Hoteller (10)

Rejser til Kalymnos

På Kalymnos forløber dagene stille og roligt. Rejser du med Spies, kan du vælge mellem flere gode hoteller på to forskellige rejsemål.
Kalymnos ligger lidt nord for Kos - man sejler dertil på en times tid og ankommer til hovedbyen Pothia. Kalymnos har længe været kendt for sine svampedykkere, men byder også på skønne strande, små hyggelige byer og en afslappet stemning. Her kan du glæde dig til en ferie ved havet med lange dage på stranden, god mad på hyggelige tavernaer og måske en udflugt til naboøen Telendos.

Med Spies til Kalymnos

Myrties & Massouri har fået topkarakterer af vores gæster. Om det skyldes den smukke natur, de dejlige badebugter eller den skønne, afslappede stemning er svært at sige, men faktum er, at mange af vores gæster rejser tilbage hertil både en, to og tre gange. I Kantouni venter en god balance af byliv og strandstemning, og rejsemålet er desuden et godt udgangspunkt for at udforske resten af Kalymnos samt de omkringliggende øer. Hvis du vil opleve ekstra meget i ferien, kan du også vælge at kombinere en uge på Kalymnos med en uge på Kos.

Fredelige strande

Kalymnos byder på mange gode strande, som primært består af grovkornet sand, grus eller sten. Øens største strand ligger i Massouri og er 500 meter lang. Du kan også vælge at tage på en strandudflugt til den lille ø Pserimos, som ligger mellem Kos og Kalymnos. Her venter en ekstraordinær badeoplevelse i en lagune med en hvid, børnevenlig sandstrand, som er kantet af flere hyggelige tavernaer.

Lokale restauranter

På din rejse til Kalymnos kommer du efter al sandsynlighed til at indtage de fleste måltider på små tavernaer, hvor maden ofte tilberedes efter gamle familieopskrifter. Mange steder sker der løbende udskiftninger på menukortene, og de bliver ikke altid opdateret, så spørg gerne tjeneren, hvilke retter der er på menuen - nogle steder får du endda lov at følge med ud i køkkenet for at se, hvad restauranten kan tilbyde.

Aktiviteter på Kalymnos

Hører du til dem, der gerne vil lave andet end dase på stranden, har du mange muligheder på Kalymnos. Øens stejle klippevægge er populære blandt bjergbestigere, der tager hertil for at kombinere spændende udfordringer med strandliv og stilfærdig græsk hverdagsstemning. Såvel nybegyndere som garvede klatrere kan finde krævende klippeformationer på Kalymnos, og øen er også et godt rejsemål, hvis du vil vandre eller dykke.

Hovedbyen Pothia

Kalymnos' hovedby Pothia er en hyggelig havneby, hvor omkring 12.000 af øens i alt cirka 14.000 indbyggere bor. Her findes et godt udbud af butikker, og havnepromenaden med dens barer er populær blandt både feriegæster og lokalbefolkning. Ellers kan du slentre omkring i de smalle gader, slå dig ned på en café med en iskold frappé eller nyde et måltid mad på en af de mange tavernaer langs havnen med fin udsigt over havet. Lige uden for centrum findes desuden en lille stenstrand.
 • To forskellige rejsemål
 • Lokale restauranter
 • Rolig atmosfære
 • Fredfyldte strande
 • Hoteller i flere prisklasser
 • Kombinér to øer
Find dit hotel
Find din rejse til Kalymnos

Rejser til Kalymnos

Myrties & Massouri
 • Restauranter og barer
 • Strande
 • Aktiviteter og oplevelser
Myrties og Massouri byder på smuk natur, skønne badebugter, ultimativ afslapning og gode hoteller tæt på havet.
Kantouni
 • Restauranter og barer
 • Strande
 • Natteliv
Kantouni byder på en lille strand, græsk byliv og et godt udvalg af tavernaer og forlystelsesliv. Fra Kantouni er det let at udforske resten af Kalymnos og de omkringliggende øer.
Pothia
 • Børnevenligt
 • Restauranter og barer
 • Strande
Kalymnos' hovedby Pothia byder på både seværdigheder, små strande og hyggeligt græsk hverdagsliv.

Vores egne rejsetips og anbefalinger

Pothia udsigt

Kalymnos og Telendos

Lige ved siden af Kos finder du den dejlige ø, Kalymnos og den lille ø, Telendos - et af vores lidt mindre kendte rejsemål. To øer, som du kan opleve på én og samme ferie. Følg med vores rejseekspert, Tomas, og læs hans bedste tips til de smukke øer.