Hoteller (40)

Rejser til Korfu

Korfu er et godt rejsemål for dig, der søger en sol- og badeferie af høj klasse. Ud over fine strande byder øen på smuk natur, seværdigheder og små hyggelige byer.
De fine strande og grønne omgivelser har uden tvivl en stor tiltrækningskræft på turister, men der er mange andre grunde til at rejse til Korfu. Vil du opleve historiske seværdigheder på din ferie, bør du besøge klostret i Paleokastritsa, det arkæologiske museum i Korfu by eller det smukke palads Achilleion, som er prydet af statuer, kunstværker og fascinerende udsmykninger.

Fine strande

Der er mange gode strande på Korfu, både sandstrande og stenstrande. Skal du rejse med børn, eller leder du bare efter en god, lavvandet strand, kan vi anbefale Acharavi, hvor især den del af stranden, som ligger nærmest Roda, er meget børnevenlig. Foretrækker du at bade ved en stenstrand, som ligger i rolige, grønne omgivelser, er Dassia sikkert noget for dig.

Hoteller på Korfu

Mange rejser til Korfu for at bade og slappe af på stranden, så hvad kan være bedre end at bo direkte på stranden? Når du bestiller din rejse til Korfu med Spies, kan du vælge mellem flere hoteller, som ligger direkte på stranden, og derudover har vi en række hoteller med All Inclusive, hvor du er sikret en bekvem ferie uden økonomiske overraskelser. Rejser du med børn, kan vi anbefale et af vores hoteller med egen børneklub.

Korfu med Spies

Uanset om du søger afslapning og landlig charme eller liv og glade dage, kan du nemt finde det, du søger på Korfu. Skal rejsen gå til en lille lokal perle beliggende i naturskønne omgivelser tæt på stranden? Så kan vi anbefale et af vores hoteller på de roligere rejsemål Agios Gordios, Dassia, Kalami eller Moraitika. Søger du derimod aktiviteter og et bredt udvalg af restauranter, er Acharavi, Gouvia eller Korfus charmerende hovedby af samme navn nok et bedre bud.
Find dit hotel
Strand

Strande på Korfu

Korfu har mange fine sand- og stenstrande. Den lavvandede strand i Kalami består af småsten, og rejser du med børn, kan den lavvandede strand i Acharavi anbefales, ligesom stranden i Moraitika, der består af sand og sten. I Agios Gordios ligger en af Korfus bedste strande omgivet af bjerge og frodig bevoksning. Det er en lavvandet og børnevenlig strand med finkornet sand og lidt sten i vandkanten. I Dassia findes en kilometerlang grus- og sandstrand, Gouviabugten har to strande, og i Korfu by findes den fine sand- og stenstrand Mon Repo.

Sidari

Sidari er et malerisk badeby på Korfus nordkyst med flere badebugter med fine strande.

Paleokastritsa

Paleokastritsa er en idyllisk badeby på Korfus vestkyst med en af øens mest populære strande, der byder på klart vand og fantastisk snorkling.
Mad, drikke og natteliv

Mad og drikke på Korfu

En del restauranter på Korfu serverer mad med et tydeligt italiensk præg, og især i Korfu by minder mange restauranter mere om italienske trattoriaer end traditionelle græske tavernaer. Øen byder dog på mad for enhver smag - fra typisk husmandskost til gourmetretter serveret i stilfulde omgivelser.

Lokale retter på Korfu

En typisk italienskinspireret ret fra Korfu er bourdeto; fisk i krydret tomatsovs serveret med brød. Også pastaretten Pastisada er inspireret af det italienske køkken og består af braiseret kød med tomatsovs og spaghetti. Til maden kan man nyde en af de lokale øl fra mikrobryggeriet Corfu Beer eller den lokale ingefærøl, Tsitsimpyra.

