Se hoteller (2)

Rejser til San Miguel de Abona

San Miguel de Abona indbyder til en dejlig ferie i smukke omgivelser - året rundt. Rejsemålet er også perfekt for dig, der vil spille golf.

San Miquel de Abona er et godt valg, hvis du vil spille golf i ferien og gerne vil bo komfortabelt. All Inclusive-hotellet Grand Muthu Golf Plaza tilbyder rummelige lejligheder og har blandt andet en spaafdeling, og fra hotellet er der kun få minutters kørsel til golfbanerne Golf del Sur og Amarilla Golf. Du behøver dog ikke være en garvet golfspiller for at nyde en rejse til San Miquel de Abona - det er også et perfekt rejsemål, hvis du blot ønsker fred og ro i smukke omgivelser. Byen har et mindre udbud af barer og restauranter, og ønsker du et større udvalg, er der ikke langt til Los Cristianos eller Playa de las Américas.

En skræddersyet ferie

Har du lyst til en aktiv ferie, kan du – foruden golfen – tage på vandretur i bjergene eller måske svømme et par baner i poolen. Kan du lide at vandre, er naturskønne San Miguel det perfekte sted for dig. I nærliggende Los Cristianos og Playa de las Américas har du desuden en bred vifte af vandsport og aktiviteter at vælge imellem. Ved at kombinere en uge i San Miguel de Abona med et af vores andre rejsemål på Tenerife, får du en skræddersyet ferie helt efter dine egne ønsker og behov.

Lejebil i San Miguel de Abona

Hvis du rejser til San Miguel de Abona, er lejebil en god idé. På den måde kan du frit køre hvorhen, du vil. Det kan f.eks. være op på til Teide, en køretur langs den smukke vestkyst eller måske tage et spil golf på en af golfbanerne lidt længere væk. Når du har egen lejebil, er mulighederne uendelige, og du vil få dig en rejse fuld af indtryk og oplevelser.

Tips og nyttig info
 • Kort transfer
 • All Inclusive
 • Kombinér flere rejsemål
 • Lejebiler til gode priser
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om San Miguel de Abona

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
22°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • april
23°16°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • maj
24°19°
9
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juni
26°19°
10
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • juli
28°22°
11
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
29°22°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • september
28°22°
8
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • oktober
26°20°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • november
24°18°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
23°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Strand
Stranden ved hotellet er ikke god, hvis du ønsker at bade. Der er bedre, mere børnevenlige strande i Los Cristianos og Playa de las Américas.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer og 30 minutter fra København.

Afrejse

Spies tilbyder rejser til San Miguel de Abona hele året med rutefly.

Flyet lander i Reina Sofia Lufthavn på det sydlige Tenerife.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på dit rejsebevis. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Reina Sofia Lufthavn på det sydlige Tenerife til San Miguel de Abona er ca. 15 minutter (ca. 8 km).
Mad, drikke og natteliv
Der er et mindre antal restauranter og barer i San Miguel de Abona. Et større udvalg finder du i Los Cristianos og Playa de las Américas.

Mad og drikke på Tenerife

Spanierne har typiske sydeuropæiske madvaner. Morgenmaden er hurtigt overstået. Den består højst af en kop kaffe og en croissant. Men det kompenserer man for allerede ved ellevetiden med en café con leche (kaffe med mælk) og en bocadillo, som nogenlunde svarer til en halv baguette med en form for pålæg.

Frokosten spiser man ret sent, ofte ved 14-tiden, og derefter er der stadig mange, der holder siesta. Spanske børn plejer siden at få noget at spise ved 18-tiden, for at de ikke skal blive helt umulige, mens deres forældre ofte venter til 21-tiden, før de spiser middag. Det betyder ikke, at man som besøgende skal følge samme mønster, men hvis man undrer sig over, hvorfor mange restauranter virker så tomme omkring vores frokost- og middagstider, så er dette forklaringen. På turistrejsemålene er der dog altid masser af restauranter, som holder åbent hele dagen.

