Se hoteller (7)

Rejser til Kamari

På en rejse til Kamari møder du et livligt folkeliv, en skøn strand og en storslået udsigt over Det Ægæiske Hav.
Kamari er en livlig ferieby på Santorinis østkyst. Her leves livet på stranden, som starter neden for den enorme klippe Mesa Vouno i syd og strækker sig over 1 km nordpå. Langs med stranden løber en indbydende strandpromenade indrammet af barer og tavernaer. Prøv gerne en af øens gode vine eller smag på delikatesserne dyrket i Santorinis frugtbare vulkanjord. Både tomater, auberginer, gedeost og andre råvarer produceres lokalt, så du kan bogstaveligt talt smage på Santorini.

Strandliv i Kamari

Stranden i Kamari består af sort lavasand og lang nok til, at der er plads til alle. Og det er heldigt, for den er en af Santorinis mest populære strande, hvor mange badegæster valfarter til. Her finder du vandsportsaktiviteter af enhver slags samt mulighed for at leje liggestole. Husk badesko, da det sorte sand kan blive brændende varmt. Når du bliver sulten eller tørstig, kan du hurtigt gå op til en af tavernaerne langs strandpromenaden, som serverer frokostretter og drikkevarer.

Aften i Kamari

Når solen er gået ned bag bjergene i vest, tændes lysene langs med strandpromenaden, og forførende dufte strømmer ud fra tavernaerne. Så er tiden inde til at slentre en tur i ro og mag, indsnuse atmosfæren og måske kigge lidt på butikkernes udbud af bl.a. guldsmykker, tøj og kunsthåndværk, som i mange tilfælde - i lighed med restauranternes råvarer - er produceret på øen. Her har du rigi mulighed for at købe et minde fra din rejse til Kamari med hjem. Efter en middag på tavernaen kan du gå videre ud i Kamaris natteliv, som byder på forskellige barer og klubber.

Spies' rejser til Santorini

Med Spies har du valgfri rejselængde på din rejse til Santorini. Du bestemmer derfor selv, hvornår du vil afsted, og hvor længe du vil være væk. Alle Spies' hoteller i Kamari ligger i gåafstand til stranden og tæt på de mange restauranter og barer, som rejsemålet har at byde på. Vil du bo ekstra godt, skal du vælge Kastelli Resort, som bl.a. har egen spaafdeling, gratis wi-fi og restauranter i høj klasse. Bag hotellet troner bjerget, hvor ruinerne af den antikke by Thira ligger.

Se mere af Santorini

Santorini er ingen stor ø, og det er let at komme rundt, hvis du bor i Kamari. To gange om dagen sejler der både til feriebyen Perissa i syd, og bussen til øens hovedby Thira afgår en til to gange i timen. Men der er også meget andet at se på Santorini: Den spektakulære udgravning i Akrotiri og den svimlende udsigt fra landsbyen Oia på Santorinis nordspids er blot et par eksempler. Du kan også besøge en af øens vingårde eller måske tage på en bådtur til en af de andre øer i nærheden.
Tips og nyttig info
  • Kort transfer
  • Hoteller tæt på stranden
  • Mange restauranter
  • Godt natteliv

Spies' gæster om Kamari

Find din rejse til Kamari