Se hoteller (17)

Rejser til Faliraki

I Faliraki kan du holde ferie i ren luksus med spa og All Inclusive ved en af Rhodos' bedste strande.
Faliraki på Rhodos' østkyst er en flot anlagt turistby. Her er et stort udvalg af restauranter og sjove oplevelser langs hovedgaden og de små tværgader, som løber ned mod stranden. Her flokkes turister til fra hele Europa for at holde ferie med lige dele natteliv og strandliv. Stranden er flere kilometer lang og godt afskærmet fra det åbne hav, hvilket gør, at bølgerne sjældent bliver høje. Ca. midtpå ligger der et vandland med rutsjebaner og andre vandforlystelser, som er et garanteret hit for både store og små børn.

Bo godt i Faliraki

Vil du bo i ekstra komfortable rammer på ferien, er der masser at vælge mellem i Faliraki. Rejser du med børn, kan vi anbefale vores Top Selection-hotel La Marquise, som blandt meget andet byder på et fantastisk poolområde. I Faliraki finder du naturligvis også hoteller med luksuriøse spaområder, hvor du kan krydre ferien med en afslappende behandling eller to. Hvis du helst vil bestille en rejse med All Inclusive, finder der flere hoteller, hvor det indgår i prisen.

Oplevelser i Faliraki

Vil du lære at dykke, ligger der en dykkerskole i byen Kallithea nogle kilometer nordpå. Oppe i byen har du et stort antal barer og pubber at vælge mellem. Når du rejser med Spies, bor du tæt på alt, hvad Faliraki og omegn har at byde på. Ønsker du et mere livligt forlystelsesliv, kommer du nemt ind til Rhodos by ca. 15 km herfra. Gå på opdagelse i den gamle, middelalderlige bykerne med imponerende bymure, sæt dig til rette på en lille taverna og indsnus den summende atmosfære eller gå en tur gennem de små stræder, idylliske torve, springvand og blomsterprydede mure.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • All Inclusive
  • Hoteller med spaafdeling
  • Kilometerlange sandstrande
  • Livligt natteliv

Spies' gæster om Faliraki

Find din rejse til Faliraki