Drikkepenge

Drikkepenge er ikke altid inkluderet på regningen, men du finder ofte en post, som kaldes IGIC. Det er den kanariske moms på syv procent. Du er ikke tvunget til at give drikkepenge, men hvis du er tilfreds med betjeningen, og endnu vigtigere, hvis du tror, at du vil vende tilbage på et senere tidspunkt, så læg 10 % i drikkepenge. Hvis du ikke er tilfreds, eller hvis du sidder i baren og spiser, f.eks. en sandwich, så behøver du ikke give drikkepenge. Vær opmærksom på at spanierne indimellem stiller brød frem på bordet, inden maden ankommer. Dette brød er ikke altid gratis. Hvis du spiser af det, dukker det op på regningen, men hvis du lader det stå, behøver du ikke betale for det.

Restauranter

Udvalget af restauranter er meget stort på Tenerife, og lokalbefolkningen spiser ofte ude. I weekenderne er det næsten obligatorisk at gå ud med familie og venner og nyde et godt måltid. Fine, eksklusive restauranter med internationalt køkken blander sig med bl.a. kanariske, tyske, italienske, franske, peruvianske, kinesiske, libanesiske og indiske spisesteder.

Bodegaer, hvor man kan få god vin og tapas, dvs. småretter, findes overalt. De restauranter, som ligger lidt uden for turistområderne har oftest lukket en dag om ugen, så ring i forvejen, så du kan være sikker på, at stedet har åbent. Ude på landet findes der små familierestauranter, såkaldte guachinches, hvor udvalget er meget begrænset, men maden er fantastisk god. De fleste er meget billige. Mange af dem har kun åbent om efteråret, hvor de kan tilbyde egen vin. Når den er udsolgt, lukker man og sætter et skilt på døren med "Se acabó el vino" – vinen er udsolgt!

Kanin

Kaninkød - eller conejo, som det hedder på menukortet - er let og lyst og minder lidt om kylling, men har mere smag. Hvis du har valgt et godt spisested, risikerer du ikke, at det er tørt, men får det i stedet ofte i form af en veltilberedt gryderet.

Mojo

Udtales mocho og er en kulinarisk genistreg i lille skala. Det er en sauce, som både kan laves hjemme og købes færdig på glas i supermarkederne. Den røde mojo er en blanding af peberfrugter og krydderier, mens koriander er dominerende i den lidt mildere grønne mojo. Det er umuligt at afgøre, hvilken der er bedst. Det er derfor en god idé at tage lidt af begge.

Ost

På De Kanariske Øer produceres der masser af forskellige oste, som alle er rigtig gode. De fremstilles af både ko-, gede- og fåremælk eller af blandinger af disse. En af de mest kendte spanske oste hedder manchego. Den stammer ganske vist ikke fra Kanarieøerne, men minder meget om de kanariske oste og er rigtig god. Den har en sort skorpe og en mild, karakteristisk smag med en vis syrlighed. Men du bør selv smage dig frem blandt de forskellige varianter. Ost hedder queso på spansk, og røget ost (smager meget bedre end den lyder) hedder queso ahumado. Gå ind i et større supermercado og se, hvad du kan finde. Her kan du lede blandt specialiteterne og komme ud med favnen fuld af lækkerier i form af lokale oste, skinke og pølser. Det er en sand fornøjelse for både gourmeter og gourmander.

Kartofler

Vi kartoffelspisende danskere kan lære af spanierne. Deres papas arrugadas ("rynkede" kartofler) koges i vand med så meget havsalt, at vandet trækkes ud af kartoflerne, og smagen koncentreres. De serveres med den let rynkede og salte skræl og altid med mojo til.

Til den søde tand

Lad ikke skinnet bedrage. De smukkeste kager, overdådigt pyntede med frugt og konfekt, kan godt snyde. Under det smukke ydre skjuler der sig oftest bare en neutral og uinteressant sukkerkage. Prøv hellere det mere beskedne bagværk som f.eks. chokoladecroissanterne eller butterdejsrullerne fyldt med nødder og tørret frugt. De ser ikke ud af så meget, men de får smagsløgene til at danse af glæde.
San Miguel de Abona er en lille by med et fredeligt natteliv, som først og fremmest består af et mindre antal barer. Du kan finde flere barer og natklubber i Los Cristianos og Playa de las Américas.
Shopping
Har du lyst til at shoppe, anbefaler vi, at du tager ind til Playa de las Américas eller Los Cristianos. Her er udvalget betydeligt større end i San Miguel de Abona.

