Se hoteller (7)

Rejser til Myrties & Massouri

Kalymnos er en af Grækenlands billigste øer, og bestiller du en rejse til Myrties og Massouri med Spies, kan du bo lige ved havet.
Allerede når du med båden fra Kos nærmer dig Kalymnos, kan du se øens spændende og dramatiske landskab. Ved kysten går klipperne lodret ned i havet og danner mange små badebugter. Når du går i land i Pothias havn, bliver du mødt af en lille by med små stræder, tavernaer, caféer og et ægte græsk hverdagsliv.

Myrties og Massouri

De små byer Myrties og Massouri ligger ved havet på den vestlige del af øen. Myrties er det første rejsemål du kommer frem til, når du kører fra Pothia, og bare et par hundrede meter nede ad samme vej dukker Massouri op. Langs hovedvejen, og specielt i Massouri, er der mange hyggelige restauranter og barer.

Myrties og Massouri byder på en fredfyldt ferie med afslapning i solen, slentreture langs gaderne og gode, lange frokoster på tavernaerne. Fra stranden i Massouri kan man snorkle og stå på vandski, og man kan også være heldig at se delfiner. Stranden i Myrties er noget mindre, men også her ligger der små tavernaer og barer. Der er fine små badebugter med krystalklart vand på naboøen Telendos, som du kan sejle til hver halve time med taxibåd og af og til også med badebåd.

Spies' hoteller

Vores hoteller i Myrties og Massouri får rigtig flotte anmeldelser af vores gæster. Her bor man tæt på stranden på små, hyggelige hoteller, som ofte kun har 10-15 lejligheder. Det gør, at man kommer helt tæt på det græske hverdagsliv, når man går ud for at handle ind til morgenmaden, slår sig ned for at nyde en frappé eller blot sidder og nyder livet i solen.

Bjerge og bouzouki

Om aftenen er der et afslappet folkeliv og en hyggelig atmosfære i de små byer. Her ligger flere diskoteker, men for det meste mødes man på fortovscaféerne, barerne eller i bouzoukiklubberne. Kalymnos byder også på gode muligheder for bjergbestigning - dette foregår dog på egen hånd og eget ansvar.

Én rejse - to rejsemål

Når du rejser med Spies, kan du kombinere en uge i Myrties og Massouri med en uge i Kos by eller Kardamena og får dermed mulighed for at opleve to forskellige øer i ferien.
Tips og nyttig info
  • Kombinér to øer
  • Prisvenlige hoteller
  • Hoteller tæt på stranden

Spies' gæster om Myrties & Massouri

Find din rejse til Myrties & Massouri