Se hoteller (2)

Rejser til Moraitika

Skal du rejse til Moraitika, kan du se frem til et godt udvalg af restauranter, et levende natteliv og en skøn strand, der løber langs hele byen.

Moraitika var tidligere en fiskerby, som er i dag vokset til en hyggelig ferieby. Hovedgaden er flankeret af restauranter, barer og butikker, og byen gennemstrømmes af floden Messonghi, som munder ud i Det Ioniske Hav. Den gamle bydel Ano Moraitika ligger lidt oppe i bjergene og byder på charmerende, gamle huse og frodige, grønne omgivelser. Hvis solen bliver for skarp midt på dagen, kan du slå dig ned og køle af med en kold forfriskning på en lokal taverna.

Strandliv i Moraitika

I Moraitika går feriedagene stille og fredeligt med daseliv på stranden, forfriskende dukkerter og hyggelige måltider på byens tavernaer. Den lavvandede strand ligger et par hundrede meter fra hovedgaden. Vandet er krystalklart, og stranden består af sand og sten.

Moraitika med Spies

Opholdet i Moraitika er på på egen hånd, men du kan kontakte vores guider døgnet rundt på servicetelefonen. Spies' hoteller ligger tæt på både stranden og centrum.

Udforsk Korfu

Korfus hovedby, Korfu by, ligger blot 20 km fra Moraitika, og du kommer nemt dertil med lokalbussen. I Korfu by finder du såvel kultur og shopping som gode restauranter og skønt strandliv. Byen ligner ikke andre græske byer; den charmerende arkitektur er et tydeligt bevis på, at byen har været under både italiensk, fransk og britisk herredømme.
Hvis du vil have frihed til at køre rundt på egen hånd, kan du leje både cykel, knallert og bil.

Grækenland og Albanien

Med Spies kan du kombinere din rejse til Moraitika med en uge i den lille kystby Saranda i Albanien. Du starter i Saranda og afslutter med en uge i Moraitika - og kan på den måde opleve to lande i ferien.

Tips og nyttig info
  • Mange restauranter
  • Godt natteliv
  • Børnevenlig strand
  • Hoteller med gratis wi-fi
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Moraitika

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Moraitika