Natteliv på Korfu

Acharavi, Moraitika og Korfu by har det bedste natteliv med et stort udbud af barer, pubber og natklubber. I de øvrige feriebyer er nattelivet mere fredeligt.
Shopping

Shopping på Korfu

Øens bedste shoppingmuligheder findes i Korfu by, der har et stort udbud af små lokale butikker og internationale forretningskæder. Sko, smykker og guld er gode køb. I badebyerne findes primært souvenirbutikker og minimarkeder.
Sport og træning

Sport og træning på Korfu

På Korfu tilbydes forskellig slags vandsport, og der er også gode muligheder for at vandre. Der findes desuden en fin golfbane.
Aktiviteter og seværdigheder

Aktiviteter på Korfu

Korfu er det perfekte rejsemål, hvis du søger en afslappende ferie i smukke, grønne omgivelser. En god måde at opleve øen på er ved at leje en bil og udforske de fine strande og charmerende byer i sit eget tempo, men der tilbydes også et varieret udbud af aktiviteter i Acharavi, Gouvia og Korfu by, ligesom der er mulighed for at tage på bådudflugt. Kunne du tænke dig at opleve to lande i ferien, kan du kombinere din rejse til Korfu med en uge i den lille kystby Saranda i Albanien.

Seværdigheder på Korfu

Korfu by byder på både kultur, historie, seværdigheder og smuk arkitektur og er et must at besøge i ferien. Byens gamle bydel er på UNESCOs Verdensarvsliste, og det er en stemningsfuld oplevelse at slentre omkring i de hyggelige stræder.
Sådan kommer du omkring

Sådan kommer du rundt på Korfu

På Korfu er der gode busforbindelser til store dele af øen, og du kommer også nemt rundt med taxi, hvis du ikke skal så langt. Du kan desuden tage færger til blandt andet Albanien og Italien.

Lokalbusser

Der findes to typer lokalbusser på Korfu; de blå og de grønne busser. De blå busser trafikerer Korfu by og omegn, og de grønne busser trafikerer de nordlige og sydlige dele af øen og kører lidt længere strækninger. Der findes køreplaner ved busstoppestederne, og busbilletter kan købes i kiosker, automater og supermarkeder.

Taxi

Taxierne kører efter taxameter, og prisen kan være højere om aftenen og natten. Aftal eventuelt en fast pris med chaufføren, før du sætter dig ind.

Færger

Fra færgeterminalen i Korfu by kan du komme til de øvrige Ioniske Øer og Saranda i Albanien samt til det græske og italienske fastland.
Fakta

Tidsforskel

Korfu: Dansk tid +1 time. Saranda: Samme som i Danmark.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Korfu i sommerhalvåret. Du kan desuden rejse til Korfu året rundt med rutefly.

Flyet lander i Korfu Lufthavn.

Du kan finde information om transfer under hvert enkelt rejsemål.
Vejr og klima
 • januar
14°6°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
15°6°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
16°8°
5
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • april
19°10°
7
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
23°13°
9
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
28°17°
9
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
31°19°
12
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
32°19°
11
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • september
28°17°
9
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • november
19°11°
4
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
16°8°
3
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
Korfu og Albaniens kystlinje har middelhavsklima med varme, tørre somre og milde, fugtige vintre - klimaet er næsten det samme, uanset hvor man befinder sig. Spies tilbyder rejsemålene Acharavi, Kalami, Moraitika, Agios Gordios, Dassia, Gouvia og Korfu by samt Saranda i Albanien.

Foretrækker du varme, sol og badning, er højsæsonen juli og august perfekt med den højeste gennemsnitstemperatur på omkring 30 grader midt på dagen. Juli er den mest solrige måned, og havtemperaturen topper i august med 25 grader. Hvis du foretrækker et klima, som minder om en god dansk sommer, skal du besøge øen om foråret eller efteråret. Her ligger gennemsnitstemperaturen omkring 23 grader i maj og 28 grader i september, og i havet ligger temperaturen på omkring 18 grader i maj og 23 grader i september

Maj, september og oktober

Disse måneder regnes som for- og eftersæson med en temperatur omkring 23 grader om dagen og køligere om natten. Havtemperaturen ligger på omkring 18 grader i maj, men i september holder sommervarmen stadig ved med omkring 23 grader i vandet for siden at aftage, jo senere hen på sæsonen man kommer. Både om foråret og efteråret kan aftener og morgener være lidt kølige, under 15 grader i maj og oktober. Regn kan forekomme sporadisk i både maj og september-oktober.

