Se hoteller (3)

Rejser til Lindos

Lindos er en af Rhodos' og Grækenlands mest kendte byer. Her finder du også et af Grækenlands bedste hoteller - især hvis du spørger Spies' gæster.
Lindos er en af Rhodos' mest kendte byer og uden tvivl et besøg værd. Strandene her hører til de fineste på øen, men byen er først og fremmest kendt for middelalderfæstningen Akropolis. Dette fascinerende bygningsværk ligger højt oppe på en 116 m høj klippe og i gåafstand fra selve byen. Mød Lindos' lokalbefolkning inde i byen, hvor der altid er liv og stemning på restauranterne og de små tavernaer. Gaderne er små og uden biltrafik med et evigt mylder af mennesker i og omkring de charmerende butikker, som sælger forskellige former for kunst og håndværk. Lindos er en oplevelse om dagen såvel som om aftenen, hvor den smukke belysning kaster en helt speciel atmosfære over byen. Vi anbefaler at besøge en af de idylliske tagrestauranter, hvor du kan nyde den storslåede udsigt over byen med en forfriskende drink eller en autentisk græsk middag.

Luksus i Lindos

Aquagrand kan du se frem til en både eksklusiv og afslappet ferie, hvis du rejser uden børn. Her er spa, værelser, hvor kan hoppe i poolen direkte fra terrassen, og restauranter med forskellige temaer. Det er ikke uden grund, at Aquagrand er på vores gæsters top-10 over bedste hoteller.

Lindos' udsøgte sandstrande

Neden for Lindos ligger der en bugt med to indbydende sandstrande, hvor man rigtig kan dase og køle af i vandet på varme sommerdage. På den anden side af bjerget er der endnu en bugt, som er delvist beskyttet og også tilbyder gode bademuligheder. Hotellerne ligger på begge sider af Lindos by og har egne strande med parasoller, liggestole og restauranter.

Flere seværdigheder

Der er meget andet end byens Akropolis at se i Lindos - f.eks. de gamle kaptajnshuse, hvor byggestilen er en blanding af arabisk, byzantinsk og ægæisk arkitektur. Her kan man få et spændende indblik i, hvor langt 1600-tallets sømænd rejste ud i verden, og hvor mange rigdomme de samlede. Du må heller ikke snyde dig selv for at besøge Mariakirken. Når du går over dørtærsklen, føles det som at træde ind i et kæmpestort billedhistorisk museum. Rhodos byder også på mange uforglemmelige udflugtsmål, som du nemt kan komme til med bus.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Hoteller for voksne
  • Hoteller med spaafdeling
  • Meget tilfredse gæster
  • Værelser med privat pool
  • Fine strande
  • Lokale restauranter

Spies' gæster om Lindos

Find din rejse til Lindos

Inspiration og rejsetips

Lindos

Lindos - den hvide by

Blot en times kørsel fra Rhodos by finder du Lindos. Lindos er kendt som "Den hvide by" og ligger som en lysende prik i landskabet. Lindos er en charmerende lille by, og egner sig perfekt til en dagsudflugt.