Se hoteller (3)

Rejser til Lardos

Lardos er det perfekte græske ferieparadis med masser af landlig charme og luksuriøse hoteller.
Lardos - eller måske Lindos? Disse to skønne byer har ganske vist mange ligheder, men de adskiller sig fra hinanden på en række punkter og har hver deres helt unikke særpræg og charme. Bestiller du en rejse til Lardos, bor du lidt tilbagetrukket fra den brede turiststrøm, men tæt på det det summende byliv i Lindos og den berømte Akropolis. Lardos kan opdeles i to: Kort efter Pefkos kører du ind i kyst- og turistdelen, hvor der er flere hoteller, restauranter og shoppingmuligheder. Omkring 10 minutter herfra venter Lardos by, hvor lokalbefolkningen holder til. Her kan du gå på tavernaer og smage den lokale gastronomi, indsnuse duftene og atmosfæren på et af byens markeder eller bare slentre rundt på torvet og mellem husene. De to dele er så forskellige, som noget kan være, men tilsammen skaber de en ferieoplevelse, du ikke vil glemme.

Luksuriøse og børnevenlige hoteller i Lardos

Spies' hotel Lindian Village Beach Resort, Curio Collection by Hilton er et af de hoteller, man aldrig glemmer. Gennemtænkt, moderne og med en følelse af uovertruffen luksus - nogle af værelserne har endda egen pool. Udsigten er betagende smuk, og når du slentrer rundt på hotelområdet, mærker du straks den ophøjede fred og ro. Overalt går de typisk græske blå nuancer igen - såvel i restauranterne som i indretningen, og når du kigger ud over havet. Vil du bo endnu tættere på stranden, skal du vælge Lindos Princess - et elegant og børnevenligt All Inclusive-hotel med perfekt beliggenhed direkte på stranden.

På opdagelse i naturen

Vores hoteller tilbyder forskellige aktiviteter som f.eks. vandsport, og i Lardos by kan du spille minigolf og køre gokart. Der er dog intet, der slår en vandretur i den fuldstændig fantastiske natur, som omgiver Lardos og de nærliggende landsbyer. Tidligt om foråret blomstrer mimoserne med en duft, du stadig husker, når du er hjemme i Danmark igen.

Gå ned i gear i Lardos

Lardos er rejsemålet for dig, der søger ro og afslapning. Når du vælger Lardos, får du en fredelig ferie på landet. Her venter små caféer, hvoraf nogle er ret moderne, men også hyggelige græske tavernaer, og på torvet står en fontæne med ferskvand, som indbyggerne stadig henter vand fra. Du forelsker dig helt sikkert i den charmerende ånd, de venlige indbyggere, naturen og Lardos' unikke atmosfære. Kalosorisma!
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Familiehoteller
  • Hoteller på stranden
  • Hoteller med spaafdeling
  • Værelser med privat pool
  • Fred og ro
  • Kilometerlange strande

Spies' gæster om Lardos

Find din rejse til Lardos