Juni

I juni stiger temperaturerne både på land og i havet. I luften kan temperaturen nå op på 28 grader og i havet ca. 20 grader. Regn kan forekomme men er usædvanligt.

Juli og august

Juli og august regnes som højsæson med temperaturer på omkring 30 grader om dagen og sjældent under 19 grader om natten. I havet kan man regne med, at temperaturen stiger til 25 grader. Regn er sjældent i sommermånederne.

Rejser til Korfu

Acharavi
I Acharavi venter en 8 km lang og børnevenlig strand, og du kan vælge mellem flere hoteller med både All Inclusive og beliggenhed ved stranden.
Agios Gordios
Agios Gordios er en lille og fredfyldt ferieby beliggende i smukke, grønne omgivelser. Vil du gerne rundt og se øen på egen hånd, kan du bestille en lejebil sammen med rejsen.
Dassia
I Dassia kan du se frem til fred og ro, fine strande og smuk natur. Et godt tip er at bestille en lejebil sammen med rejsen.
Gouvia
Rejs med Spies til Gouvia og oplev et rejsemål, der tilbyder det meste til en afslappende ferie i solen.
Kalami
I Kalami er du garanteret en skøn ferie ved den dejlige strand. Kalami byder på masser af fred og ro og lækre græske specialiteter.
Korfu by
En rejse til Korfu by byder på en skøn blanding af shopping, sol, strande og seværdigheder.
Moraitika
Moraitika er en tidligere fiskerby, som er vokset til en hyggelig ferieby med en dejlig strand, og du kommer nemt ind til Korfu bys restauranter og butikker.

INSPIRATION TIL GRÆKENLAND

Kombinationsrejser till Grækenland

Kombinationsrejser

Med Spies kan du kombinere to græske rejsemål på din rejse. Bestil en kombinationsrejse og oplev to sider af Grækenland.

Kombinér to græske rejsemål på din rejse.

Autentiske Grækenland

Lokal charme

Hos Spies er vi vilde med de små, uspolerede steder langt væk fra travlhed og masseturisme i Grækenland. Åndehuller, hvor du kan komme helt ned i tempo.

Hos Spies er vi vilde med de små, uspolerede steder langt væk fra travlhed og masseturisme.

10 grunde til at bøge en lille græsk ø

Små græske øer

Duften, lydene og stemningen på en græsk øferie er uforlignelig og stærkt vanedannende. Grækenland har hundredvis af øer og lige så mange grunde til at besøge dem. Her er de 10 bedste.

10 gode grunde til at besøge de græske øer.

Drikkepenge i Grækenland

Drikkepenge i Grækenland

Stuepigen: Ca. 1 euro pr. person pr. nat.
Piccoloen: Ca. 1 euro pr. stykke bagage. Piccoloservice udenfor Athen er dog usædvanlig.
Tjeneren: Omkring 10 pct. af regningen, også selvom der opkræves et "servicegebyr”.
Taxachaufføren: Få anvender taxameter, så det er en god idé at blive enige om prisen, inden du sætter dig ind i taxaen. Det er relativt dyrt at køre i taxa, og man runder altid op, og chaufføren forventer ingen drikkepenge.
Frisøren: Ingen drikkepenge.
Kommentar: Det er stadig svære tider i Grækenland, og er man tilfreds med servicen kan man altid give drikkepenge.

**Stuepigen:** Ca. 1 euro pr. person pr. nat. **Piccoloen:** Ca. 1 euro pr. stykke bagage. Piccoloservice udenfor Athen er dog usædvanlig. **Tjeneren:** Omkring 10 pct. af regningen, også selvom der opkræves et "servicegebyr”. **Taxachaufføren:** Få anvender taxameter, så det er en god idé at blive enige om prisen, inden du sætter dig ind i taxaen. Det er relativt dyrt at køre i taxa, og man runder altid op, og chaufføren forventer ingen drikkepenge. **Frisøren:** Ingen drikkepenge. **Kommentar:** Det er stadig svære tider i Grækenland, og er man tilfreds med servicen kan man altid give drikkepenge.
Find din rejse til Korfu
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.