Se hoteller (3)

Rejser til Dassia

Bestiller du en rejse til Dassia, kan du se frem til et roligt rejsemål med smukke, dybe pinjeskove og en blændende udsigt over fastlandet.
Dassia på Korfus østkyst byder først og fremmest på sol, varme og forfriskende dukkerter på den lange strand. Dassia er på ingen måde en storby, men den har alligevel det meste, du kan tænkes at have brug for på en afslappende solferie. Her er både små, hyggelige tavernaer, internationale restauranter, pubber og barer samt enkelte souvenirbutikker og minimarkeder.

Strandliv i Dassia

Stranden i Dassia er en kilometerlang grus- og sandstrand. Ud over sol og strand kan du vælge mellem forskellige vandsportsaktiviteter. Ønsker du lidt afveksling, kan du besøge de to lidt mindre strande i Gouvia Bay.

Rejs til Dassia med Spies

Med Spies rejser du til Agios Gordios med rutefly og valgfri rejselængde, så du selv kan bestemme, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Mange af Spies' hoteller i Dassia ligger både tæt på stranden og byens centrum.

Udforsk omgivelserne

Vil du have lidt mere at vælge mellem end det, der findes i Dassia, kan du tage til nabobyen Gouvia. Er det ikke nok, kan vi anbefale en udflugt til øens hovedstad, Korfu by. Her finder du alt, hvad du har brug for af butikker, restauranter og barer såvel som spændende historiske seværdigheder.
Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • Prisvenlige hoteller
  • Valgfri rejselængde
  • Kort transfer
  • Kilometerlang strand

Spies' gæster om Dassia

Find din rejse til Dassia