgår i rejsens pris. Du kan naturligvis også vælge at tilbringe hele ferien i Albanien.

Find dit hotel
Vejr og klima
 • januar
14°6°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
15°6°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
16°8°
5
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • april
19°10°
7
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
23°13°
9
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
28°17°
9
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
31°19°
12
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
32°19°
11
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • september
28°17°
9
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • november
19°11°
4
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
16°8°
3
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
Korfu har middelhavsklima med varme, tørre somre og milde, fugtige vintre. Der er ingen mærkbar forskel i klimaet mellem de forskellige dele af øen. Spies tilbyder rejsemålene Acharavi, Kalami, Moraitika, Agios Gordios, Dassia, Gouvia og Korfu by. Hvis du kan lide rigtig god varme, er højsæsonsmånederne juli og august perfekte med den højeste gennemsnitstemperatur på omkring 30 grader midt på dagen. Juli er den mest solrige måned, og havtemperaturen topper i august med 25 grader. Hvis du foretrækker et klima, som minder om en god dansk sommer, skal du besøge øen om foråret eller efteråret. Her ligger gennemsnitstemperaturen på omkring 23 grader i maj og 28 grader i september, og i havet ligger temperaturen på cirka 18 grader i maj og 23 grader i september.

Maj og september-oktober

Disse måneder regnes som for- og eftersæson med en temperatur omkring 23 grader om dagen og køligere om natten. Havtemperaturen ligger på omkring 18 grader i maj, men i september holder sommervarmen stadig ved med omkring 23 grader i vandet for siden at aftage, jo senere hen på sæsonen man kommer. Både om foråret og efteråret kan aftener og morgener være lidt kølige, under 15 grader i maj og oktober. Regn kan forekomme sporadisk i både maj og september-oktober.

Juni

I juni stiger temperaturerne både på land og i havet. I luften kan temperaturen nå op på 28 grader og i havet ca. 20 grader. Regn kan forekomme men er usædvanligt.

Juli og august

Juli og august regnes som højsæson på Korfu med temperaturer på omkring 30 grader om dagen og sjældent under 19 grader om natten. I havet kan man regne med, at temperaturen stiger til 25 grader. Regn er sjældent i sommermånederne.

Rejser til Korfu

Acharavi
I Acharavi venter en 8 km lang og børnevenlig strand, og du kan vælge mellem flere hoteller med både All Inclusive og beliggenhed ved stranden.
Agios Gordios
Agios Gordios er en lille og fredfyldt ferieby beliggende i smukke, grønne omgivelser. Vil du gerne rundt og se øen på egen hånd, kan du bestille en lejebil sammen med rejsen.
Dassia
I Dassia kan du se frem til fred og ro, fine strande og smuk natur. Et godt tip er at bestille en lejebil sammen med din rejse.
Gouvia
Rejs med Spies til Gouvia og oplev et rejsemål, der tilbyder det meste til en afslappende ferie i solen.
Kalami
I Kalami er du garanteret en skøn ferie ved den dejlige strand. Kalami byder på masser af fred og ro og lækre græske specialiteter.
Korfu by
En rejse til Korfu by byder på en skøn blanding af shopping, sol, strande og seværdigheder.
Moraitika
Moraitika er en tidligere fiskerby, som er vokset til en hyggelig ferieby med en dejlig strand, og du kommer nemt ind til Korfu bys restauranter og butikker.

Find din rejse til Korfu