Se hoteller (25)

Rejser til Rhodos by

Rhodos by har moderne og trendy hoteller med en central beliggenhed, sol, strand, historie, hyggelige tavernaer og fornøjelser.
Rhodos by er en by med mange ansigter. Her er kulturelle oplevelser, gode shoppingmuligheder, masser af restauranter, et levende underholdningstilbud og to indbydende strande - midt i byen. Rhodos by har efterhånden fået samme status ved det østlige Middelhav, som Palma på Mallorca har ved det vestlige Middelhav. Her får du en ferie med kultur, en gammel middelalderlig bykerne, gode shoppingmuligheder, masser af restauranter og et festligt natteliv. Det hele i gåafstand fra dit hotel.

Spies' hoteller i Rhodos by

Rejser du med Spies til Rhodos by, kan du vælge mellem hoteller i forskellige prisklasser. Vi tilbyder både hoteller tæt på stranden, hoteller med varierende størrelse poolområde og hoteller med en central beliggenhed. Rejser du uden børn, bor du komfortabelt på Rhodos Horizon Blu. Vi kan også anbefale prisvenlige Athena.

Strandliv

Midt inde i Rhodos by venter to skønne strande: Elli Beach, hvor liggestole og parasoller står tæt, og Windy Beach, som har lidt mere plads mellem strandhåndklæderne. På Windy Beach blæser en frisk vind, som er windsurfernes bedste ven.

Træd ind i middelalderen

Mandraki-havnen udgør den ene halvdel af Rhodos by med tavernaer og barer, mens den anden halvdel er den gamle bydel, hvor man træder lige ind i middelalderen. Smalle stræder, små tavernaer, maleriske pladser, pragtbygninger og byhuse med blomsterdækkede træbalkoner. I handelsgaden Odhós Sokrátous er det nemt at gøre et fund mellem moderne tøj, fine broderier, spøjse souvenirs, guld og keramik.
Tips og nyttig info
  • Hoteller tæt på stranden
  • Centralt beliggende hoteller
  • Hoteller i forskellige prisklasser
  • Gode shoppingmuligheder
  • Restauranter og natteliv
  • By og strand

Spies' gæster om Rhodos by

Find din rejse til Rhodos by

Inspiration til din ferie i Rhodos by

Rejseekspertens tips til Rhodos by

Amanda er ekspert på Rhodos og kender alle øens skjulte skatte. Her guider hun dig til de bedste oplevelser på gåben gennem Rhodos by.