Se hoteller (6)

Rejser til Kallithea

Bestil en rejse til Kallithea og se frem til en fantastisk ferieuge eller to på vores eget familiehotel Sunwing Kallithea Beach.
Kallithea er et roligt område på østsiden af Rhodos med fantastiske strande og det gamle, renoverede spaområde Kallithea Springs, som italienerne byggede i 1920'erne. Her kan du slappe af i smukke omgivelser og bade i det krystalklare vand. Området omkring Kallithea er afslappet og børnevenligt, perfekt til både små og større feriegæster. I Kallithea er der mange forskellige alternativer til den traditionelle badeferie - bl.a. fine klippestrande, hvor alle kan få sin egen lille klippe. Langs hovedgaden finder du et lille udvalg af restauranter og butikker, og her er ikke langt til Rhodos by.

Sunwing Kallithea Beach - et familieparadis

Glæd dig til en fantastisk familieferie på vores Sunwing Family Resorts. Vores prisbelønnede Sunwing Kallithea Beach ligger direkte ud til stranden og byder bl.a. på store pools, festlige shows, flere restauranter samt Lollo & Bernie-klubben. Lige uden for hotellet kan du hoppe på en bus, som tager dig til Rhodos by på ca. 10 minutter. Her er lejligheder for enhver smag og for gæster i alle aldre - fra Small Family til Royal Pool Suite, vores veludstyrede lejligheder, hvor du praktisk talt kan hoppe direkte i poolen fra din terrasse.

Kallitheas strande

De fleste fastboende på Rhodos vælger østkysten, når de skal tilbringe dagen på stranden. Her ligger nogle af øens bedste strande, og havet er betydeligt roligere end på vestkysten. Østkysten er også rig på naturskønne bugter, som vil begejstre enhver vandhund eller soldyrker. Takket være den rå klippebund er vandet klart som glas og meget velegnet til snorkling og dykning, og det er nemt at gå fra den ene vidunderlige badebugt til den næste.

Mere end bare sol og strand

En rejse til Rhodos er mere end bare at dase på stranden. Vil du vandre, er Koskinou i bjergene et godt udflugtsmål, som er kendt for sine traditionelle huse med stenmosaikker på gulvene. Rhodos' nok mest berømte by, Lindos, er også et besøg værd. Øen er forholdsvis lille og dermed nem at udforske - lej gerne en bil, så du kan køre rundt i dit tempo. Fra Kallithea kommer du nemt til Rhodos by med lokalbus eller taxi.
Tips og nyttig info
 • Sunwing Family Resort
 • Populært familiehotel
 • Hoteller tæt på stranden
 • Værelser med direkte pooladgang
 • Børnevenlig strand
 • Tæt på Rhodos by
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Kallithea

Strand
I Kallithea er der mange forskellige alternativer til den traditionelle badeferie - bl.a. fine klippestrande, hvor alle kan få sin egen lille klippe. Kallithea ligger på østkysten af Rhodos, som er kendt for at være mindre blæsende end øens vestkyst. Derfor er der også rig mulighed for at se bådene glide forbi på det glitrende, spejlblanke hav. De fleste indbyggere på Rhodos vælger selv østkysten, når de vil bade og slappe af på stranden. Her er mange små, naturskønne bugter, som er et rent paradis for alle soldyrkere og vandhunde.

Kallithea - sandstrand med gode muligheder for vandsport

Den bedste strand i Kallithea er en 200 meter lang ikke så lavvandet sandstrand med visse områder med små runde sten. Vandski, vandscooter og andre former for vandsportsaktiviteter kan lejes.

Kallithea Springs - afslapning i smukke omgivelser

Kallithea Springs er et smukt renoveret spaområde, som italienerne byggede i 1920'erne. Her kan du slappe af i smukke omgivelser og bade i det krystalklare vand. Der er liggestole på klipperne og stiger, så du nemt kan komme ned i vandet.

Oasis, Tasos, Nikolas – charmerende klippestrande

Disse tre klippestrande ligger mellem Kallithea og Faliraki. Når du kommer fra Kallithea og kører mod Falikari, ser du ca. 2 km efter Sunwing Kallithea Beach et skilt med navnene på de tre strande. Det er lige efter Kallithea Springs. Her er liggestole på klipperne samt en taverna på hver strand.
Læs mere om strande på Rhodos.
Mad, drikke og natteliv
I Kallithea er atmosfæren rolig og afslappet. Her er enkelte restauranter, men hvis du vil have et større udvalg af spisesteder, skal du tage til Rhodos by. Her er mange restauranter og tavernaer både i den nye og gamle bydel.
Kallithea har et begrænset natteliv. På Sunwing Kallithea Beach er der underholdning flere aftener om ugen. I Rhodos by er der et stort antal musikbarer og pubber samt mere end 30 natklubber, hvor du kan tage del i det græske natteliv. Her er ligeledes bouzoukiklubber og et kasino i den nye bydel nær Elli Beach. Også Faliraki har et stort udbud af musikbarer, pubber og natklubber.
Læs mere om nattelivet på Rhodos.
Shopping
De bedste shoppingsteder finder du i butikkerne og forretningerne i Rhodos by, men der er også ganske gode shoppingmuligheder i de mindre byer. Her kan du eksempelvis få et stykke traditionelt kunsthåndværk med hjem som et minde om ferien. Kig efter broderier, keramik, lædervarer, guldsmykker, olivenolie og øens egen vin.
Læs mere om shopping på Rhodos.
Sport og træning
Vil du træne i ferien, er Sunwing Kallithea Beach et godt valg. Hotellet har både motionsrum og tilbyder holdtræning, og her findes også en god løbesti.
Aktiviteter og seværdigheder
Der er et stort udvalg af aktiviteter i området omkring Kallithea. Sunwing Kallithea Beach har både tennisbaner og minigolf, og i Faliraki findes såvel vandsport og vandland som bowlinghal, gokart og forlystelsespark.
En rejse til Rhodos byder på langt mere end bare sol og strand. Har du lyst til en vandretur, er Koskinou i bjergene et oplagt udflugtsmål. Byen er kendt for sine traditionelle og karakteristiske huse med stenmosaikker både ude og inde. Rhodos' mest berømte by Lindos er også et besøg værd; fra toppen af den antikke by er der en fantastisk udsigt over havet og omgivelserne. Rhodos er ikke særlig stor, og en lejebil er en god måde at komme rundt og se øen på. Rhodos by kommer du dog nemmest til med lokalbus eller taxi, da det kan være svært at finde parkering.

