Se hoteller (6)

Rejser til Dassia

Bestiller du en rejse til Dassia, kan du se frem til et roligt rejsemål med smukke, dybe pinjeskove og en blændende udsigt over fastlandet.

Dassia på Korfus østkyst byder først og fremmest på sol, varme og forfriskende dukkerter på den lange strand. Dassia er på ingen måde en storby, men den har alligevel det meste, du kan tænkes at have brug for på en afslappende solferie. Her er både små, hyggelige tavernaer, internationale restauranter, pubber og barer samt enkelte souvenirbutikker og minimarkeder.

Strandliv i Dassia

Stranden i Dassia er en kilometerlang grus- og sandstrand. Ud over sol og strand kan du vælge mellem forskellige vandsportsaktiviteter. Ønsker du lidt afveksling, kan du besøge de to lidt mindre strande i Gouvia Bay.

Rejs til Dassia med Spies

Med Spies rejser du til Agios Gordios med rutefly og valgfri rejselængde, så du selv kan bestemme, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Mange af Spies' hoteller i Dassia ligger både tæt på stranden og byens centrum.

Udforsk omgivelserne

Vil du have lidt mere at vælge mellem end det, der findes i Dassia, kan du tage til nabobyen Gouvia. Er det ikke nok, kan vi anbefale en udflugt til øens hovedstad, Korfu by. Her finder du alt, hvad du har brug for af butikker, restauranter og barer såvel som spændende historiske seværdigheder.

Dassia og Albanien

Hvis du vil se og opleve endnu mere i ferien, kan du bestille en kombinationsrejse med Saranda i Albanien. Du starter med en uge i Saranda og afslutter med en uge i Dassia - og kan rejse hjem med oplevelser fra to forskellige lande.

Tips og nyttig info
 • Hoteller på stranden
 • Prisvenlige hoteller
 • Valgfri rejselængde
 • Kort transfer
 • Kilometerlang strand
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Dassia

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
14°6°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
15°6°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
16°8°
5
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • april
19°10°
7
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
23°13°
9
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
28°17°
9
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
31°19°
12
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
32°19°
11
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • september
28°17°
9
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • november
19°11°
4
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
16°8°
3
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
Strand
Stranden i Dassia er en kilometerlang grus- og sandstrand. I Gouvia Bay finder du yderligere to strande: den 100 m lange grusstrand Corcyra Beach og den 300 m lange Gouvia Beach.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Du kan flyve til Korfu fra København med enten charterfly eller rutefly. Har du valgt en rejse til Albanien, flyver du til Korfu og tager derfra båden til Saranda.
Spies tilbyder charterrejser til Dassia fra maj til september.

Flyet lander i Korfu Lufthavn.

Du kan desuden rejse til Dassia med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Dassia. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Korfus lufthavn Ioannis Kapodistrias til dit hotel i centrum er ca. 25 minutter (ca. 14 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Ligger dit hotel uden for byen, er køretiden ca. 45 minutter. Læs mere om transfer.

Bestiller du en pakkerejse med rutefly med Spies, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling.
Mad, drikke og natteliv
I Dassia kan du spise på klassiske græske tavernaer såvel som internationale restauranter.
Der er et par små pubber og barer i Dassia.
Shopping
Shoppingmulighederne er begrænset til en lille butik med souvenirs og et minimarked. For et større shoppingudbud anbefaler vi en tur til hovedstaden Korfu by, som ligger ca. 15 minutters bilkørsel fra Dassia. I Korfu by finder du alt fra små lokale butikker til store butikskæder. Smykker og guld er også værd at købe med hjem, ligesom kvalitetssko også er billigere end i Danmark. Vær opmærksom på, at butikkernes åbningstider kan være uregelmæssige og begrænsede.
Aktiviteter og seværdigheder
I Dassia kan du fylde dagene med aktiviteter som windsurfing, sejlads, tennis og golf. Golfklubben Corfu Golf Club ligger ca. 25 km fra Dassia. Ca. 10 minutters bilkørsel fra Dassia kan du ride en tur på hesteryg.
Sådan kommer du omkring

Lejebil

Vil du se dig om i dit eget tempo, finde en afsidesliggende strand eller måske besøge en lille bjergby? Så lej en bil! Avis tilbyder velholdte biler, rimelige priser og gode forsikringer.
For at leje bil skal man være fyldt 21 år og have haft kørekort i mindst et år.
Jo flere dage du lejer bilen, jo laver bliver prisen pr. dag.

I prisen indgår:

Kollisionsforsikring (også selv om du har forårsaget skaden), moms og frit kilometerantal.

Tillæg:

Selvrisikoeliminering kan tilkøbes. Tillæg for ekstra chauffør samt ekstra personskadeforsikring.
Hvis ikke du vælger at leje en bil, kan du køre rundt på øen med lokalbus eller taxi.
Fakta

Vores service

Fra maj til september kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tips og gode råd. Du finder kontaktoplysninger på din billet eller i vores app. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdets varighed. Der kræves ikke visum. Forlængede danske pas, danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse.

I tilfælde, hvor en mindreårig rejser med andre end indehaveren af forældremyndigheden, skal indehaveren give skriftligt samtykke til, at den mindreårige må rejse. Kontakt eventuelt den græske ambassade på telefon 33 34 60 48 for nærmere oplysninger om kravene. Har du dansk flygtninge- eller fremmedpas, skal du ligeledes kontakte den græske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for dig.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der fører til nægtet indrejse i Grækenland.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater (MasterCard og VISA) findes.

Tidsforskel

Korfu: Dansk tid +1 time. Saranda: Ingen.

El

220 V

Sprog

Grækenland: græsk. Albanien: albansk.

Øvrigt

Kuperet terræn. Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Find din rejse til Dassia