Tips og inspiration fra Grækenland

Vores bedste tips til

Grækenland

Inspiration og rejsetips til Grækenland

Længes du også til Grækenland? Grækenland ligger vores hjerte nær og vi har arrangeret rejser hertil i mange år. Her har vi samlet vores bedste rejsetips- og inspiration til Grækenland skrevet af vores rejseeksperter og personale på rejsemålene.

Genvej til artikler om: Rhodos | Skiathos | Kreta | Kalymnos & Telendos

Santorini

Guide til de små græske øer

I Grækenland mødes du af turkisblåt hav og idylliske badevige rundt om hvert hjørne. Men hvilken ø skal man vælge? Her guider vi dig til de små græske øer.

Skiathos

3 praktiske tips

Hvornår er det bedst at rejse til Grækenland? Hvordan kommer rundt og hvad skal man spise og drikke? Her giver vi dig tre praktiske tips, der vil gøre din ferie i Grækenland lidt lettere.

Rhodos

Rhodos er den græske ø med flest solskinstimer om året. Her er smukke naturstrande og i Rhodos by kan du nyde historiens vingesus.

Skiathos

Skiathos er måske en lille og charmerende ø, du kan krydse den med lokalbussen på lidt over en halv time, men her er over 60 strande, der venter på at blive opdaget.

Kreta

Kreta er øen, der har det hele. Lange, smukke sandstrande, en rig historie, vild natur og dramatisk udsigt. Selvfølgelig er der også byer med et livligt natteliv for dem, der ønsker det.

Kalymnos & Telendos

mirties og massouri

Tomas' guide til

Kalymnos & Telendos

Vil du læse mere som dette?