Koskinou

Omkring 2 km fra Kallithea centrum (ca. 3 km fra Sunwing Kallithea Beach) ligger landsbyen Koskinou, som er et besøg værd for sine maleriske huse.

Rhodos by - fuld af seværdigheder

Den gamle del af Rhodos med sin rige historiske arv, charmerende, smalle gader og indbydende torv er en seværdighed i sig selv. Her er også flere museer samt den smukke Rodinipark, hvor antikkens sprog- og retorikskole engang lå.
Udflugter
Jeepsafari Rhodos - nordlig rute
Jeepsafari Rhodos - nordlig rute
Forbered dig på et eventyr, hvor du kommer til at opleve en ny side af Rhodos. Vi kører offroad med jeep og tager ud til områder, som ellers er svært tilgængelige. Frokost indgår.
Læs mere om udflugten
Lindos by night
Lindos by night
Tag med på en aftenudflugt til historiske Lindos og udforsk byen med Akropolis smukt oplyst i mørket. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Luksus på havet
Luksus på havet
Tag med til en skøn dag langs Rhodos' smukke østkyst ombord på det fine sejlskib Estella. Enkel frokost indgår.
Læs mere om udflugten
Rhodos' skjulte perler
Rhodos' skjulte perler
En halvdagsudflugt, hvor du stifter bekendtskab med to af Rhodos' mest kendte produkter; olivenolie og vin.
Læs mere om udflugten
Dykning og snorkling
Dykning og snorkling
Har du lyst til at prøve at dykke? Eller har en tidligere dykning givet dig blod på tanden? Så grib chancen og tag med på denne udflugt!
Læs mere om udflugten
Idylliske Symi (uden transfer)
Idylliske Symi (uden transfer)
Besøg en af de mest maleriske og naturskønne øer i Dodekaneserne på denne heldagsudflugt til smukke Symi. Mad, drikkevarer og transfer indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Rhodos på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.

Busser

Der er gode busforbindelser fra Kallithea til Rhodos by og mange andre dele af øen.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på SMS og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes. De fleste butikker og restauranter tager imod VISA, Mastercard og Eurocard.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +1 time.

El

220 V

Sprog

Græsk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
15°7°
4
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
16°8°
5
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • marts
17°9°
6
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • april
21°12°
8
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • maj
25°15°
10
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • juni
30°19°
11
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • juli
32°21°
12
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • august
33°22°
12
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • september
29°19°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • oktober
25°15°
7
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
21°12°
6
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • december
17°9°
4
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer og 30 minutter.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Kallithea i sommerhalvåret.

Du kan desuden rejse til Kallithea med rutefly.

Flyet lander i Rhodos Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Kallithea. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Rhodos Lufthavn til dit hotel er fra 30 til 55 minutter (ca. 18 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Bussen kører til tider via andre rejsemål, og så kan transfertiden være op til 1 time og 10 minuter. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Easy Travel

Når du bor på Sunwing Kallithea Beach og flyver med vores eget flyselskab, Sunclass Airlines, indgår Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe 10 kg ekstra bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Inspiration og rejsetips til din ferie på Rhodos

Vi anbefaler

Familieferie på Rhodos

Hoteller for familien på Rhodos

På Rhodos finder du familiehoteller for enhver smag. På vores bedste familiehotel på Rhodos, Sunwing Kallithea Beach, kan børnene møde Lollo & Bernie.

På Rhodos finder du familiehoteller for enhver smag. På vores bedste familiehotel på Rhodos, [Sunwing Kallithea Beach](/graekenland/rhodos/kallithea/sunwing-kallithea-beach), kan børnene møde Lollo & Bernie.
Sunprime Miramare Beach Rhodos

Vores bedste voksenhoteller

Få en dejlig, børnefri ferie på dine egne vilkår. Vores Sunprime Miramare Beach er optimeret til afslapning for voksne gæster.

Få en dejlig, børnefri ferie på dine egne vilkår. Vores [Sunprime Miramare Beach](/graekenland/rhodos/rhodos-vestkyst/sunprime-miramare-beach) er optimeret til afslapning for voksne gæster.
Find din rejse til Kallithea
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.