Se hoteller (18)

Rejser til Faliraki

I Faliraki kan du holde ferie i ren luksus med spa og All Inclusive ved en af Rhodos' bedste strande.
Faliraki på Rhodos' østkyst er en flot anlagt turistby. Her er et stort udvalg af restauranter og sjove oplevelser langs hovedgaden og de små tværgader, som løber ned mod stranden. Her flokkes turister til fra hele Europa for at holde ferie med lige dele natteliv og strandliv. Stranden er flere kilometer lang og godt afskærmet fra det åbne hav, hvilket gør, at bølgerne sjældent bliver høje. Ca. midtpå ligger der et vandland med rutsjebaner og andre vandforlystelser, som er et garanteret hit for både store og små børn.

Bo godt i Faliraki

Vil du bo i ekstra komfortable rammer på ferien, er der masser at vælge mellem i Faliraki. Rejser du med børn, kan vi anbefale vores Top Selection-hotel La Marquise, som blandt meget andet byder på et fantastisk poolområde. I Faliraki finder du naturligvis også hoteller med luksuriøse spaområder, hvor du kan krydre ferien med en afslappende behandling eller to. Hvis du helst vil bestille en rejse med All Inclusive, finder der flere hoteller, hvor det indgår i prisen.

Oplevelser i Faliraki

Vil du lære at dykke, ligger der en dykkerskole i byen Kallithea nogle kilometer nordpå. Oppe i byen har du et stort antal barer og pubber at vælge mellem. Når du rejser med Spies, bor du tæt på alt, hvad Faliraki og omegn har at byde på. Ønsker du et mere livligt forlystelsesliv, kommer du nemt ind til Rhodos by ca. 15 km herfra. Gå på opdagelse i den gamle, middelalderlige bykerne med imponerende bymure, sæt dig til rette på en lille taverna og indsnus den summende atmosfære eller gå en tur gennem de små stræder, idylliske torve, springvand og blomsterprydede mure.
Tips og nyttig info
 • Luksushoteller
 • All Inclusive
 • Hoteller med spaafdeling
 • Kilometerlange sandstrande
 • Livligt natteliv
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Faliraki

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Strand
Der er flere fine strande i nærheden i Faliraki.

Faliraki – sandstrand med bredt udvalg af vandsport

Faliraki har en 4 km lang strand, som visse steder er lavvandet, mens det andre steder hurtigt bliver dybt. Stranden består primært af sand, men der er også områder med grus og sten. Stranden anses for at være en af de bedste strande på Rhodos. Da stranden ligger i ly for vestenvinden, er den meget børnevenlig. Langs stranden finder du et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter samt en restaurant og en kiosk, der serverer enkle retter som burgere og pizza. I nærheden ligger også et vandland, som garanterer mange timers sjov for både børn og voksne.

Ladiko Bay og Anthony Quinn Bay – populære badestrande

I nærheden af Faliraki kan du besøge de populære strande Ladiko Bay og Anthony Quinn Bay. Det er let at komme til begge strande med lokalbus eller bil. Bussen stopper ca. 1 km fra strandene.
Læs mere om strande på Rhodos.
Mad, drikke og natteliv
Faliraki er en flot anlagt turistby med et stort udvalg af restauranter og sjove ferieoplevelser.
Nattelivet i Faliraki er fyldt med musikbarer, natklubber og pubber. Kan du ikke få nok fest og farver, anbefaler vi Rhodos by, som byder på et pulserende og aktivt natteliv. Byen ligger ca. 5 km væk og er let tilgængelig.
Læs mere om nattelivet på Rhodos.
Shopping
Det største shoppingudbud findes i Rhodos by, som byder på forretninger og butikker i enhver afskygning. I de mindre byer kan du udforske øens stolte håndarbejdstradition, som strækker sig langt tilbage i tiden. Kig efter broderier, keramik, lædervarer, guldsmykker, olivenolier og øens egen vin.
Læs mere om shopping på Rhodos.
Sport og træning
Der er gode muligheder for både surfing og dykning på store dele af Rhodos.
Aktiviteter og seværdigheder
I Faliraki tilbydes vandsport som parasailing og dykning, og der er også mulighed for at prøve aktiviteter som minigolf, bowling og gokart. Her findes desuden en lille forlystelsespark og et vandland, og der ligger en dykkerskole i Kallithea et par kilometer væk.

Bowling

Der findes en bowlinghal i Faliraki.

Rhodos by

Rhodos by er fuld af seværdigheder. Udforsk den gamle bykerne dens med imponerende bymure, slå dig ned på en taverna og indsnus den summende atmosfære eller gå en tur gennem de smalle stræder og nyd de idylliske små torve med springvand og blomsterklædte mure. Gå heller ikke glip af den smukke Rodinipark og byens mange museer.
Udflugter
Luksus på havet
Luksus på havet
Tag med til en skøn dag langs Rhodos' smukke østkyst ombord på det fine sejlskib Estella. Enkel frokost indgår.
Læs mere om udflugten
Jeepsafari Rhodos - nordlig rute
Jeepsafari Rhodos - nordlig rute
Forbered dig på et eventyr, hvor du kommer til at opleve en ny side af Rhodos. Vi kører offroad med jeep og tager ud til områder, som ellers er svært tilgængelige. Frokost indgår.
Læs mere om udflugten
Lindos by night
Lindos by night
Tag med på en aftenudflugt til historiske Lindos og udforsk byen med Akropolis smukt oplyst i mørket. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Rhodos' skjulte perler
Rhodos' skjulte perler
En halvdagsudflugt, hvor du stifter bekendtskab med to af Rhodos' mest kendte produkter; olivenolie og vin.
Læs mere om udflugten
Dykning og snorkling
Dykning og snorkling
Har du lyst til at prøve at dykke? Eller har en tidligere dykning givet dig blod på tanden? Så grib chancen og tag med på denne udflugt!
Læs mere om udflugten
Idylliske Symi (uden transfer)
Idylliske Symi (uden transfer)
Besøg en af de mest maleriske og naturskønne øer i Dodekaneserne på denne heldagsudflugt til smukke Symi. Mad, drikkevarer og transfer indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Rhodos på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.

Taxi

Faliraki har gode taxiforbindelser.

Busser

Bussen er et godt og enkelt alternativ til taxierne. Der er også gode busforbindelser til Rhodos by og mange andre dele af øen.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Fra april til oktober kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes. De fleste butikker og restauranter tager imod VISA, Mastercard og Eurocard.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +1 time.

El

220 V

Sprog

Græsk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
15°7°
4
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
16°8°
5
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • marts
17°9°
6
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • april
21°12°
8
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • maj
25°15°
10
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • juni
30°19°
11
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • juli
32°21°
12
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • august
33°22°
12
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • september
29°19°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • oktober
25°15°
7
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
21°12°
6
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • december
17°9°
4
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer og 30 minutter.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Faliraki i sommerhalvåret.

Du kan desuden rejse til Faliraki med rutefly.

Flyet lander i Rhodos Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Faliraki. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Rhodos Lufthavn til dit hotel er fra 35 til 50 minutter (20-23 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Bussen kører til tider via andre rejsemål, og så kan transfertiden være op til 1 time og 20 minuter. Du får mere information ved ankomst og afrejse. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Faliraki
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.