Efterårsferiens rejsemål

Hvor skal man rejse hen i efterårsferien?

Når sommeren går på hæld, trænger mange til at tanke op på solkontoen, så der er overskud til at gå en kold vinter i møde. Men hvor skal man tage hen på efterårsferie? Selvom vi oftest skal kigge langt efter solen i Danmark, tilbyder Spies rejser til dejlige rejsemål, hvor der stadig er sommertemperaturer.

Efterårsferie med sol

Drømmer du om sol og strand til efteråret? Her er de mest populære rejsemål med solskin.

Kvinde i pool på Gran Canaria

Gran Canaria

Gran Canaria lokker år efter år danskere på besøg i efterårsferien. Her er stadig lune temperaturer (omkring 26°c), foruden smukke omgivelser og familievenlige hoteller.

Feriefavoritten - også om efteråret.

Sunwing Alcudia Beach set fra vandet

Mallorca

En rejse til Mallorca i efterårsferien er oplagt for dig, der ønsker smuk natur, fantastiske strande og lækker mad. I oktober sniger termometeren sig op omkring de 23°c i løbet af dagen, så der er god mulighed for at blive varmet op, inden turen går hjem til Danmarks kulde.

Natur, gastronomi og oplevelser for hele familien.

To på strand i Thailand

Thailand

Vi forstår godt, at danskerne tager til Thailand igen og igen. Spies tilbyder direkte fly til favoritten, Phuket, hvor kridhvide sandstrande, lækker mad og oplevelser for livet venter.

Børn leger på stranden på Kap Verde

Kap Verde

På Kap Verde skinner solen året rundt. Spies tilbyder flere hoteller direkte på stranden, og uanset om man er en vandglad femårig eller en eventyrlysten kitesurfer finder man et perfekt hotel til efterårsferien.

Strand på Maldiverne

Maldiverne

Vil du skrue helt op for temperaturen i efterårsferien, anbefaler vi et besøg på Maldiverne. Her kan termometeret komme helt op på 30°c i løbet af dagen. Oplev snorkling og paradisstrande i verdensklasse.

Efterår i en storby

Nyd en europæisk storby i efterårsferien, der er oplagt til en forlænget weekendrejse.

To veninder på bar i Barcelona

Barcelona

Denne perle i Catalonien er oplagt til en forlænget weekend i efterårsferien. I Barcelona er der kulturelle oplevelser, skønne restauranter og endda strand, hvis vejret er rigtig godt.

Par i Rom

Rom

Rom kan noget særligt - også om efteråret. Her byder byen på behagelige temperaturer og færre turister. Besøg de mange arkitektoniske vidundere og nyd lækker, italienske specialiteter på en af byens mange restauranter.

Mere inspiration til efterårets rejse