Se hoteller (5)

Rejser til Agios Gordios

Vælger du at rejse til den lille naturskønne perle Agios Gordios, får du en skøn ferie ved en af Korfus bedste strande.

Langs hovedgaden i Agios Gordios ligger der både restauranter, butikker og minimarkeder. Et større udbud af shoppingmuligheder og restauranter findes i Korfu by.

Strandliv

I Agios Gordios findes en lang og børnevenlig strand, som regnes for en af Korfus bedste. På stranden tilbydes forskellige vandsportsaktiviteter, men ellers byder Agios Gordios primært på fred og ro.

Udforsk Agios Gordios

Området omkring Agios Gordios kaldes tit Korfus smukkeste med sine bølgende grønne bakker, cypresser og olivenlunde. Et perfekt valg for dig, der vil slappe af i fredfyldte omgivelser. Begiv dig gerne ud på en vandretur eller lej en cykel og udforsk omgivelserne på egen hånd.

Agios Gordios med Spies

Spies tilbyder rejser med rutefly til Agios Gordios, og du kan dermed selv bestemme både afrejsedag og rejselængde. I Agios Gordios ligger flere prisvenlige hoteller med pool og kort afstand til stranden.

Albanien og Grækenland

Vil du opleve to lande i ferien? Med Spies kan du kombinere Agios Gordios med den lille kystby Saranda i Albanien. Du starter altid med en uge i Saranda og afslutter ferien med en uge i Agios Gordios.

Tips og nyttig info
 • Hoteller tæt på stranden
 • Prisvenlige hoteller
 • Valgfri rejselængde
 • Børnevenlig strand
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Agios Gordios

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
14°6°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
15°6°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
16°8°
5
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • april
19°10°
7
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
23°13°
9
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
28°17°
9
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
31°19°
12
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
32°19°
11
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • september
28°17°
9
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • november
19°11°
4
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
16°8°
3
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
Strand
Agios Gordios har en af Korfus bedste strande: en lavvandet og børnevenlig sandstrand med lidt sten i vandkanten.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Du kan flyve til Korfu fra København med enten charterfly eller rutefly. Har du valgt en rejse til Albanien, flyver du til Korfu og tager derfra båden til Saranda.
Spies tilbyder charterrejser til Agios Gordios fra maj til september.

Flyet lander i Korfu Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Agios Gordios. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Korfu Lufthavn til dit hotel er ca. 30 minutter (ca. 15 km).
Læs mere om transfer.

Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du i de fleste tilfælde bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling.
Mad, drikke og natteliv
I Agios Gordios ligger der flere tavernaer og internationale restauranter, og her serveres italienskinspireret mad fra det græske køkken.
Nattelivet i Agios Gordios er fredeligt og består af nogle få barer og diskoteker.
Shopping
Langs hovedgaden i Agios Gordios findes enkelte mindre souvenirbutikker og minimarkeder. I hovedbyen Korfu by er shoppingmulighederne bedre og mere varierede. Fra Agios Gordios tager det cirka 20 minutter at køre i bil til Korfu by, hvor der findes alt fra store butikskæder til mindre, lokale butikker. Meget af det tøj, som sælges her, har en elegant italiensk stil. Smykker, guld og kvalitetssko fås generelt til gode priser.
Aktiviteter og seværdigheder
I Agios Gordios kan du prøve vandsport som for eksempel windsurfing, sejlads og dykning. Ved Ermones lidt længere mod nord på vestkysten ligger der en golfbane med 18 huller.
Sådan kommer du omkring

Lejebil

Vil du se dig om i dit eget tempo, finde en afsidesliggende strand eller måske besøge en lille bjergby? Så lej en bil! Avis tilbyder velholdte biler, rimelige priser og gode forsikringer.
For at leje bil skal man være fyldt 21 år og have haft kørekort i mindst et år.
Jo flere dage du lejer bilen, jo laver bliver prisen pr. dag.

I prisen indgår:

Kollisionsforsikring (også selv om du har forårsaget skaden), moms og frit kilometerantal.

Tillæg:

Selvrisikoeliminering kan tilkøbes. Tillæg for ekstra chauffør samt ekstra personskadeforsikring.
Du kan komme rundt på Korfu i taxi eller lokalbus.
Fakta

Vores service

Fra maj til september kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdets varighed. Der kræves ikke visum. Forlængede danske pas, danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse.

I tilfælde, hvor en mindreårig rejser med andre end indehaveren af forældremyndigheden, skal indehaveren give skriftligt samtykke til, at den mindreårige må rejse. Kontakt eventuelt den græske ambassade på telefon 33 34 60 48 for nærmere oplysninger om kravene. Har du dansk flygtninge- eller fremmedpas, skal du ligeledes kontakte den græske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for dig.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der fører til nægtet indrejse i Grækenland.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Der er hæveautomater (MasterCard og Visa) i både Agios Gordios, Dassia og Gouvia.

Tidsforskel

Korfu: Dansk tid +1 time. Saranda: Ingen.

El

220 V

Sprog

Grækenland: græsk. Albanien: albansk.

Øvrigt

Kuperet terræn. Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Find din rejse til Agios Gordios