Cyklist tager sig et hvil på en bænk

Cykelrejse på egen hånd

Tenerife

Cykling på Tenerife

Tenerife byder på herlige udfordringer for landevejsrytteren - fra stejle stigninger i varieret og goldt terræn på den sydlige del af øen til nordsidens frodige natur.

Vil du cykle på den nordlige del af Tenerife, finder du Puerto de la Cruz i den smukke og grønne Orotava-dal. Puerto de la Cruz er en ægte kanarisk by med gammeldags charme, og på bytorvet, Plaza Charco, ligger en samling hyggelige restauranter og barer at hvile ud på efter en hård dag i sadlen. Indimellem cykelturene kan du nyde en dukkert i de store havbassiner eller gå en tur i den botaniske have, Jardín Botánico, som ligger oven for byen. Klimaet er altid behageligt på Tenerife, uanset hvornår du vælger at rejse hertil.

Tenerife er velegnet til rutinerede cyklister.

Hvorfor Tenerife?

  • Behageligt klima året rundt.
  • Mange gode rejsemål, hvor du kan kombinere cykling med familieferie. Bor du i Playa de las Américas, kan du let få god træning i bjergene og samtidig nyde ferien med familien.* Lige uden for byen findes korte og udfordrende veje, der hurtigt sætter din puls i vejret, hvorefter du lige så stille kan rulle ned af bjerget igen og nyde resten af dagen med familien.

*Vejene inde i Playa de las Américas og Los Cristianos kan af og til være svært fremkommelige på grund af biltrafik. Men når først du er ude af byen, finder du herlige og udfordrende stigninger, der straks giver sved på panden!

  • Udfordrende højder. På Tenerife kan du træne i varieret terræn, og vil du udfordre dig selv til det yderste, er stigningen op til vulkanen Teide et must.
  • Her kan du træne som de professionelle. Mange cykelryttere tager til Tenerife for at træne højdetræning inden f.eks. Tour de France.
  • På Tenerife er der mulighed for at finde lokalt arrangerede cykelture og gode cykeludlejninger.**

**Vil du leje cykel, anbefaler vi Free Motion, som har både landevejscykler og MTB. Forudbestil gerne i god tid.

Sunwing Fañabé Beach
Sunwing

Sunwing Fañabé Beach

Sunwing Fañabé Beach er blevet kåret til bedste familiehotel flere gange og byder på masser af faciliteter. Hotellet ligger desuden tæt på udfordrende cykelruter.

Sunwing Fañabé Beach er blevet kåret til bedste familiehotel flere gange.

Sunprime Coral Suites & Spa
Sunprime

Sunprime Coral Suites & Spa

Vores voksenhotel Sunprime Coral Suites & Spa ligger centralt og tilbyder bekvemme måltidspakker samt et motionsrum og en skøn spaafdeling.

Vores voksenhotel Sunprime Coral Suites & Spa er perfekt, hvis du rejser uden børn.