Se hoteller (4)

Rejser til Acharavi

Acharavi er rejsemålet for dig, der søger hoteller tæt på de børnevenlige strande, og som samtidig vil have et bredt udvalg af restauranter og barer.
Acharavi og Roda ligger midt på Korfus nordkyst ved en lang, fin strand. De to byer er gennem årene vokset sammen, og det er i dag svært at se, hvor grænsen mellem dem går. Roda, som tidligere var en kendt fiskerby, er i dag mere kendt for sin flotte sandstrand, traditionelle tavernaer, livlige barer og hyggelige atmosfære. Følger du stranden mod øst, kommer du til den populære ferieby Acharavi, som er perfekt, hvis du vil kombinere smuk natur med restauranter, barer, butikker og forlystelsesliv.

Fine strande

Den otte kilometer lange og børnevenlige strand binder Acharavi sammen med Roda. Stranden består af sand og sten, men går du i retning mod Roda, bliver underlaget mere sandet og vandet langsomt dybere. I Agios Spiridonas findes to små, lavvandede sandstrande, som ligger i hver sin bugt og passer perfekt til børnefamilier.

Agios Spiridonas

Spies tilbyder rejser til hoteller i Acharavi, Roda og Agios Spiridonas. Sidstnævnte er en lille by, som ligger yderligere et par kilometer østpå og byder på en håndfuld restauranter og et par barer. Spies' hotelMareblu Beach ligger midt imellem byens to strande og er velegnet til hele familien. Desuden indgår All Inclusive i rejsens pris.

Det græske køkken

Der er mange restauranter i Acharavi, hvoraf de fleste ligger langs hovedgaden og tilbyder såvel frisk fisk som traditionelle græske retter som stifado og meze. Rejser du med børn, er Nautilus Restaurant med sin bådformede bar et besøg værd. Her kan du få kæmpestore is, og der findes også gynger og andet sjov for børn.

Oplev Korfu og Albanien

Vil du se mere af Korfu på din rejse til Acharavi, kan du tage lokalbussen eller leje bil og køre rundt på øen på egen hånd. Fra Acharavi er der ca. 40 kilometer til Korfu by, øens hovedstad, som bestemt er et besøg værd under din ferie. Langs den fantastiske promenade midt i byen ligger flere parker, masser af caféer og restauranter, hvor du kan få kulinariske såvel som visuelle oplevelser i høj klasse. Her findes en del italienske restauranter - et kulturelt levn fra de 400 år, hvor byen var under venetiansk styre. Vil du opleve endnu mere på din ferie i Acharavi, kan du tage færgen til Saranda, i Albanien.
Tips og nyttig info
  • Mange restauranter
  • Børnevenlige strande
  • All Inclusive
  • Hoteller tæt på stranden

Spies' gæster om Acharavi

Find din rejse til Acharavi