Se hoteller (21)

Rejser til Rhodos vestkyst

Rhodos vestkyst er rejsemålet for dig, der vil slappe fuldstændigt af. Rejser du uden børn, så tag et kig på vores Sunprime Miramare Beach.
På Rhodos vestkyst, fra byen Kritika via Ixia og ned til Ialyssos, har du optimale betingelser for en afslappende ferie. Klimaet er behageligt, selv i de varmeste sommermåneder takket være den milde vestenvind. De gode vindforhold langs kysten er også grunden til, at mange windsurfere vælger at rejse hertil. Ixia er en ferieby, som har en flere kilometer lang stenstrand. På hovedgaden finder du butikker og restauranter med et bredt udvalg, så du behøver ikke lede længe for at finde noget, der passer til din smag. Det bedste ved at rejse til Ixia er, at du er garanteret fred og ro og samtidig kun har et kvarter i bus eller taxi ind til Rhodos by.

Kilometerlange strande

Langs strandene på Rhodos' vestkyst er der altid god plads, og på de fleste strande finder du også forskellige vandsportsaktiviteter: windsurfing, jetski og vandski, bare for at nævne nogle eksempler. Uden for byerne Ixia og Ialyssos ligger Triandabugten. Her blæser der ofte en frisk vind, og stedet er derfor meget populært blandt windsurfere.

Sunprime for voksne

Rejser du uden børn, og vil du bo i ekstra komfortable rammer på ferien til Rhodos? Så kan vi anbefale Sunprime Miramare Beach – direkte på stranden i byen Ixia og kun 3,5 km fra Rhodos by. Hotelområdet er hele 70.000 m² stort og strækker sig 1 km langs hotellets private strand. En stor, skyggefuld have med gangstier snor sig mellem lejlighedsbygninger og bungalows og skaber fornemmelsen af at gå rundt i en lille, hyggelig græsk by. På hotellet finder du også en stor, kunstigt anlagt lagune med små afsatser, hvor du kan ligge og slappe af i liggestolen og nyde udsigten over havet.

Tæt på Rhodos by

Der er masser af gode restauranter og tavernaer i byerne på vestkysten, men vil du have endnu mere at vælge mellem, skal du tage til Rhodos by. Her kan du shoppe i de hyggelige butikker, slentre rundt i den gamle bydel eller slå dig ned på en af de charmerende udendørsrestauranter.
Tips og nyttig info
 • Sunprime Hotels
 • All Inclusive
 • Hoteller på stranden
 • Kilometerlange strande
 • Kort transfertid
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Rhodos vestkyst

Strand
På Rhodos' vestkyst kan du slappe af og nyde feriestemningen i fred og ro. Klimaet er behageligt, selv i de varmeste sommermåneder takket være den milde vestenvind. De gode vindforhold langs kysten er også grunden til, at mange windsurfere rejser hertil. Bølgerne kan blive relativt høje, og eftersom strandene ikke er lavvandede, er hotellets pool et bedre alternativ for børn.

Trianda Bay - populær strand til windsurfing

Trianda-bugten ligger på vestkysten uden for byerne Ixia og Ialyssos. Området er populært blandt windsurfere, da vinden her ofte er kraftig.

Ixia - stort udvalg af strandaktiviteter

Ixia er en flere kilometer lang stenstrand beliggende mellem Kritika og Trianda. Stranden er ikke specielt lavvandet. Her er rig mulighed for at prøve actionfyldte aktiviteter som windsurfing, jetski og vandski, og der findes restauranter i nærheden, hvis sulten og tørsten melder sig.

Elli Beach - strand tæt på centrum

Elli Beach er en 500 meter lang, lavvandet grusstrand. Restauranter, barer og caféer finder du på hovedgaden oven for stranden. På stranden kan du prøve forskellige vandsportsaktiviteter.

