Se hoteller (5)

Rejser til Gouvia

Gouvia er velegnet til dig, der vil have en ferie med mere end bare sol, strand og forlystelsesliv. Her venter et udvalg af restauranter og fornøjelser, som er større end på mange andre af Korfus rejsemål.
Stranden i Gouvia er ikke så stor, men der tilbydes alligevel forskellige slags vandsport. Fra Gouvia er der heller ikke langt de lidt større sandstrande, hvoraf de fleste kan nås med bus eller i lejebil. Gouvia er i øvrigt et godt udgangspunkt for udflugter til alle øens udflugtsmål. Fra Gouvia kommer du f.eks. nemt og hurtigt ind til Korfu by.

Det græske køkken

På din ferie i Gouvia har du et stort antal restauranter at vælge mellem - alt fra klassiske græske tavernaer til internationale restauranter med asiatisk, italiensk og mexicansk mad. Vælger du en af restauranterne i marinaen, kan du desuden nyde synet af de store luksusyachter fra første parket. Efter middagen kan du fortsætte aftenen på en af byens mange pubber eller musikbarer.

Hoteller for alle

Vil du bo på et hotel med høj standard, anbefaler vi vores Top Selection-hotel Kontokali Bay Resort & Spa, som ligger lige ved stranden. Hotellet tilbyder bl.a. spaafdeling, sportsaktiviteter og et legerum til børn. Er du ude efter et prisvenligt alternativ til din Gouvia-ferie, kan du vælge mellem flere hoteller med en mere enkel stil. Mange af dem har pool og ligger i gåafstand til både stranden og Gouvias centrum.

Med Spies til Gouvia

Spies tilbyder rejser til Gouvia med rutefly, og du bestemmer dermed selv, hvornår du vil afsted, og hvor længe du vil være væk.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Prisvenlige hoteller
  • Hoteller tæt på stranden
  • Mange restauranter
  • Kort transfer

Spies' gæster om Gouvia

Find din rejse til Gouvia