Shopping i Los Cristianos

I Los Cristianos er der en masse hyggelige butikker i byens charmerende gågader. Disse butikker holder ofte lukket ved siesta midt på dagen.

Shopping på Tenerife

Priserne på Tenerife er generelt lidt lavere end i Danmark, da øen ligger i et frihandelsområde, hvor man kun betaler 7 % i moms. Det kan betale sig at kigge lidt ekstra på sko, tasker, parfume, kosmetik, elektronik, tobak, alkohol og mærkevarer. Guld og sølv er ikke specielt billigt, men det kan være en god investering at købe smykker, som kræver mange arbejdstimer, da arbejdskraften er billigere her. Perlekæder og smykker lavet af kendte designere er betydeligt billigere end derhjemme ligesom mærkevareure og penne.
Aktiviteter og seværdigheder

Golf - San Miguel de Abona

Hvis du bor i San Miguel de Abona, og du kan lide at spille golf, har du to forskellige golfbaner at vælge imellem. Og det er ikke så vigtigt, om du er nybegynder eller øvet. For her venter der brede fairways, fantastisk udsigter, bunkere med sort lavasand og udfordringer for enhver - uanset niveau. Ca. 10 km fra San Miguel de Abona er der desuden flere andre golfbaner, heriblandt en 27-huls golfbane.

Ubåd og dykning - San Miguel de Abona

Ved havnen i San Miguel de Abona har du mulighed for at dykke, og her tilbydes også fulde dykkerkurser. Det er også herfra vores udflugt med ubåd afgår. Følg med ned i dybet og oplev Tenerife fra et helt nyt perspektiv.

Seværdigheder på Tenerife

Tenerife har masser af historie og seværdigheder, men det meste ligger uden for Los Cristianos og Playa de las Américas, som er relativt nybyggede. Øens museer ligger i hovedstaden Santa Cruz ca. 80 kilometer fra Los Cristianos. Den forhenværende hovedstad La Laguna er næsten bygget sammen med Santa Cruz. Den er også et besøg værd pga. sin interessante arkitektur med bl.a. katedralen og universitetet. Spanierne anlagde hovedbyen efter erobringen fra urbefolkningen i 1497. Hovedbyen blev senere flyttet til Santa Cruz for at ligge ved vandet. I dag er den en vigtig havneby og øens administrative centrum.
Sådan kommer du omkring

Bustrafik - San Miguel de Abona

Lokalbusserne er grønne, og hedder TITSA. Der kører busser imellem de fleste større byer. Lokalbusserne kører bl.a. til Los Cristianos, Santa Cruz, Puerto de la Cruz og Los Gigantes. Busturen fra Playa de las Américas og Los Cristianos til Santa Cruz tager ca. 1 time. Der kører bus direkte til Puerto de la Cruz flere gange dagligt, og turen tager ca. 1½ time. Du kan købe billet på bussen, men det kan godt betale sig at købe rejsekortet Ten+, hvor en maskine i bussen automatisk trækker det korrekte beløb, eftersom man registrerer både på- og afstiging. Man får 30-50 % i rabat på normalprisen med kortet, der koster ca. 2 euro og kan tankes op med 5-100 euro på busstationer og i visse supermarkeder.

Taxi - San Miguel de Abona

Det er forholdvis billigt at tage taxi på Tenerife. Ifølge spansk lovgivning skal taxichaufførerne benytte taxameter. Hvis ikke taxameteret allerede er startet, skal du blot bede chaufføren starte det. Skal du køre en længere tur, kan det godt betale sig at aftale en pris med chaufføren på forhånd. Det er ikke muligt at forudbestille en taxi. Er man tilfreds med servicen, er det normal kutyme at give ca. 10 % i drikkepenge.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Visa, MasterCard og Eurocard accepteres næsten overalt.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Find din rejse til San Miguel de Abona
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.