Se hoteller (3)

Rejser til Korfu by

På en rejse til Korfu by kan du fylde ferien med spændende kulturelle oplevelser, shopping, gode restauranter og skønt strandliv.
Korfus hovedby ligner ikke andre græske byer. Byen bærer præg af både italiensk, fransk og engelsk kultur og byder på middelhavsarkitektur med masser af charme, stil og historie. Den fantastiske esplanade midt i centrum er omgivet af parker, caféer og restauranter, hvor du kan få såvel kulinariske som visuelle oplevelser af høj klasse. Korfu by har mange italienske restauranter - et levn fra de 400 år, hvor byen var under venetiansk styre.

Fine strande på Korfu

I Korfu by finder du den fine sand- og stenstrand Mon Repo. Vil du udvide din strandhorisont yderligere på din rejse, har du masser af andre gode strande på hele øen, flere af dem i komfortabel udflugtsafstand fra stranden. Med lokalbus eller udlejningsbil kommer du nemt til de allerbedste strande.

Oplevelser i Korfu by

Ud over god mad og fine strande byder Korfu by også på både kultur, historie, smuk arkitektur og seværdigheder. Korfus gamle bydel blev for et par år siden optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, og en spadseretur i den gamle bydels smalle venetianske stræder kan varmt anbefales. Korfu by byder desuden på uendelige shoppingmuligheder - her findes alt fra små lokale forretninger til store butikskæder. Sko, smykker og guld kan tit købes til favorable priser. Forlystelsesudbuddet er også stort med både natklubber og diskoteker, der har åbent til langt ud på natten.

Med Spies til Korfu by

Spies tilbyder rejser til Korfu by med rutefly, og du har flere gode hoteller at vælge imellem. Rejser du uden børn, kan vi anbefale det lækre Prime Select-hotel Corfu Mare, som ligger et par kilometer uden for centrum.
Tips og nyttig info
  • Hoteller for voksne
  • Hoteller tæt på stranden
  • Valgfri rejselængde
  • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv
  • Kort transfer

Spies' gæster om Korfu by

Find din rejse til Korfu by