Se hoteller (14)

Rejser til Thessaloniki

Rejs med Spies til Thessaloniki og oplev en perfekt kombination af forlystelsesliv, shoppingmuligheder, historie og kultur.
Thessaloniki er Grækenlands næststørste by og byder på alt, hvad man kan tænke sig af en storby - og mere til.

Thessaloniki med Spies

Thessaloniki er et rejsemål med noget for alle, uanset hvem du tager dertil sammen med. Når du rejser med Spies, har du en række gode hoteller at vælge imellem, og de fleste ligger centralt. Allerbedst bor du på Excelsior Hotel.

Kultur og forlystelsesliv

Thessaloniki har et rigt kulturliv med bl.a. to årlige filmfestivaler, hvoraf dokumentarfilmfestivalen regnes for en af Europas vigtigste. Thessaloniki er også en af Grækenlands største universitetsbyer med et sprudlende forlystelsesliv til følge. Byen byder på alt fra trendy barer og caféer til store, velbesøgte natklubber. Thessaloniki har også en meget aktiv musikscene med alle former for livemusik på caféer, klubber, pubber og barer.

Seværdigheder

Thessaloniki har gennem historien været et knudepunkt for landene i Sydeuropa, og havnen er i dag en af regionens vigtigste. Byens vartegn er Det Hvide Tårn, men her findes også mange andre seværdigheder, herunder flere kristne og byzantinske monumenter, der er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Byen har også mange kirker fra 300-700-tallet, bl.a. Agios Dimitrios og Agia Sofia.

Shopping og restauranter

Byen byder på masser af shoppingmuligheder. Det største udbud finder du i centrum fra avenuen Leoforos Nikis og Det Hvide Tårn hele vejen til Dodekanisou og hovedgaden Egnatia. Du finder alle mulige slags forretninger; fra små trendy designbutikker til stormagasiner. Hold øje med åbningstiderne - butikkerne holder som regel siesta nogle timer om eftermiddagen. Thessaloniki har også mange gode restauranter. Råvarerne er fine, og du kan vælge mellem alt fra traditionelle, lokale retter til international mad fra alverdens køkkener.

Spies' gæster om Thessaloniki

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Thessaloniki