Se hoteller (8)

Rejser til Kiotari

Kiotari byder på kilometerlange strande og hoteller af høj klasse med for eksempel All Inclusive og spaafdeling.
Opdatering sommeren 2023: Kiotari var et af de områder, der blev påvirket af skovbrandene på Rhodos i juli. Dette bemærkes i den omkringliggende natur, hvor mange træer og buske er brændt ned. Vores hoteller fungerer dog helt som sædvanligt og de fleste restauranter og butikker er åbne.

Kiotari har vokset sig større og større gennem de seneste ti år og er, trods den imponerende strand, ikke lige så fuldt af turister som en del andre feriebyer på Rhodos. I Kiotari centrum, som ligger syd for hotellet, ligger et par restauranter, tavernaer, konditorier, et bageri og et shoppingcenter, som stort set tilbyder alt, hvad du behøver på ferien. Kiotari har ikke noget specielt omfattende byliv, men her er masser af hoteller, som ligger spredt langs stranden. Der er kun få hundrede fastboende, men i turistsæsonen får de selskab på stranden af flere tusind turister. Du kommer med garanti til at tilbringe størstedelen af din ferie her på stranden, hvor der er også er mulighed for at prøve jetski, windsurfing og andre actionfyldte aktiviteter på vandet. Hvis du vil kombinere din luksusferie på stranden med uforglemmelige udflugter og opdagelser på Rhodos, er Kiotari det oplagte valg.

All Inclusive i Kiotari

Kiotari er kontrasternes ferieby. For ikke så længe siden var det en fiskerby, som ikke mange kendte til, men nu ligger der en række lækre All Inclusive-hoteller med spa kun en kort spadseretur fra stranden. Ønsker du at få vandet helt tæt på, kan du bestille værelser med privat pool på Princess Andriana Resort & Spa.

Se mere af Rhodos

Nattelivet i Kiotari er roligt, og vi anbefaler derfor en kort rejse til Lindos eller Rhodos by, hvis du danse til den lyse morgen. Takket være placeringen tæt på Lindos kan du nemt krydre ferien med kulturelle oplevelser. 116 meter oppe på en klippe ligger nemlig middelalderfæstningen Akropolis, en af Rhodos' mange historiske seværdigheder.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • All Inclusive
  • Hoteller med spaafdeling
  • Hoteller tæt på stranden
  • Kilometerlange strande

Spies' gæster om Kiotari

Find din rejse til Kiotari