Hoteller (5)

Rejser til Tilos

En rejse til Tilos er et perfekt valg for Grækenlands-entusiasten, der søger en fredelig ferie tæt på naturen, havet og det græske hverdagsliv.
Kunne du tænke dig en rigtig afslappende ferie på en uspoleret lille ø, er Tilos et godt sted at tage hen. Den charmerende lille ø er kun godt 20 km lang, et par kilometer bred og har knap 500 indbyggere. Tilos ligger mellem Rhodos og Kos, og det er fra Rhodos Spies' gæster ankommer med båd fra øens eneste rejsemål, Livadia.

Vandring på Tilos

Tilos' hovedby Megalo Chorio ligger i bjergene. Der kører en bus mellem byerne, og i højsæsonen kommer den også forbi et par af øens større strande. Du kan også leje en scooter og køre rundt på egen hånd - øen er ikke særlig stor, og det er svært at fare vild. Tilos er også et godt sted til vandring, og øen byder på mange fine vandrestier af forskellig sværhedsgrad. Tilos har en rig flora og fauna, selv om det formentlig primært er geder, du vil støde på.

Udforsk Tilos

Tilos er en smuk og fredfyldt ø, der indbyder til afslapning og nærhed til naturen. Havet rundt om øen er klart og rent, og du finder nemt din egen favoritstrand, som du kan have helt for dig selv. Lokalbefolkningen er meget gæstfri, og maden på de lokale restauranter er blandt den bedste, du kan få i Grækenland. Der er tit gedekød i forskellige udgaver på menukortene - en meget lækker lokal specialitet.

Med Spies til Tilos

Der er ikke mange hoteller på TIlos, men dem, der findes, er meget populære og får høje bedømmelser af Spies' gæster. Hotellerne har et tydligt lokalt præg, som får alle til at føle sig velkomne. Bestiller du en rejse til Tilos med Spies, bor du på hotel i Livadia - de fleste hoteller er lejlighedshoteller beliggende i kort gåafstand til stranden. Kunne du tænke dig lidt variation fra stilheden i ferien, anbefaler vi, at du bestiller en kombinationsrejse med en uge på Tilos og en uge på Rhodos - så får du det bedste af to verdener.
Find dit hotel
Find din rejse til Tilos

Rejser til Tilos

Livadia
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter og oplevelser
  • Strande
På den naturskønne ø Tilos kan du nemt finde din egen plads på stranden. Her er turismen stadig i sit tidlige stadie, så du får en ferie med perfekte betingelser for at slappe af og nyde solen.