Se hoteller (2)

Rejser til San Miguel de Abona

San Miguel de Abona indbyder til en dejlig ferie i smukke omgivelser. Her kan du bo på et af rejsemålets mest familievenlige hoteller.
San Miquel de Abona er et godt valg, hvis du vil spille golf i ferien. I omgivelserne findes golfbanerne Golf del Sur og Amarilla Golf. Du behøver dog ikke være en garvet golfspiller for at nyde en rejse til San Miquel de Abona - det er også et perfekt rejsemål, hvis du blot ønsker fred og ro i smukke omgivelser. Byen har et lille udbud af barer og restauranter, og ønsker du et større udvalg, er der ikke langt til Los Cristianos eller Playa de las Américas. Børnefamilier bor bedst på Bahia Principe Fantasia Tenerife, som byder på et stort poolområde med et vandland for børn, en international børneklub og en række sjove aktiviteter. Og ferien bliver ekstra bekvem, eftersom All Inclusive indgår i rejsens pris.

En skræddersyet ferie

Har du lyst til en aktiv ferie, kan du – foruden golfen og afslapning ved poolen – tage på vandretur i bjergene eller måske svømme et par baner i poolen. Kan du lide at vandre, er naturskønne San Miguel det perfekte sted for dig. I nærliggende Los Cristianos og Playa de las Américas har du desuden en bred vifte af vandsport og aktiviteter at vælge imellem. Ved at kombinere en uge i San Miguel de Abona med et af vores andre rejsemål på Tenerife, får du en skræddersyet ferie helt efter dine egne ønsker og behov.

Lejebil i San Miguel de Abona

Hvis du rejser til San Miguel de Abona, er lejebil en god idé. På den måde kan du frit køre hvorhen, du vil. Det kan f.eks. være op på til Teide, en køretur langs den smukke vestkyst eller måske tage et spil golf på en af golfbanerne lidt længere væk. Når du har egen lejebil, er mulighederne uendelige, og du vil få dig en rejse fuld af indtryk og oplevelser.
Tips og nyttig info
  • Kort transfer
  • All Inclusive
  • Kombinér flere rejsemål
  • Lejebiler til gode priser

Spies' gæster om San Miguel de Abona

Find din rejse til San Miguel de Abona