Se hoteller (2)
Charmerende Oia passer til dig, der søger et mere eksklusivt rejsemål. Byen byder på en række rigtig gode restauranter og mange luksushoteller.
Oia ligger højt på en klippe på Santorinis nordspids med en svimlende udsigt over havet og solnedgangen. Få steder i Grækenland er blevet fotograferet lige så hyppigt som Oia, hvis kridhvide huse og koboltblå tage bogstaveligt talt gør byen billedskøn. Husene klynger sig til klipperne oven for det gamle vulkankrater, og mellem dem løber smalle stræder, hvor et nyt flot vue venter rundt om hvert hjørne. Det er en oplevelse at slå sig ned på en restaurant med udsigt over havet og vente på solnedgangen, mens man nyder en middag, der ofte er tilberedt af lokalproducerede råvarer som auberginer, tomater og vandmeloner.

Udforsk Oia

Selv om Oia ikke er så stor, er der meget at se. Flere af de gamle kaptajnshuse findes endnu, og i et af dem har man indrettet et søfartsmuseum, der skildrer øens maritime historie. Her er også flere fine kirker, og fra den gamle fæstning kan du nyde en af de absolut bedste udsigter over solnedgangen. Er du i shoppehumør, er du også kommet til det rette sted. Santorini er kendt for sine guldsmedeforretninger, og udbuddet er stort i Oia. Her bor også mange kunstnere og kunsthåndværkere, hvis værker kan købes i byens gallerier og butikker.

Med Spies til Oia

Vælger du at rejse med Spies til Oia, kan du selv bestemme, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk, og vi tilbyder hoteller i forskellige prisklasser. Kirini Suites & Spa er det perfekte hotel for dig, der rejser uden børn. Det er et lille, eksklusivt hotel med traditionelt græsk og smagfuldt design. Hotellet ligger højt på en klippe med fantastisk udsigt over havet i gåafstand ind til Oias centrum og har egen spaafdeling.

Se mere af Santorini

Eftersom Oia ligger så højt, er der et godt stykke vej ned til stranden, og i løbet af ferien får du måske lyst til at prøve en af øens andre strande. Perissa, Red Beach og Monolithos er et besøg værd, og et godt tip er at kombinere en dag på standen med en seværdighed eller to, f.eks. udgravningen ved Akrotiri, en af øens vingårde eller butikkerne i Santorinis hovedby Thira. Der afgår busser flere gange om dagen, men eftersom øen ikke er særlig stor, er det ofte nemmest bare at tage en taxi.
Tips og nyttig info
  • Hoteller for voksne
  • Hoteller med spaafdeling
  • Gode restauranter
  • Gode shoppingmuligheder
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Oia

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Oia