Se hoteller (6)

Rejser til Korfu by

På en rejse til Korfu by kan du fylde ferien med spændende kulturelle oplevelser, shopping, gode restauranter og skønt strandliv.

Korfus hovedby ligner ikke andre græske byer. Byen bærer præg af både italiensk, fransk og engelsk kultur og byder på middelhavsarkitektur med masser af charme, stil og historie. Den fantastiske esplanade midt i centrum er omgivet af parker, caféer og restauranter, hvor du kan få såvel kulinariske som visuelle oplevelser af høj klasse. Korfu by har mange italienske restauranter - et levn fra de 400 år, hvor byen var under venetiansk styre.

Fine strande på Korfu

I Korfu by finder du den fine sand- og stenstrand Mon Repo. Vil du udvide din strandhorisont yderligere på din rejse, har du masser af andre gode strande på hele øen, flere af dem i komfortabel udflugtsafstand fra stranden. Med lokalbus eller udlejningsbil kommer du nemt til de allerbedste strande.

At se og opleve i Korfu by

Ud over god mad og fine strande byder Korfu by også på både kultur, historie, smuk arkitektur og seværdigheder. Korfus gamle bydel blev for et par år siden optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, og en spadseretur i den gamle bydels smalle venetianske stræder kan varmt anbefales. Korfu by byder desuden på uendelige shoppingmuligheder - her findes alt fra små lokale forretninger til store butikskæder. Sko, smykker og guld kan tit købes til favorable priser. Forlystelsesudbuddet er også stort med både natklubber og diskoteker, der har åbent til langt ud på natten.

Spies' rejser til Korfu by

Spies tilbyder rejser til Korfu by med rutefly og valgfri rejselængde, så du selv kan bestemme, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Du kan vælge blandt flere gode hoteller i Korfu by; hvis du rejser uden børn, kan vi anbefale det lækre Prime Select-hotel Corfu Mare, som ligger et par km uden for byens centrum.

Kombinér med Albanien

Oplev to lande i ferien og kombinér din rejse til Korfu by med en uge i den lille albanske kystby Saranda. Du starter med en uge i Albanien og afslutter med en uge i Korfu by.

Tips og nyttig info
 • Hoteller for voksne
 • Hoteller tæt på stranden
 • Valgfri rejselængde
 • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv
 • Kort transfer
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Korfu by

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
14°6°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
15°6°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
16°8°
5
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • april
19°10°
7
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
23°13°
9
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
28°17°
9
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
31°19°
12
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
32°19°
11
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • september
28°17°
9
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • november
19°11°
4
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
16°8°
3
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
Strand
Sten- og sandstranden Mon Repo ligger inde i Korfu by. Rundt omkring på øen er der masser af fine strande.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Du kan flyve til Korfu fra København med enten charterfly eller rutefly. Har du valgt en rejse til Albanien, flyver du til Korfu og tager derfra båden til Saranda.
Du kan rejse til Korfu by med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde. Flyet lander i Korfu Lufthavn.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly sammen med Spies, kan du i de fleste tilfælde bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra lufthavnen til Korfu by er ca. 10 minutter (ca. 3 km).
Mad, drikke og natteliv
I Korfu by har du et bredt udvalg af restauranter med alt fra små lokale tavernaer til italienske restauranter. Nogle græske retter, der kan være værd at smage er horiatiki; græsk salat med tomat, løg, oliven og fetaost, gemista; tomater eller peberfrugt fyldt med ris eller kød samt keftedes; græske kødboller.
Korfu by har et udbredt natteliv med mange barer, natklubber og diskoteker.
Shopping
Er du interesseret i at shoppe på ferien, kan du hurtigt få tiden til at gå i Korfu by. Her finder du alt fra små lokale butikker til store butikskæder. Sko, smykker og guld er eksempler på gode fund, som du kan købe med hjem.
Aktiviteter og seværdigheder
På stranden tilbydes flere forskellige typer af vandsport og andre sjove aktiviteter.
Korfus gamle bydel blev for et par år siden optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, og en spadseretur i den gamle bydels venetianske stræder kan varmt anbefales.
Sådan kommer du omkring

Lejebil

Vil du se dig om i dit eget tempo, finde en afsidesliggende strand eller måske besøge en lille bjergby? Så lej en bil! Avis tilbyder velholdte biler, rimelige priser og gode forsikringer.
For at leje bil skal man være fyldt 21 år og have haft kørekort i mindst et år.
Jo flere dage du lejer bilen, jo laver bliver prisen pr. dag.

I prisen indgår:

Kollisionsforsikring (også selv om du har forårsaget skaden), moms og frit kilometerantal.

Tillæg:

Selvrisikoeliminering kan tilkøbes. Tillæg for ekstra chauffør samt ekstra personskadeforsikring.
På Korfu kan du køre med lokalbusser og taxi.
Fakta

Vores service

Rejsmålet er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdets varighed. Der kræves ikke visum. Forlængede danske pas, danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse.

I tilfælde, hvor en mindreårig rejser med andre end indehaveren af forældremyndigheden, skal indehaveren give skriftligt samtykke til, at den mindreårige må rejse. Kontakt eventuelt den græske ambassade på telefon 33 34 60 48 for nærmere oplysninger om kravene. Har du dansk flygtninge- eller fremmedpas, skal du ligeledes kontakte den græske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for dig.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der fører til nægtet indrejse i Grækenland.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes.

Tidsforskel

Korfu: Dansk tid +1 time. Saranda: Ingen.

El

220 V

Sprog

Grækenland: græsk. Albanien: albansk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Find din rejse til Korfu by