Se hoteller (3)

Rejser til Thira

Thira er Santorinis hovedby, og det er her, du skal rejse til for at finde det mest intense folkeliv, de fleste butikker og de bedste restauranter.
Thira, eller Fira, er Santorinis største by og et oplagt udflugtsmål for alle, der besøger øen. En rejse til Thira byder på shopping, folkeliv og måske et besøg på et af byens museer, hvor du kan lære mere om øens historie.

Thira til fods

Selv om Thira er Santorinis største by, er den ikke større, end at man kan gå fra den ene ende til den anden på en halv time. Følg gerne gangstien, der løber langs med kraterkanten og byder på udsigt til calderaens dyb. Du kan også vælge at spadsere ad de brostensbelagte stræder, der binder byen sammen, og måske samtidig kigge på det store shoppingudbud: Smykker, kunsthåndværk og tøj er blot nogle få eksempler på det, butikkerne tilbyder. På et tidspunkt når du frem til Plateia Theotokopoulou, Thiras store torv, hvor du kan slå dig ned på en café, hvile benene og betragte folkelivet. Søger du et festligt natteliv, vil du ikke blive skuffet over Thira. Hen imod aften indfinder der sig en mere pulserende stemning, når dørene slås op til natklubberne, der tit holder åbent til den lyse morgen.

Spies' rejser til Thira

Bestiller du din rejse til Thira med Spies, vælger du selv, hvor længe du vil rejse, og hvilken dag du vil afsted. Spies har hoteller i forskellige prisklasser for de fleste smage, og hovedparten af dem ligger meget centralt i byen.

Udforsk Thiras omgivelser

Under din rejse i Thira må du ikke glemme at tage på en udflugt eller to på øen. Tættest på ligger Ormos, Thiras lille havn, hvortil du kan tage med tovbane, gå ned ad en trappe med 600 trin eller spadsere langs den smalle vej, der bugter sig ned fra kraterkanten. Fra havnen kan du tage med båd til andre dele af øen eller blot nyde et godt måltid på en taverna, før du begiver dig op til Thira igen. Vil du på en lidt længere udflugt, er det nemt at komme til andre af Santorinis seværdigheder, f.eks. strandene ved Perissa eller Kamari, vingårdene eller måske en frokost på en af de kendte fisketavernaer i Monolithos, tværs over øen fra Thira.
Tips og nyttig info
  • Hoteller med pool
  • Kort transfer
  • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Thira

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Thira