Hoteller (16)

Rejser til Santorini

Santorini er Grækenland, når det er bedst. Glæd dig til en ferie med maleriske små byer, hvidkalkede huse, dramatiske udsigter, fine strande og fortryllende solnedgange.
Du har sikkert allerede set billeder af Santorinis maleriske byer og overvældende udsigter, måske endda uden at vide det. For der findes næppe noget græsk rejsemål, der er blevet fotograferet og brugt som postkortmotiv lige så ofte som netop Santorini.

Spies' rejser til Santorini

Spies tilbyder rejser til fire forskellige rejsemål på øen. Vælg mellem hovedstaden Thira, den stemningsfulde og eksklusive Oia, den livlige badeby Kamari og den mere fredfyldte Imerovigli. Spies' rejser til Santorini flyves med rutefly, så du vælger selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Rejs væk i en weekend, fire-fem dage eller flere uger - valget er dit.

Restauranter og shopping

Leder du efter en god restaurant, café eller taverna, får du ikke svært ved at finde det på Santorini. Størst er udvalget i Thira og Kamari, som byder på noget for enhver smag og tegnebog. Meget af maden er tilberedt af øens egne råvarer, så her får man virkelig fornemmelsen af en autentisk lokal madkultur. Hvis du får lyst til at shoppe eller bare vil have en lille souvenir med hjem, kan du med fordel købe guld, læder, kunsthåndværk, antikviteter og tøj på rejsen ti Santorini.

Historiske seværdigheder

Er du interesseret i historie og kultur, har du endnu en god grund til at rejse til Santorini. Besøg f.eks. Emporeío, øens største by, hvor du kan tage på en tidsrejse gennem den charmerende græske middelalderarkitektur, kirker og en fæstning fra 1400-tallet. På Museum of Prehistoric Thira i hovedbyen Thira kan du se en fascinerende samling af freskoer fundet i byen. Gå heller ikke glip af byen Akrotiri, som blev begravet i et vulkanudbrud for flere tusind år siden og først blev fundet i 1967!

Hoteller på Santorini

Bestiller du rejsen til Santorini med Spies, kan du vælge mellem alt fra enkle budgethoteller til luksushoteller fra allerøverste hylde. Kort sagt: Her er et hotel for alle. Spies tilbyder mere end 30 forskellige hoteller på øen, både uforstyrrede voksenhoteller og hoteller med børnepool. Rejser du uden børn, og vil du virkelig forkæle dig selv, skal du vælge hotellet Kirini Suites & Spa, som har fået fantastiske bedømmelser af vores tidligere gæster. Hotellet har en aldersgrænse på 13 år, egen spaafdeling og en spektakulær havudsigt fra hotellets infinitypool.
Find dit hotel
Find din rejse til Santorini

Rejser til Santorini

Imerovigli
Imerovigli er et af Santorinis roligere rejsemål, som dog ligger tæt på den livlige hovedby. Hvis du sætter pris på afslapning og smukke udsigter, vil du ikke blive skuffet over rejsen til Imerovigli.
Kamari
  • Børnevenligt
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter og oplevelser
Når du rejser til den livlige badeby Kamari, bliver du mødt af et myldrende folkeliv, en indbydende strand og en vidtstrakt udsigt over Det Ægæiske Hav. Stranden her er en af Santorinis mest populære.
Oia
Den charmerende by Oia er stedet for dig, der vil rejse til et mere eksklusivt rejsemål. Mange af hotellerne er i absolut topklasse, og en stor del af byens restauranter ligger samme sted på skalaen.
Thira
Thira er Santorinis hovedstad, og det er her, du skal rejse til, hvis du søger øens mest intense folkeliv, det største antal butikker og de bedste restauranter.