Se hoteller (4)

Rejser til Imerovigli

Imerovigli er et af Santorinis roligere rejsemål, som dog ligger tæt på den livlige hovedby. Hvis du sætter pris på afslapning og smukke udsigter, vil du ikke blive skuffet over rejsen til Imerovigli.
Imerovigli er en af Santorinis ældste byer, selv om den er blevet bygget op flere gange efter de jordskælv, øen har været ramt af. Ligesom de øvrige byer på vestkysten ligger Imerovigli højt oppe på kraterkanten og rummer smalle stræder og fine små kirker. Tæt på Imerovigli ligger den store Skaros-klippe med resterne af den gamle fæstning, hvorfra venetianerne regerede øen, og længere nede i calderaen venter krydstogtskibene på de passagerer, der er gået i land for at udforske øen.

Fredelige Imerovigli

Hvis du søger fred og ro, er det Imerovigli, du skal rejse til. Byen har mange caféer og restauranter, hvor du kan slå dig ned og slappe af, og omgivelserne indbyder til vandreture i det maleriske landskab. At Imerovigli ligger højt oppe på kraterkanten betyder også, at byen byder på en fantastisk udsigt over såvel calderaen som Det Ægæiske Hav.

Spies' rejser til Imerovigli

Når du bestiller en rejse til Imerovigli med Spies, kan du vælge mellem flere fine hoteller. Rejser du uden børn, anbefaler vi Prime Select-hotellet Chromata, som er et lille, eksklusivt hotel med aldersgrænse og en indbydende infinitypool med overvældende udsigt over havet.

Udforsk Santorini

Imerovigli er en oplagt base for dig, som gerne vil udforske øen på egen hånd. Besøg en af Santorinis mange strande, fordyb dig i øens rige historie eller begiv dig ud på vandretur og oplev øens smukke natur i ro og mag. Der kører busser flere gange om dagen, og øens hovedby Thira ligger blot få km væk, så der kommer du nemmest til med taxi.
Tips og nyttig info
  • Hoteller for voksne
  • Luksushoteller
  • Hoteller med spaafdeling
  • Værelser med egen pool
  • Kort transfer
  • Mange restauranter

Spies' gæster om Imerovigli

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Imerovigli