De bedste cykelrejser

Oplev verden fra din cykel! Mange rejsemål i Europa er oplagte til en cykelferie, så du nemt kan kombinere ferie med motion.

Er du ude efter de bedste rammer for cykling? Uanset om du rejser på egen hånd, (måske som led i solferie med familien), om du rejser med klubben eller en større gruppe eller om du vil prøve kræfterne af på en af vores arrangerede cykelrejser i selskab med andre entusiaster, får du med Spies de bedste forhold til en perfekt pedalferie.

Læs mere Find den helt rigtige cykelferie
Uanset om du vil prøve kræfter med de helt stejle bjerge eller suse afsted på en lige landevej, kan vi hjælpe dig med at planlægge din næste cykelrejse. Vores eksperter har stort lokalkendskab og kan rådgive dig, så du finder den helt rigtige cykelferie. Alcudia på Mallorca byder på ruter, der egner sig til både begyndere og garvede cykelentusiaster. På Gran Canaria finder du stejle bjerge og et behageligt klima året rundt. Og Madeira i Portugal er oplagt, hvis du er bidt af at køre på mountainbike.
 
Med eller uden egen cykel
Når du skal på cykelrejse, kan du vælge at tage din egen cykel med eller du kan leje en cykel, når du ankommer til rejsemålet. Det er forskelligt fra rejsemål til rejsemål, hvor gode mulighederne er for at leje cykler. Derfor skal du altid undersøge på forhånd, om du er nødt til at have din egen cykel med. Tager du din egen cykel med på cykelferie, er det en god idé at anskaffe en cykelkuffert, så den tohjulede kommer sikkert frem. Vi anbefaler, at du f.eks. lejer en Airshell. Hos Airshell kan du også få rådgivning om nedpakning af cyklen.
 
Tag familien med på cykelferie
Drømmer du om en cykelrejse, men deler din familie ikke din entusiasme for pedalerne? Når du rejser med Spies, kan du nemt kombinere en motionsrig cykelferie med hyggeligt familiesamvær. På mange af de rejsemål, hvor der er perfekte cykelforhold, tilbyder vi dejlige familiehoteller. Det betyder, at du kan tage ud og cykle med god samvittighed, for din familie er sikret en hyggelig tid ved poolen eller stranden. I kan f.eks. besøge Sunwing Alcudia Beach på Mallorca, hvor der er sjove aktiviteter for børn, og hvor vi tilbyder de cyklende gæster bl.a. cykelopbevaring og cykeludlejning.
 
Vi glæder os til at hjælpe dig med planlægningen af din næste cykelrejse.
Skjul

Vores cykelrejser
Samarbejdspartnere
Veggerby Sport & Kultur
Dini Tours
Pact