Se hoteller (9)
I Tenerifes pulserende og spændende hovedby Santa Cruz kan du vælge mellem en række forskellige hoteller.
Santa Cruz er en rigtig storby med shoppingmuligheder, restauranter og masser af seværdigheder. Mulighederne er mange - f.eks. kan en gåtur begynde ved Plaza de Espana og via små, hyggelige stræder ende ved den stemningsfulde markedshal, Mercado de Nuestra Senora de Africa. De fleste og måske bedste butikker finder du langs gågaden, Calle de Castillo, men byen har også flere stormagasiner. Santa Cruz byder dog ikke kun på shopping. Glæd dig til at opleve det imponerende operahus, museerne, parkerne og - naturligvis - stribevis af barer og restauranter, som absolut er et besøg værd, når du vil smage det ægte spanske køkken.

Saltvandsbassiner og strand i Santa Cruz

Det bedste sted at nyde solen og varmen er Tenerife Parque Maritimo - et skønt poolanlæg med saltvandsbassiner beliggende centralt ved havet, blot et stenkast fra operahuset. Vil du hellere have sand mellem tæerne, er der heller ikke langt til en af Tenerifes smukkeste strande, Playa de las Teresitas, som du hurtigt og nemt kommer til med bus fra centrum. Her findes også en rigtig god fiskerestaurant, ejet og drevet af fiskerne selv.

Santa Cruz med Spies

I Santa Cruz kan du vælge imellem flere hoteller - enten oppe i byen, tæt på den smukke Parque Garcia Sanabria, eller længere nede i byen nærmere havet. Nogle af vores hoteller har også pool. Du kan desuden vælge at kombinere Santa Cruz med et af vores rejsemål på sydkysten og tilbringe ferien en uge hvert sted.
Tips og nyttig info
  • God shopping
  • Restauranter og natteliv
  • Mad og drikke til gode priser
  • Hoteller med gratis wi-fi
  • Hoteller for voksne
  • Hoteller med pool

Spies' gæster om Santa Cruz

Find din rejse til Santa Cruz