Se hoteller (39)

Rejser til Athen

Bestil en rejse til Athen - verdens mest moderne antikke hovedstad, som byder på alt fra pulserende natteliv til fantastiske shoppingmuligheder.
Dionysos-teateret, Akropolis og museerne er selvfølgelig must-sees, men på en rejse til Athen venter meget mere end antik græsk kunst og kultur. Her er altid noget nyt at se og opleve: Gå en tur gennem byen og find dine egne favoritsteder blandt barer, tavernaer og natklubber. Athen har nemlig to ansigter - et om dagen og et om natten. Når mørket falder på, bliver stemningen anderledes afslappet og stemningsfyldt på byens pladser, caféer og restauranter, og pludselig føles støj og trafikkaos langt væk.

Shopping og madoplevelser

Athen er lige en by for de shoppinglystne, og det meste ligger i gåafstand fra centrum. På Syntagma Square kan du købe alt fra hvidløgsranker til Armani-jakkesæt, og i markedsgaden Monastiraki finder du alt fra tøj og tæpper til antikviteter, skulpturer og guld. I Kolonaki ligger modebutikkerne som perler på en snor, og i den gamle bydel Plaka kan du bl.a. besøge en populær torvehal. Smagsløgene har også noget at se frem til, for i Athen vrimler det med gode restauranter, der serverer lokale lækkerier som souvlaki, moussaka, tsatziki og ostetærte.

Spies' rejser til Athen

Spies tilbyder rejser til Athen med rutefly, hvilket betyder, at du selv kan bestemme, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Bestiller du din rejse til Athen med Spies, kan du vælge mellem over ti hoteller i forskellige prisklasser. Allerbedst bor du formodentlig på det luksuriøse hotel Royal Olympic, som ligger i nærheden af Athens maleriske gamle bydel. Ud over hotellets eksklusive stil og indretning har du selvfølgelig en pool, hvor du kan køle af på varme sommerdage.

Udforsk omgivelserne

Tag op på kalkstensklippen Lykabettos, som er Athens højeste punkt. Her ligger det lille Agios Giorgios-kapel, hvorfra du har en enestående udsigt over byen. Vil du helt op på toppen, kan du tage kabelbanen, som afgår fra Aristippou-gaden i Kolonaki. Har du lyst til at tage på en lidt længere udflugt, sejler der færger og flyvebåde fra Athens havneby Pireus (8 km fra Athen) til hele det græske øhav.
Tips og nyttig info
  • Centralt beliggende hoteller
  • Hoteller med pool
  • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Athen

Find din rejse til Athen