Se hoteller (7)

Rejser til Acharavi

Acharavi er rejsemålet for dig, der søger hoteller tæt på de børnevenlige strande, og som samtidig vil have et bredt udvalg af restauranter og barer.

Acharavi og Roda ligger midt på Korfus nordkyst ved en lang, fin strand. De to byer er gennem årene vokset sammen, og det er i dag svært at se, hvor grænsen mellem dem går. Roda, som tidligere var en kendt fiskerby, er i dag mere kendt for sin flotte sandstrand, traditionelle tavernaer, livlige barer og hyggelige atmosfære. Følger du stranden mod øst, kommer du til den populære ferieby Acharavi, som er perfekt, hvis du vil kombinere smuk natur med restauranter, barer, butikker og forlystelsesliv.

Fine strande

Den otte kilometer lange og børnevenlige strand binder Acharavi sammen med Roda. Stranden består af sand og sten, men går du i retning mod Roda, bliver underlaget mere sandet og vandet langsomt dybere. I Agios Spiridonas findes to små, lavvandede sandstrande, som ligger i hver sin bugt og passer perfekt til børnefamilier.

Agios Spiridonas

Spies tilbyder rejser til hoteller i Acharavi, Roda og Agios Spiridonas. Sidstnævnte er en lille by, som ligger yderligere et par kilometer østpå og byder på en håndfuld restauranter og et par barer. Spies' hotelMareblu Beach ligger midt imellem byens to strande og er velegnet til hele familien. Desuden indgår All Inclusive i rejsens pris.

Det græske køkken

Der er mange restauranter i Acharavi, hvoraf de fleste ligger langs hovedgaden og tilbyder såvel frisk fisk som traditionelle græske retter som stifado og meze. Rejser du med børn, er Nautilus Restaurant med sin bådformede bar et besøg værd. Her kan du få kæmpestore is, og der findes også gynger og andet sjov for børn.

Oplev Korfu og Albanien

Vil du se mere af Korfu i ferien, kan du tage lokalbussen eller leje en bil og køre rundt på egen hånd. Fra Acharavi er der ca. 40 km til hovedbyen Korfu by, som absolut er et besøg værd. Langs den flotte esplanade midt i byen ligger flere parker med en række caféer og restauranter, der byder på såvel kulinariske som visuelle oplevelser af høj klasse. Her ligger også mange italienske restauranter, som vidner om det venetianske styre, der herskede i byen for 400 år siden. Du kan også vælge at kombinere din ferie i Acharavi med Saranda i Albanien. Så tilbringer du den første uge i Saranda og afslutter med en uge i Acharavi.

Tips og nyttig info
 • Mange restauranter
 • Børnevenlige strande
 • All Inclusive
 • Vælg mellem hotelværelse og lejlighed
 • Hoteller tæt på stranden
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Acharavi

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
14°6°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
15°6°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
16°8°
5
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • april
19°10°
7
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
23°13°
9
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
28°17°
9
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
31°19°
12
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
32°19°
11
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • september
28°17°
9
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • november
19°11°
4
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
16°8°
3
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
Strand
Den otte kilometer lange og børnevenlige strand binder Acharavi sammen med Roda. Stranden består af sand og sten, men går du i retning mod Roda, bliver underlaget mere sandet og vandet langsomt dybere. I Agios Spiridonas findes to små, lavvandede sandstrande, som ligger i hver sin bugt og passer perfekt til børnefamilier. Liggestole og parasoller kan lejes på strandene.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Du kan flyve til Korfu fra København med enten charterfly eller rutefly. Har du valgt en rejse til Albanien, flyver du til Korfu og tager derfra båden til Saranda.
Spies tilbyder charterrejser til Acharavi fra maj til september.

Flyet lander i Korfu Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Acharavi. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Korfu Lufthavn til dit hotel er ca. 1,5-2 timer (30-55 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop.
Læs mere om transfer.
Mad, drikke og natteliv
Roda og Acharavi har et bredt udbud af restauranter og barer, og der ligger en håndfuld restauranter i Agios Spiridonas. Grækerne spiser gerne sen frokost, og på nogle restauranter kan det derfor være en god idé at bestille bord. De fleste steder kan du dog dukke op og få plads uden reservation.
Der ligger flere barer og enkelte diskoteker i både Acharavi og Roda. I Agios Spiridonas findes et par barer.
Shopping
Øens bredeste udbud af shoppingmuligheder findes i Korfu by.
Aktiviteter og seværdigheder
Kunne du tænke dig at ride en tur, kan du også gøre det i Acharavi. På øen kan du desuden spille golf, vandre eller dykke.
Sådan kommer du omkring

Lejebil

Vil du se dig om i dit eget tempo, finde en afsidesliggende strand eller måske besøge en lille bjergby? Så lej en bil! Avis tilbyder velholdte biler, rimelige priser og gode forsikringer.
For at leje bil skal man være fyldt 21 år og have haft kørekort i mindst et år.
Jo flere dage du lejer bilen, jo laver bliver prisen pr. dag.

I prisen indgår:

Kollisionsforsikring (også selv om du har forårsaget skaden), moms og frit kilometerantal.

Tillæg:

Selvrisikoeliminering kan tilkøbes. Tillæg for ekstra chauffør samt ekstra personskadeforsikring.
Fra hovedgaden går der lokalbusser til forskellige dele af øen; bl.a. til Korfu by, Kassiopi og Sidari. Du kan også leje en scooter eller motorcykel og udforske den fascinerende ø på egen hånd.
Fakta

Vores service

Fra maj til september kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdets varighed. Der kræves ikke visum. Forlængede danske pas, danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse.

I tilfælde, hvor en mindreårig rejser med andre end indehaveren af forældremyndigheden, skal indehaveren give skriftligt samtykke til, at den mindreårige må rejse. Kontakt eventuelt den græske ambassade på telefon 33 34 60 48 for nærmere oplysninger om kravene. Har du dansk flygtninge- eller fremmedpas, skal du ligeledes kontakte den græske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for dig.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der fører til nægtet indrejse i Grækenland.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR).

Tidsforskel

Korfu: Dansk tid +1 time. Saranda: Ingen.

El

220 V

Sprog

Grækenland: græsk. Albanien: albansk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Find din rejse til Acharavi