Windy Beach - lang og smuk grusstrand

Den vestvendte strand i Rhodos by, også kaldet Windy Beach, er en 800 m lang grusstrand, som hverken har lavt eller dybt vand. Restauranter, barer og caféer ligger spredt langs hovedgaden ca. 50 meter fra stranden.
Læs mere om strande på Rhodos.
Mad, drikke og natteliv
Der er et stort udvalg af restauranter i Ialyssos og Ixia, som serverer både traditionelle græske specialiteter og mad fra det internationale køkken. I Rhodos by finder du mange restauranter og tavernaer i både den nye og gamle del af byen.
I Ialyssos og Ixia på vestkysten er der mange stemningsfulde barer og pubber. I Ixia er der bl.a. en bouzoukiklub. Nattelivet på vestkysten er hyggeligere og mere afdæmpet end i Rhodos by.
Læs mere om nattelivet på Rhodos.
Shopping
Det største shoppingudbud findes i Rhodos by. I de mindre byer kan du gå på opdagelse i traditionelle håndarbejdsprodukter, som strækker sig langt tilbage i tiden. Kig efter broderier, keramik, lædervarer, guldsmykker, olivenolier og øens egen vin.
æs mere om shopping på Rhodos.
Sport og træning
Langs vestkysten findes flere strande med et godt udbud af vandsport som dykning, kitesurfing og windsurfing.

Kitesurfing

Der er gode muligheder for at kitesurfe på vestkysten. Du kan finde mere information om kurser og leje af udstyr her.

Windsurfing

Vestkysten byder på optimale forhold for windsurfing. Læs mere om leje af udstyr her.
Aktiviteter og seværdigheder
Langs vestkysten findes et godt udbud af aktiviteter som ridning, bowling og minigolf.
Rhodos har meget at byde på, hvis du vil opleve øen på egen hånd.

Rhodos by

Fra de fleste byer på vestkysten har du kort en kort busrejse ind til Rhodos by og en dag fyldt med spændende seværdigheder og shopping.
Udflugter
Jeepsafari Rhodos - nordlig rute
Jeepsafari Rhodos - nordlig rute
Forbered dig på et eventyr, hvor du kommer til at opleve en ny side af Rhodos. Vi kører offroad med jeep og tager ud til områder, som ellers er svært tilgængelige. Frokost indgår.
Læs mere om udflugten
Lindos by night
Lindos by night
Tag med på en aftenudflugt til historiske Lindos og udforsk byen med Akropolis smukt oplyst i mørket. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Luksus på havet
Luksus på havet
Tag med til en skøn dag langs Rhodos' smukke østkyst ombord på det fine sejlskib Estella. Enkel frokost indgår.
Læs mere om udflugten
Rhodos' skjulte perler
Rhodos' skjulte perler
En halvdagsudflugt, hvor du stifter bekendtskab med to af Rhodos' mest kendte produkter; olivenolie og vin.
Læs mere om udflugten
Dykning og snorkling
Dykning og snorkling
Har du lyst til at prøve at dykke? Eller har en tidligere dykning givet dig blod på tanden? Så grib chancen og tag med på denne udflugt!
Læs mere om udflugten
Idylliske Symi (uden transfer)
Idylliske Symi (uden transfer)
Besøg en af de mest maleriske og naturskønne øer i Dodekaneserne på denne heldagsudflugt til smukke Symi. Mad, drikkevarer og transfer indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Rhodos på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.

Busser

Øen har et velfungerende busnet med afgange flere gange i timen mellem de fleste byer.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Fra april til oktober kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på SMS og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes. De fleste butikker og restauranter tager imod VISA, Mastercard og Eurocard.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +1 time.

El

220 V

Sprog

Græsk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
15°7°
4
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
16°8°
5
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • marts
17°9°
6
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • april
21°12°
8
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • maj
25°15°
10
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • juni
30°19°
11
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • juli
32°21°
12
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • august
33°22°
12
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • september
29°19°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • oktober
25°15°
7
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
21°12°
6
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • december
17°9°
4
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer og 30 minutter.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Rhodos vestkyst i sommerhalvåret.

Du kan desuden rejse til Rhodos vestkyst med rutefly.

Flyet lander i Rhodos Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel på Rhodos vestkyst. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Rhodos Lufthavn til dit hotel er 20-25 minutter (8,5-10,5 km), alt efter trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Easy Travel

Bor du på Sunprime Miramare Beach og flyver med Sunclass Airlines, indgår Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe 10 kg ekstra bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

INSPIRATION OG REJSETIPS

Rhodos' autentiske vestkyst

På vestsiden af Rhodos vil du opleve uberørte områder og se lokalbefolkningens dyrkning af tomater, meloner og løg. Det er heller ikke unormalt at se vejskilte, der gør opmærksom på køer og geder, der vandrer frit rundt.

På vestsiden af Rhodos vil du opleve uberørte områder og se lokalbefolkningens dyrkning af tomater, meloner og løg. Det er heller ikke unormalt at se vejskilte, der gør opmærksom på køer og geder, der vandrer frit rundt.
Find din rejse til Rhodos vestkyst
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.