Se hoteller (2)

Rejser til Lindos

Lindos er en af Rhodos' og Grækenlands mest kendte byer. Her finder du også et af Grækenlands bedste hoteller - især hvis du spørger Spies' gæster.
Lindos er en af Rhodos' mest kendte byer og uden tvivl et besøg værd. Strandene her hører til de fineste på øen, men byen er først og fremmest kendt for middelalderfæstningen Akropolis. Dette fascinerende bygningsværk ligger højt oppe på en 116 m høj klippe og i gåafstand fra selve byen. Mød Lindos' lokalbefolkning inde i byen, hvor der altid er liv og stemning på restauranterne og de små tavernaer. Gaderne er små og uden biltrafik med et evigt mylder af mennesker i og omkring de charmerende butikker, som sælger forskellige former for kunst og håndværk. Lindos er en oplevelse om dagen såvel som om aftenen, hvor den smukke belysning kaster en helt speciel atmosfære over byen. Vi anbefaler at besøge en af de idylliske tagrestauranter, hvor du kan nyde den storslåede udsigt over byen med en forfriskende drink eller en autentisk græsk middag.

Luksus i Lindos

Aquagrand kan du se frem til en både eksklusiv og afslappet ferie, hvis du rejser uden børn. Her er spa, værelser, hvor kan hoppe i poolen direkte fra terrassen, og restauranter med forskellige temaer. Det er ikke uden grund, at Aquagrand er på vores gæsters top-10 over bedste hoteller.

Lindos' udsøgte sandstrande

Neden for Lindos ligger der en bugt med to indbydende sandstrande, hvor man rigtig kan dase og køle af i vandet på varme sommerdage. På den anden side af bjerget er der endnu en bugt, som er delvist beskyttet og også tilbyder gode bademuligheder. Hotellerne ligger på begge sider af Lindos by og har egne strande med parasoller, liggestole og restauranter.

Flere seværdigheder

Der er meget andet end byens Akropolis at se i Lindos - f.eks. de gamle kaptajnshuse, hvor byggestilen er en blanding af arabisk, byzantinsk og ægæisk arkitektur. Her kan man få et spændende indblik i, hvor langt 1600-tallets sømænd rejste ud i verden, og hvor mange rigdomme de samlede. Du må heller ikke snyde dig selv for at besøge Mariakirken. Når du går over dørtærsklen, føles det som at træde ind i et kæmpestort billedhistorisk museum. Rhodos byder også på mange uforglemmelige udflugtsmål, som du nemt kan komme til med bus.
Tips og nyttig info
 • Luksushoteller
 • Hoteller for voksne
 • Hoteller med spaafdeling
 • Meget tilfredse gæster
 • Værelser med privat pool
 • Fine strande
 • Lokale restauranter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Lindos

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Strand
Neden for Lindos ligger en bugt med to indbydende sandstrande, hvor man rigtig kan dase og køle af i vandet på varme sommerdage. På den anden side af bjerget er der endnu en bugt, som er delvist afskærmet fra det åbne hav og også tilbyder gode bademuligheder. Hotellerne ligger på begge sider af Lindos by og har egne strande med parasoller, liggestole og restauranter.

Aquagrand hotelstrand – smal småstensstrand

Stranden ved hotellet Aquagrand er smal og består af småsten og grovkornet sand. Her er ingen vandsportsaktiviteter. Mad og drikke finder du i hotellernes barer og restauranter.

Vlicha – lavvandet strand med grovkornet sand

Stranden i Vlichia, 40 km fra nord for Lindos er en grovkornet stenstrand, som er relativt lavvandet. Der er servering ved hotel Lindos Bay samt to snackbarer. Du kan prøve vandsportsaktiviteter som eksempelvis jetski og kajak.
Læs mere om strande på Rhodos.
Mad, drikke og natteliv
I Lindos er der mange restauranter og tavernaer, som server mad for enhver smag. Lindos er en oplevelse om dagen såvel som om aftenen, hvor den smukke belysning kaster en helt speciel atmosfære over byen. Vi anbefaler at besøge en af de idylliske tagrestauranter, hvor du kan nyde den storslåede udsigt over byen med en forfriskende drink eller en autentisk græsk middag.
Lindos' natteliv kan du opleve på de mange hyggelige barer og enkelte diskoteker.
Læs mere om nattelivet på Rhodos.
Shopping
Der er gode muligheder for at få stillet shoppetrangen i Lindos. Her er mange butikker og forretninger, hvor du kan købe keramik, tøj, guldsmykker og souvenirs.
Læs mere om shopping på Rhodos.
Aktiviteter og seværdigheder
Der er et lille vandsportscenter i Vlicha, som har jetski, kajak og træbåde til leje. Hotellerne har fitnessrum.
De fleste feriegæster på Rhodos vælger at besøge Lindos, uanset hvor på øen man bor. Den helt store seværdighed er Akropolis, byens middelalderlige fæstningsanlæg. På toppen af en 116 m høj klippe ligger dette fascinerende bygningsværk, hvor mange forskellige tidsepoker er repræsenteret - fra stenalderrester til korsriddernes tykke borgmure. Akropolis ligger i gåafstand fra selve byen, og det er nemt at finde hertil. Men der er meget andet end byens Akropolis at se i Lindos. For eksempel de gamle kaptajnshuse, hvor byggestilen er en blanding af arabisk, byzantinsk og ægæisk arkitektur. Her kan man få et spændende indblik i, hvor langt 1600-tallets sømænd rejste ud i verden, og hvor mange rigdomme de samlede. Du må heller ikke snyde dig selv for at besøge Mariakirken. Når du går over dørtærsklen, føles det som at træde ind i et kæmpestort billedhistorisk museum.

Rhodos by

Seværdighederne i Rhodos by er mange, så kan sagtens bruge flere dage her. Du kan bl.a. se Stormesterens Palads, flere museer, Rodiniparken og den imponerende kirke Evangelismo nede ved Mandraki-havnen. Husk også at gå en tur i den gamle bydel, hvor du er omgivet af middelalderlige mure, stemningsfulde torve og indbydende caféer.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Rhodos på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.
Der er gode bus- og taxiforbindelser i Lindos. Vil du leje cykel, scooter eller motorcykel, kan du bare henvende dig i receptionen på dit hotel for at få hjælp. Lokalbussen afgår fra hovedvejen, og der er også en bus, som kører direkte til Rhodos by.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes. De fleste butikker og restauranter tager imod VISA, Mastercard og Eurocard.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +1 time.

El

220 V

Sprog

Græsk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
15°7°
4
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
16°8°
5
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • marts
17°9°
6
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • april
21°12°
8
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • maj
25°15°
10
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • juni
30°19°
11
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • juli
32°21°
12
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • august
33°22°
12
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • september
29°19°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • oktober
25°15°
7
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
21°12°
6
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • december
17°9°
4
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer og 30 minutter.

Afrejse

Spies tilbyder rejser til Lindos med rutefly.

Flyet lander i Rhodos Lufthavn.
Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Køretiden fra Rhodos Lufthavn til Lindos er fra ca. 1 time og 10 minutter til 1 time og 30 minutter (ca. 50 km), afhængigt af trafik.

Find din rejse til Lindos
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.